geti Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Vand volan Momo corse din piele,diametru 32 cm.Pret 80 euro neg Link to comment
geti Posted February 2, 2007 Author Share Posted February 2, 2007 Acesta ar fi modelul.Nu am putut face poza la al meu.Imi pare rau.Cel pe care il vand are si claxon Link to comment
Gamerul Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Pe toti cei care au postat aici sau citit threadul tau ii interesa, probabil, cum arata cel pe care il vinzi tu, nu unul luat de pe un site oarecare. Link to comment
geti Posted February 2, 2007 Author Share Posted February 2, 2007 (edited) Nu vreau sa supar pe nimeni,dar am postat acea poza ca sa isi faca fiecare o parere si ca sa intarzii un pic postarea pozei volanului meu.Nu am reusit sa i fac poza dar ii voi face. Edited February 2, 2007 by geti Link to comment
geti Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 (edited) Si intr un final am facut poze volanului.Scuze de intarziere.Pret nou 75 euro Edited February 5, 2007 by geti Link to comment
geti Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Pret nou 2,1 mil lei Link to comment
Recommended Posts