Jump to content

Intalnire La Mare "frig"!

Recommended Posts

Lasand la o parte intalnirea de saptamana trecuta la care eu am circumstantele atenuante de care vorbea Topser, va astept saptamana asta la locul stiut - Cafe D'Art pentru cei care nu stiu inca - bineinteles incepand cu orele 15:00 trecute fix. :)

... va astept saptamana asta la locul stiut - Cafe D'Art pentru cei care nu stiu inca - bineinteles incepand cu orele 15:00 trecute fix. :)

Il citez pe Dreamlike: "va cam intreceti cu gluma". :mda:

Dete putin frigul in voi si uitarati de indeletnicirile saptamanale, altii lunare si unii chiar anuale. Ma si gandesc cum sa fac sa va scot la un frape. Hai, mai bine veniti aici la plaja, la Thinkers beach, valuri , bere Coca si soare cat cuprinde. Intre timp poate punem bazele unei afaceri cu vanzarea de centrale termice africanilor, ai? Ia sa vedem cum ar arata?

post-2099-1170413991_thumb.jpg

post-2099-1170414055_thumb.jpg

post-2099-1170414089_thumb.jpg

Pai ce informatii?

@vanatoru' are mai mult timp ca noi, nu vezi?

Nu, glumesc (ca sa NU il enervez), doar ca pe la cronicaru' sef n-a ajuns internetu' (unlike several african places... [-O< ) iar eu inca-s bolnav si n-am timp decat sa-mi pierd bankrollu' la poker.

Da' cum azi e zi de salariu (si platit masina), ma risc.

Deci. Ne intalniram - bineinteles, intr-un cerc restrans - eu, mihaita, care probabil s-a pricopsit si el de-o mica gripa, sesionistul mutatur si-un mega si pietonul cu cele mai multe masini, ovidiu. Care nu merge, d'aia pieton. Masinile, cum care?!

Umflaram rotile la @Immortal, care pierd cam 0.3 - 0.4 psi pe luna - cum cu ce?! - cu noua scula a lu' @MCojo'u, râseram de parcarea mea cea vesnic langa tomberon si plânseram de cat de periculos poate fi drumul pana la locul de intalnire - ora si ziua sunt prielnice celebrelor VACI autohtone cu serioase talente de sofat. Dar nu masina.

Ne bauram frappe'urile si pepsiurile obisnuite (cu exceptia gripatilor, care savurara o limonada rece ca si atmosfera), mancaram cate-o pizza din cei in ce mai naspa - dar numai noi, cei cu masini.

Ne mai gandiram ce frumos ar fi sa stam si noi la umbreluta pe ocean (asa, ca altii :spumelagura :) , mai admiraram niste fetisoare care-si faceau suvitele una celeilalte -cum cum?!-...ah, si propuseseram, asa, intr-o doara, trecerea la ora de vara. Ca-i frumos afara, mai bajeti, mai ales cand nu e frig si iarna :D

Ah - @dreamlike'ule, sa stii ca noi iti ducem lipsa... :drinkers:

NB: primesc, macar, stiu io, o nota...de trecere? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...