MCojo Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Lasand la o parte intalnirea de saptamana trecuta la care eu am circumstantele atenuante de care vorbea Topser, va astept saptamana asta la locul stiut - Cafe D'Art pentru cei care nu stiu inca - bineinteles incepand cu orele 15:00 trecute fix. Link to comment
paul_marines Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 ... va astept saptamana asta la locul stiut - Cafe D'Art pentru cei care nu stiu inca - bineinteles incepand cu orele 15:00 trecute fix. Il citez pe Dreamlike: "va cam intreceti cu gluma". Dete putin frigul in voi si uitarati de indeletnicirile saptamanale, altii lunare si unii chiar anuale. Ma si gandesc cum sa fac sa va scot la un frape. Hai, mai bine veniti aici la plaja, la Thinkers beach, valuri , bere Coca si soare cat cuprinde. Intre timp poate punem bazele unei afaceri cu vanzarea de centrale termice africanilor, ai? Ia sa vedem cum ar arata? Link to comment
Tommy Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Eu vad ca tu te intreci cu gluma. Mai lipsea sa mai servesti si niste voleibaliste pe plaja aia.. si.. inghetau calculatoarele ) Ca-n bancul ala.. le-ai dat linku ) ninge ! da-mi linku'! Link to comment
ga^dele Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 eu dau posibilul de prezentare...sa fac un mic detaliu la masina..si nu e vorba sa o spal...inca mai astept mama natura...dar nu aia de la antena 1 ...mulka... Link to comment
Immortal Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Exista posibilitatea sa vin...da' doar daca'mi mai trece raceala Ma trezesc la 2.45, verific, si daca nu's muci...i should come Link to comment
MCojo Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 (edited) Buey Immo' mort, necopt nu ma intereseaza con tutto sau fara, esti prezent! Edited February 3, 2007 by MCojo Link to comment
Immortal Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Chiar ca...Im mort ) Fugi bey...nu pot sa fumez, n'am mai baut cafea de 3 zile...imagine that. Daca nu ma simt mai bine, nu-mi permit sa-ndur frigul pana la masina, sorry Link to comment
dreamlike Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Din partea mea toate cele bune tuturor si distractie placuta. Momentan, Tizulake ma poarta prin parohia lui Boc, insa saptamana viitoare venim pe litoral . Numai bine. Link to comment
sebian Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 iar v-ati intalnit...fiecare la el acasa? Link to comment
paul_marines Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 iar v-ati intalnit...fiecare la el acasa? Ntz, am verificat telefonic. Au fost la intalnire, insa atat de multi incat nu au stabilit cine scrie cronica. Link to comment
dreamlike Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 (edited) Se vede treaba ca inca mai delibereaza ... Poate pana ajung acasa, mai aflu si eu noutati. Edited February 5, 2007 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Pai ce informatii? @vanatoru' are mai mult timp ca noi, nu vezi? Nu, glumesc (ca sa NU il enervez), doar ca pe la cronicaru' sef n-a ajuns internetu' (unlike several african places... ) iar eu inca-s bolnav si n-am timp decat sa-mi pierd bankrollu' la poker. Da' cum azi e zi de salariu (si platit masina), ma risc. Deci. Ne intalniram - bineinteles, intr-un cerc restrans - eu, mihaita, care probabil s-a pricopsit si el de-o mica gripa, sesionistul mutatur si-un mega si pietonul cu cele mai multe masini, ovidiu. Care nu merge, d'aia pieton. Masinile, cum care?! Umflaram rotile la @Immortal, care pierd cam 0.3 - 0.4 psi pe luna - cum cu ce?! - cu noua scula a lu' @MCojo'u, râseram de parcarea mea cea vesnic langa tomberon si plânseram de cat de periculos poate fi drumul pana la locul de intalnire - ora si ziua sunt prielnice celebrelor VACI autohtone cu serioase talente de sofat. Dar nu masina. Ne bauram frappe'urile si pepsiurile obisnuite (cu exceptia gripatilor, care savurara o limonada rece ca si atmosfera), mancaram cate-o pizza din cei in ce mai naspa - dar numai noi, cei cu masini. Ne mai gandiram ce frumos ar fi sa stam si noi la umbreluta pe ocean (asa, ca altii :spumelagura , mai admiraram niste fetisoare care-si faceau suvitele una celeilalte -cum cum?!-...ah, si propuseseram, asa, intr-o doara, trecerea la ora de vara. Ca-i frumos afara, mai bajeti, mai ales cand nu e frig si iarna Ah - @dreamlike'ule, sa stii ca noi iti ducem lipsa... NB: primesc, macar, stiu io, o nota...de trecere? Link to comment
dreamlike Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) Chiar daca ma vreti sau nu sambata tot am sa fiu prezent. Ma rog doar ca intrunirea sa aiba loc. Edited February 7, 2007 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts