Jump to content

Eu NU am probleme !!!

iso

Recommended Posts

Daca sunt indulgent, nu am.

Daca nu... :-D

PS: Varumeu avea o Dacie TLX despre care spunea "Merge perfect, nu m-a lasat niciodata". Mergeam in coloana pe autostrada si nu intelegeam de ce merge cu 90kmh si pana la urma l-am tras pe dreapta si l-am interogat. Mi-a zis ca el nu merge mai repede pentru ca asta este limita pe autostrada.

Morala? Lui ii scria ca are 120kmh :) ... dar masina mergea perfect, nu? :)

Pai "nu l-a lasat niciodata" nu se contrazice cu "saptamanal o duc la service"! :lol: Si eu duceam dacia lunar la un mesterica. Si intr-adevar nu m-a lasat nicidata in drum! Dar reparam in draci la ea, asa preventiv.

Din nefericire eu am probleme! Masina insa e ok, draga de ea.

Si eu sunt foarte multumit de masina ca sa fac un bilant acum la 34000 km, in afara de baterie care nu tine la foiala multa, schimbatorul care mai face figuri si de caucioacele Montana care nu-s prea rezistente la drumurile noastre pot sa zic ca nu am avut nici o problema. Pot sa zic ca nu ma asteptam pur si simplu sa reziste atat de bine tinand cont ca am fost nemilos cu ea, o am de la primii mei kilometri (am mers cu lamaie cu ea in primele 9 luni) si pot sa zic ca a suportat foarte bine toanele unui sofer (fost) incepator. Excelenta masina ! Masina care nu te lasa la greu.

Ieri am implinit 30.000 km (in decembrie face 2 ani)!

Singura problema (aparuta din senin) a fost vasul de expansiune, fisurat cine stie de cind, dar n-am avut nici o problema la drum.

Sunt foarte multumit de masina!

Eu am masina din aprilie anul acesta. Si pana acum am facut 7500 km. In afara de un troncanit in dreapta fata (care mai mult ca sigur ca e de la amortizor; se schimba in garantie) si in afara de faptul ca mi s-a blocat butonul de la centura, cel pe care apesi ca sa "te eliberezi" (la fel, se repara in garantie), NU am avut NICI UN FEL de problema cu masinuta. Am cauciucuri Continental (asa a fost echipata de la inceput) si sunt foarte multumit de cum se comporta. Sincer va spun ca sunt foarte multumit de masina !

NU am avut NICI UN FEL de problema cu masinuta

Mirosul ala de ambreaj ars :D nu era de la tine dupa ce ai facut Transfagaraseanu?

...hai nu fi rau(ca punem mina de la mina si'ti cumparam si tie Mati) :wink: , ca asta e de la "stilu'" de mers nu de la masina :wink:

true.. true... :mrgreen:

si eu sunt foarte multumit

:o fftopic:

(...)Mi-a zis ca el nu merge mai repede pentru ca asta este limita pe autostrada.

Morala? Lui ii scria ca are 120kmh :) ... dar masina mergea perfect, nu? :)

:rotfl:

am vazut si eu o faza de-asta la o dacie berlina. dupa 70km/h incepea sa se abereze, arata 140 :mrgreen:

• 2 weeks later...

Exceptand probleme minore , sunt f multumit de batranica mea .

Are 70.000 km , facuti de mine 38.000 si nu au fost pb majore.

bafta

165500 km din care 16000 facuti de mine, se tine excelent masina, toate sistemele functioneaza in parametri si deschid asa rar capota ca au inceput sa-si tese panzele niste paianjeni pe-acolo...