alexsmn2002 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Nici alea din 1995 la care in decodor la uzina montatoare apare Bup...Korea ,de exemplu cum e a unui vecin ,care are si cotiera intelegand ca ,cotiera e un lucru dupa care iti poti da seama daca e korean sau nu?Nici alea nu au venit ansamblate de-a gata pe vapor? Link to comment
VAXXi Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Au existat evident si masini care au fost aduse pe alte cai, cumparate din EU de exemplu, nu e o regula ca orice Cielo din Romania sa fie montat/fabricat in RO. Nu prea inteleg de ce iti bati capul atat sincer sa fiu Link to comment
2007catch Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Sau decodorul pt. VIN nu stie chiar tot sau... . Mie imi spune urmatoarele (vezi poza). Link to comment
abarth_mcm Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Foarte interesant decodor-ul Citisem si eu despre modul de identificare al datelor din VIN utilizand manualul de Cielo, dar programelul e si mai fain. La cielo meu imi spune tara de origine KOREA, produs la RODAE. Sa inteleg ca si la cielo romanesc e tot tara de origine KOREA? Link to comment
juliette Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Foarte tare faza cu decodorul.In sfarsit le putem da samsarilor o replica documentata ca prea se lauda ei ca stiu totul, numai pentru a scadea pretul masinii. Link to comment
Recommended Posts