_romulus_ Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Deci ramane cum am stabilit. Daca avem loc poate "ne dam" cu masinile prin parcare Sper ca nu curata zapada pana atunci ) P.S. Pentru cei ce inca nu stiu, la ora 19 in parcarea Real. Acolo ne intalnim si astazi. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Deal. Apropo, va astept de ieri. Au bagat paine neagra si sana la Real, la liber Link to comment
Raul Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 eu am sanse doar 20% sa vin in seara asta. sa vad ce pot face..se anunta o zi lunga la lucru S"> Link to comment
Raul Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Din pacate luni plec o saptamana in delegatie prin Ungaria. Se pare ca nu o sa pot participa nici saptamana viitoare. Munca asta... Link to comment
Seba Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Deja exagerezi... doua intalniri consecutive ratate. Lipsea Tico-ul din peisaj ca erau doua Cielo-uri si trei Matiji. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ca bine zici Seba. Raul: nu lasi Tico in parcare acolo? Sau pleci cu el? Macar pt poze Link to comment
_romulus_ Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Apropo de poze... Noi nu mai facem nici o poza la intalniri? Poza facuta cu telefonul (prima poza cu telefonul nou). Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Din cate stiu, eu zambisem de mai multe ori Unde sunt restul de poze? Link to comment
_romulus_ Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 I-ai zambit la executive, nu mie ... las ca am sa i le cer astazi si le pun aici. sau o sa-l rog sa le puna el Link to comment
Recommended Posts