guru Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Bateria mea e pe moarte! Cine e specializat in inlocuirea bateriilor de Matizaci? Link to comment
DGT Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Ai grija,trebuie sa iei baterie speciala de Matiz nu doar la valoarea amperica si voltaica!Risti sa nu intre in locasul respectiv! Link to comment
guru Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Stiu, am gasit o Varta, de 40 Ah, aceleasi dimensiuni ca la Matiz... Sper sa fie de folos cei 5 amperi in plus fata de cea standard. Vedem joi cum se comporta Link to comment
scorpion Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Nu e mare lucru de schimbat ,vin si eu joi . Link to comment
Alinutz Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) Sa inteleg ca si-au anuntat prezenta guru si scorpion ... okei, add me to the list Edited February 7, 2007 by Alinutz Link to comment
dinox Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 guru ..sa inteleg ca ai montat sub-ul? prezenta de joi ... guru, scorpion, alinutz, si eu ..altcineva? Link to comment
Alinutz Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Vin si eu cu o noutate .. ce ? vedeti atunci Link to comment
Gizmo Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) Salut, Imi pare rau dar eu nu pot sa vin ("> . Dar o fac spre folosul nostru. Ma duc la un electrician de la fabrica sa imi arate cum se monteaza ...un turometru pe euro 3. Numai bine. Edited February 7, 2007 by Gizmo Link to comment
Alinutz Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Nu poti sa aduci electricianul acolo, sa vedem toti ? Link to comment
Gizmo Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Cam nasol momentul!!! Nu prea am cum sa il aduc ca eu trebuie sa ajung...dar iti spun eu de ce ca poate cine stie cine citeste pe aici si ii fac rau omului. Numai bine. Link to comment
guru Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Pai poti vedea la mine, una dintre solutii Dar si alte metode sunt binevenite! Link to comment
bayla Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Hai ca va onorez si eu cu prezenta... Link to comment
alexino Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Prezent si eu. Vin si eu cu o noutate .. ce ? vedeti atunci Sa desconspir eu noutatea? > Link to comment
Alinutz Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 ha ha ... oricum ... d-abia astept sa ne intalnim boxu' it's all yours > Link to comment
scorpion Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 S-ar putea sa intirzii putin dar vin sigur . Link to comment
perfidus Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Dupa ce m-am intors de la intalnire, m-am uitat inca odata in AND-Route: ma corectez pentru cei care au fost dezinformati (datorita unei confuzii ). Din Craiova pana la Bicaz (Lacul Rosu) sunt doua variante, niciuna peste 450Km: 1. Prin Brasov-Gheorgheni, ~ 424Km (estimare 8 ore si ceva) 2. Prin Sibiu-Sovata-gheorgheni, ~ 448Km (estimare aproape 9 ore) Deci, nu-i chiar la capatul tarii, e ceva mai mult decat un drum la mare ca durata dar sunt mult mai multe de vazut pe drum! Mie-mi vine sa ma cam duc... Link to comment
DGT Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Mai pune ceva ore indiferent pe ce ruta o iei!De la Brasov in sus e drumul VARZA!Drum mai bun dar ocolesti mult pe Onesti,Bacau,Piatra-Neamt. Link to comment
perfidus Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Mersi Tibi, am fost in toamna pana la Balvanyos, Lacul Sf.Ana, dar cu autocarul. Am vazut starea drumului. Fii sigur ca nu ma iau dupa estimarile lor, eu de obicei la 2-3 ore de mers fac pauza (de cafea, etc - de fumat nu fumez ). Prin Piatra Neamt parca e mult prea ocol. As merge la dus pe Brasov ca stiu drumul iar la intors prin Sovata - Sibiu. Drumul din Sibiu pana pe la Medias era tot cam prost. Nu stiu cum o fi mai departe S"> . Daca mai are cineva sugestii propun sa ne mutam la Calatorii, aici nu mai suntem in topic... Link to comment
Recommended Posts