Jump to content

SIEMENS FENIX 5MR

Recommended Posts

9600 bps poate? Asta-i o veste buna. Cauta si modifica parametrul din Daewoo.exe care stabileste rata aia de 8 mii cat o fi, de fapt cred ca-i 115200 / 14 ~ 8229. Cauta-l pe 14 prin cod si modifica-l in 12. Succes.

• Like 1

Mi-am facut un programel in Perl si in VC prin care o sa iau mai multe bit patter-uri pentru a le compara.

O sa mapez zona de memorie din COM1 ca si memorie partajata pentru un proces de reading si poate iese ceva.

• 1 year later...
Eu cred ca acest subiect este interesant si util pentru cei care vor sa surubareasca pe la masina in cunostinta de cauza. Eu sunt interesat doar pentru a putea citi un cod de defect atunci cand apare. Daca codul este ferm si stabil, atunci cu o conexiune intre doi pini la conector se poate citi (numara) codul si gata.

EI UITE CA NU ESTE "gata" , dupa cum am descris la probleme tehnice , nu am reusit sa aflu cum sa citesc codul de eroare care ami aparea cand faceam scurt intre a si c la adld . 15 clipiri .

Dupa ce am ajuns la service , si au pus scanerul mi-au spus ca nu e nici un cod inregistrat in memoria ecm. Eram de fata si mi-a aratat , pt. ca eu sustineam sus si tare ca am un cod de defect inregistrat ..

Deci poti sa ma luminezi si pe mine cum e pana la urma ?????