ga^dele Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 nu-i corect...mai bine pun aerbagul sub scaunul pasagerului si in loc de suruburile las un pivot si cele din stanga le scot ...dupa care pun butonul am inteles ca acuma se pot comanda matiz E cu aerbag...optiunea costa 250 euro Link to comment
Mircea Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Bre, ori ii zici airbag ori aerpunga, hotaraste-te Link to comment
ga^dele Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 mi-am luat ceas de matiz ramane sa-l mai montez si o sa posez poze cu el cheers Link to comment
nonel Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Pai si de unde ai luat ceas si cat costa? Ai o masina frumoasa. Edited March 26, 2007 by nonel Link to comment
ga^dele Posted March 29, 2007 Author Share Posted March 29, 2007 de la un tip din craiova..40 ron...nou nout o sa ma duc in service sa-l monteze, ca nu vreau sa am surprize canda dau eu gaura, nu de alta, dar e postat un montaj cu cutterul si sincer nu mi-a placut. in week end va pun poze: PS: tot atuncea o sa pun si poze cu ledurile pentru numerele de inmatriculare, marca @ Abram Burel Link to comment
ga^dele Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 noi inbunatatiri la masina: - becuri philips h4 vision plus, urmeaza si la proiectoare dar blue vision - becoleduri pentru numarul de inmatriculare la ceas, mai am de asteptat, pentru ca erau la servici ocupati Link to comment
steph Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Intrebare: Se simte diferenta fata de becurile normale? Exista acea diferenta de +50% ? Link to comment
ga^dele Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 (edited) am facut comparatie cu un 307 la un loc mai intunecos...la el lumina galbena, la mine alb si mai pronuntata. l-am convins si pe el la un set i-am adus unui prieten la audi a 3, toate 6 becurile vision plus (h1 lunga, h7 scurta si proiectoare)si e foarte multumit pentru ca el face zilnic naveta si aproape de fiecare data il prinde noaptea. nu aveam aparatul la mine Edited April 1, 2007 by ga^dele Link to comment
Recommended Posts