tolin Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 9600 bps poate? Asta-i o veste buna. Cauta si modifica parametrul din Daewoo.exe care stabileste rata aia de 8 mii cat o fi, de fapt cred ca-i 115200 / 14 ~ 8229. Cauta-l pe 14 prin cod si modifica-l in 12. Succes. 1 Link to comment
Razor Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Mi-am facut un programel in Perl si in VC prin care o sa iau mai multe bit patter-uri pentru a le compara. O sa mapez zona de memorie din COM1 ca si memorie partajata pentru un proces de reading si poate iese ceva. Link to comment
iuli Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Eu cred ca acest subiect este interesant si util pentru cei care vor sa surubareasca pe la masina in cunostinta de cauza. Eu sunt interesat doar pentru a putea citi un cod de defect atunci cand apare. Daca codul este ferm si stabil, atunci cu o conexiune intre doi pini la conector se poate citi (numara) codul si gata. EI UITE CA NU ESTE "gata" , dupa cum am descris la probleme tehnice , nu am reusit sa aflu cum sa citesc codul de eroare care ami aparea cand faceam scurt intre a si c la adld . 15 clipiri . Dupa ce am ajuns la service , si au pus scanerul mi-au spus ca nu e nici un cod inregistrat in memoria ecm. Eram de fata si mi-a aratat , pt. ca eu sustineam sus si tare ca am un cod de defect inregistrat .. Deci poti sa ma luminezi si pe mine cum e pana la urma ????? Link to comment
Recommended Posts