VAXXi Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Desi cam tarziu, c-a trecut vara... folositi (sau ati folosit) parasolar pentru parbriz ? vorbesc de foaia aia reflectorizanta, de se lipeste cu ventuze pe geam. Link to comment
iso Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ddaaaaa :!: ca face bine la auto si labutze . Link to comment
VAXXi Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Si eu... din motiv de labutze si protejare a bordului, care saracul sufera de pe urma temperaturilor ridicate Link to comment
Shenck Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 da, frige rau altfel covrigu Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Si eu folosesc. La mine din cauza ca fostul proprietar nu a folosit cauciucul de pe volan se invarte pe inelul de fier din interior. "> Asa ca folositi-l cu incredere ca face bine! Link to comment
Doru Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 intentionez pe viitor. N-am gasit inca unul care sa se potiveasca cu parbrizul de Matiz. Link to comment
dj_sorin Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Folosesc doar cand este fff.cald afara si cand merg la mare.la soare. Link to comment
Instinkt Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Si eu folosesc doar cateodata parasolarul. Il folosesc mai ales daca las masina in soare (pt. ca nu exista umbra prin zona) si e mai bine cand ma urc in masina si nu arde volanul de nu poti sa tii mana pe el. E util. Link to comment
florinbad Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Si eu folosesc, dar este un parasolar "general" (cumparat de la XXL), care nu se potriveste la Matiz. Parbrizul Matizului este prea "lat" pentru el. Oricum, vara, incerc sa parchez masina cu spatele la soare ! Link to comment
laurentziu83 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Si eu mai folosesc din cand in cand, da mi-e lene... Unu special pentru matiz nu se gaseste ca asta tip dacie... Link to comment
NFS Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Folosesc, ca altfel e vai mama lui de bord. Totusi e super materialul de pe bord, de nu se coscoveste!!! Am lasat un cd o data si s-a transformat in polonic! Link to comment
iuzar Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 la mine fostul proprietar nu a folosit parasolar si am o gilma pe bord, o umflatura... "> Link to comment
hellcat Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 daca tinem cu adevarat la masinile noastre, vara se impune folosirea parasolarului de fiecare data cand o lasam in soare. Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Da pe viitor am sa folosesc. Tot timpul uit sa il pun chiar daca ma ajuta. Link to comment
gigi-kent Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Am si eu asa ceva prin masina, dar totdeauna mi-e lene sa-l pun.Sunt zile cand plec de 3-4 ori cu masina si numai de parasolar nu am chef atunci.Si mereu injur cand las masina in soare... Link to comment
covrigma Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 eram obisnuit sa pun cand aveam dacie...am cumparat un parasolar pt matiz si pt ca am vazut ca nu mere bine l-am aruncat(plus ca am auzit se pare ca fals ca bordul de la matiz nu sufera de la caldura)...pe viitor am sa folosesc... Link to comment
dan22y Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Folosim, ca face bine. Plus ca pe luneta si pe geamurile laterale spate tot timpul am parasolare cu vetuze, negre (parasolarele). Pentru luneta am luat din strainatate si o acopera perfect. Da o senzatie ca luneta ar fi acoperita cu folie, sau mi se pare doar mie, cine stie... Link to comment
marr Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Cateodata. Daca o las mai mult in soare. Daca stiu ca nu stau mult - sau cel putin asa am impresia ... nu ma mai complic (chit ma ma frige la labute ) Link to comment
body Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Si eu am unul in masina pe care il folosesc atunci cand las masina la soare undeva , dar acasa , masinile familiei stau in garaj asa ca nu e necesar! Link to comment
MariusZMC Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Folosesc destul de des vara si cand e soare afara pt ca ajuta la protectia bordului si mai ales atunci cand te urci la Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 (edited) Matizacul personal este dotat cu 5 (cinci) parasolare, pe care le folosesc astfel: - unul se prinde in ventuzele aferente parbrizului; - altul acopera bordul complet (inclusiv fantele de la dezaburire); - alte doua, legate intre ele cu doua clipsuri pentru hirtii, intre ventuza de la parbriz si spatiul dintre canapea si sasiu. Acestea le folosesc pe partea unde bate soarele! "> - in fine, ultimul, la luneta, prins in spatiul dintre luneta si stop. Edited December 15, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
bogdan_o Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Da, vara il folosesc mereu. In plus mi-am lipit in partea de sus a parbrizului un parasolar de la Lampa ca sa nu mai fiu nevoit sa cobor parasolarele masinii. Mi-am pus o oglinda mai lata si loveam tot timpul cu parasolarul in ea. Link to comment
Abram Burel Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 De cand am muncit o zi intreaga sa repar bordul de la Nova, incerc sa folosesc cat mai des. @Obi: eu cred ca tu faci nebunii in masina Link to comment
EM!L Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 N-am folosit niciodata.Nu mi se pare de mare utilitate. Link to comment
laurentziu83 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Are utilitate, ca altfel se cam topeste bordul. La matiz mi s-a flescait o caseta lasata pe bord si s-a deformat putin partea neagra a lui. Link to comment
Recommended Posts