ediblue Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Salut, Am vazut astazi la benzinarie ca imi atarna un cablu de aproximativ 20cm lungime, are un papuc din metal si se afla situat putin mai in spatele pragului dreapta-spate. Am observat ca lampile functioneaza ..deci nu stiu de la ce poate fi. Ma puteti ajuta? Merci Link to comment
Lucian M Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 E posibil sa fie de la filtrul de benzina. Nu l-or fi fixat calumea "maimutele din service"- ca sa citez niste clasici in viata. Urca masina cu o laterala pe o bordura mai inalta, pune o folie dedesupt si baga un ochi. Link to comment
ediblue Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 E vreo problema daca il las asa pana ajung la revizie? Link to comment
zapacitu Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 E de la filtru de benzina.Se pare ca filtru original avea un conector unde intra papucul ala.Filtrele de benzina ulterioare nu mai au conectorul ala.Asa mi s-a spus si mie la service.Nu e nici o problema daca atarna acolo. Link to comment
Mircea Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ba este o problema! Vezi ca s-a mai discutat aici: http://www.daewooclub.ro/forum//index.php?...hl=filtru+papuc Link to comment
Recommended Posts