xenna Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Daca nu ma insel joia asta se fac 3 saptamani, nu-i asa Senna? So, ce ne-ai pregatit? Link to comment
vio.p Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) A venit in urmatoarea saptamana cu tort , dar se pare ca n ai observat . Edited February 6, 2007 by vio.p Link to comment
Vijelia Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) Daca nu ma insel joia asta se fac 3 saptamani, nu-i asa Senna? So, ce ne-ai pregatit? Da, da, da! E bun calculul. Sa aduca dulciuri multe... Sharpe, pregateste-te sa manevrezi tunu' cu frisca. A venit in urmatoarea saptamana cu tort Las' ca nu ne-a ajuns! Edited February 6, 2007 by Vijelia Link to comment
Tommy Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Sharpe.. ai grija cum manipulezi tunul ala.. ca unora nu le ajunge Link to comment
iulia Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Hai ca a adus saracul destul, si s-au imbuibat numai unii So, care e urmatorul pe lista sa aduca? Sau majoritatea sunt "boieri"? Link to comment
Senna Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Aduc tot eu, ca doar femeile conduc lumea si barbatii asculta cuminti. Si nu de LMA c-a fost din plin, ci pt ca-mi sunteti dragi Link to comment
iulia Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Ai putea sa-ti deschizi o afacere... Link to comment
danker62 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Esti tare Senna! da... pe cine vrei dedulcesti cu focul asta continuu de bunatati? Link to comment
Vijelia Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) Aduc tot eu, ca doar femeile conduc lumea si barbatii asculta cuminti. Si nu de LMA c-a fost din plin, ci pt ca-mi sunteti dragi Asa, Senna! Si tu ne esti drag! Sa fie cu ciocolata. Edited February 7, 2007 by Vijelia Link to comment
xenna Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 A venit in urmatoarea saptamana cu tort , dar se pare ca n ai observat . Mda, asa cum nici tu nu ai observat ca nu vorbeam cu tine. Link to comment
ileana Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Desi e tare tentanta dulceata lui @senna, nici pe mine cred ca nu ma veti observa joia asta Link to comment
DMX Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 -daca vin atatea fete ..fac tot posibilul si vin si eu , mama si tort , a naibii facultate , a naibii medicina ... acuma nu mai aveam de-a face cu asa ceva ...cine o fi facut ca aceasta faculatate sa tine 6 ani Link to comment
Vijelia Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 -daca vin atatea fete ..fac tot posibilul si vin si eu , mama si tort , Domnu' (viitor) doctor, mari-v-ar salariile, vezi ca la intalnirea de maine, doar fetele si Bebelushu au liber la tort. Poate totusi il convingi pe Sharpe pentru niste frisca. Daca nu, bomboane agricole. Apropo, semintele fac parte din kitul obligatoriu al turismelor membrilor DWC. Pace! >- Link to comment
Tommy Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) DMX, sa te-nvat shpiru Daca vrei sa ai succes garantat, adu nene flori la fete, ca astea de pe daewooclub sunt mai romantice.. asa.. Si ia si tu doua torturi din bursa. Si musai sa ai stetoscopul, ca poate le vine de control Edited February 7, 2007 by Tommy Link to comment
Vijelia Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Bre, Tommy, cat pe ce sa ma iau de tine ca-l inveti pe DMX la abordari nepotrivite... auzi stetoscop, control, flori, fete, filme sau baieti... hai ca pierd firu'... cand ma uit in dreapta jos pe monitor... 00:58, deci e trecut de miezul noptii... zi-le acu' ca vine regina maine si scoate tot-tot si ne mai si ciufuleste. S"> DMX, ramai la seminte. Nu te lua dupa Tommy! Link to comment
ileana Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Ce-i aici tovarasi? www.romatism.ro?!..reveniti-va!..mai bine oferiti-ne un set de bujii, un plin de rezervor! Nu va refuzam. Link to comment
Tommy Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Auzi @DMX ca nu tine cu flori.. Ia incearca atunci cu vata pe bat si de le iei de mana tu musai poezii le spui si se deschid intocmai ca o floarea-raului descrisa de Baudelaire. Iar daca nici asta nu e calea.. atunci e sigur cea de Bachus data.. urmata indesat de Poe, Verlaine, Mallarme si poate si de mandrul Labis ) Link to comment
iulia Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 For the record: eu vreau bujii incandescente. Link to comment
Senna Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Se anunta o intalnire incendiara Sper sa se poata indeplini toate cerintele sexului frumos si duios, eu cred ca reusesc pe sectorul meu, chiar si fara TUN Link to comment
Sharpe Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Off the record: daca spuneai din vreme nu mai pierdeam atata timp: > fara nr, faranr, faranr, faranr, faranr...bujii pt diesel... > Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 "Da-i turbine, da-i turbine!" nu prea merge, nu e in spiritul si tema propuse. Tot "da-i motoare, da-i motoare!" e de baza. Link to comment
Tommy Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Nu breeeee.. Da-i pedalaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment
ileana Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Cred ca scrie pe intelesul tuturor care e tema: "Intalnire Bucuresti, 08.02.2007". Reveniti la subiect. Se pare ca totusi nu veti scapa de mine asta seara Link to comment
Recommended Posts