cosmin_cosmin_1 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 la opel, modulul de "impuls" este integrat in motoras. butoanele sunt doar niste comutatoare si atat. Link to comment
kinderu56 Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 ok asta stim cum este la opel problema este daca se poate monta buton de logan cu impuls pe cielo Link to comment
Nenestean Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Baieti, daca puteti sa ma ajutati cu o schema a butoanelor de la geamurile electrice. am toate butoanele de la usi , si mufele cu firele. vreau sa stiu care fire unde se leaga. presupun ca am nevoie deoar de plus si minus pana la usa la sofer la cele 4 butoane si pe urma de acolo pleaca toate restu firelor la celelalte usi. am tot cautat si nu gasesc nici o schita, schema.... Link to comment
Nenestean Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 (edited) tot nu am gasit nici o schita, dar nici nu mai e nevoie...cu un actuator si un transformator am luat toate firele la rand si am gasit la fiecare fir la ce foloseste. Edited September 22, 2010 by Nenestean Link to comment
cris06 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Banuiesc ca transformatorul avea si redresor... De ce nu cauti schema electrica in manualul de service? In principiu, sunt cate doua fire pt fiecare motor in parte, unul de alimentare dupa cheie, unul de alimentare a butoanelor usi spate, unul de masa si unul de iluminare (de la pozitii). Vezi si in sectiunea de electronica ca am scris intr-un topic, multe. Link to comment
adrianarcis Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Banuiesc ca transformatorul avea si redresor... De ce nu cauti schema electrica in manualul de service? In principiu, sunt cate doua fire pt fiecare motor in parte, unul de alimentare dupa cheie, unul de alimentare a butoanelor usi spate, unul de masa si unul de iluminare (de la pozitii). Vezi si in sectiunea de electronica ca am scris intr-un topic, multe. salutare !! ma intereseaza de ce. e cineva priceput la reparat butoanele de geam . am un espero si ma cam dispera ca nu imi merg toate butoanele . de ce e cineva din bucuresti lasati un nr de tel aici si o sa va contactez in cel mai scurt timp posibil! multumesc pt. atentie . Link to comment
Nenestean Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Banuiesc ca transformatorul avea si redresor... De ce nu cauti schema electrica in manualul de service? In principiu, sunt cate doua fire pt fiecare motor in parte, unul de alimentare dupa cheie, unul de alimentare a butoanelor usi spate, unul de masa si unul de iluminare (de la pozitii). Vezi si in sectiunea de electronica ca am scris intr-un topic, multe. m-am speriat prima data cand am vazut ca sunt asa multe fire...dar e foarte simpla instalatia de facut... firele de la pozitii le-am legat tot la firu de + ca oricum e dupa contact, si nu avea rost sa mai trag inca cate un fir pe la toate usile ... Link to comment
cris06 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Cum adica "e dupa contact"? Ce legatura au "pozitiile" cu contactul? Link to comment
Nenestean Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 firele de la butoane, care normal ar veni legate la pozitii, eu le-am legat la firu cu plus (firul cu +, care vine la butoane) vroiam doar sa mi se aprinda ledurile.<BR>e dupa contact adica, cand iau contactu o sa se stinga si ledurile<BR><BR>poate nu ma exprim prea bine....<BR>dar in mare...firu de la leduri din butone, inloc sa le leg la un fir ce are legatura la pozitii, l-am legat la un fir cu plus Link to comment
clau_24bcd Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Am si eu o intrebare..butoanele de actioneaza geamurile cielo executive care se afla intre scaune nu au becuri?(pe timp de noapte foarte naspa cu ele),sau eu am o problema la ele?Multumesc. Link to comment
RD-Woo Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 butoanele de actioneaza geamurile cielo executive care se afla intre scaune nu au becuri? Nu au becuri pt iluminare.. Link to comment
Englishman Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Intr-adevar, nu au becuri, dar se pot pune niscai leduri discrete pentru a le ilumina din exterior. In interiorul blocului cu butoane este imposibil sa le potrivesti. Link to comment
eht_oeg Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 am si eu o problema se pot pune butoane de espero pe cielo din 96 fara nicio modificare??? pls ast rasp Link to comment
cristidavid Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 La care butoane, te referi? De la bord, de la geamuri? Link to comment
dcornel107 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Dar cum modificam culoarea de la butoanele care actioneaza geamurile electrice de pe usi?... verdele ala...zici ca a borat cineva pe butoane as vrea eu verdele ala la opelu meu...e un galben zici ca au hepatita ) Link to comment
EHM Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 (edited) buna am si eu nevoie de putin ajutor si sper sa ma puteti ajuta am un Matiz la care vreau sa folosesc butoanele de geamuri electrice de la Cielo sa nu intelegeti / spuneti ca trebuie sa postez la categoria Matiz ... pentru ca intrebarea mea nu e : Cum sa montez butoanele de Cielo pe Matiz ... deci nu astept sa-mi zica cineva cum sa leg firele la Matiz pentru butoanele de la Cielo cele de geamuri electrice ... vreau / caut sa aflu fiecare pin de la buton ce anume reprezinta / ce functie au / la ce se conecteaza (am atasat o schema a pinilor) deci nu ma intereseaza cum se instaleaza in schema electrica general pe Cielo ci vreau sa aflu doar pentru fiecare pin in parte de la buton ce alimenteaza / unde duce fiecare fir de la fiecare pin deci in schema sunt 7 pini stie cineva pe fiecare ce trebui conectat ??? sper sa ma puteti ajuta va multumesc Edited March 16, 2011 by EHM Link to comment
nyco_maryan Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Schimbi ledurile. Iar verdele ala este chiar foarte placut, daca butoanele sunt curate (inclusiv pe dinauntru). Am simtit diferenta fata de cele vechi cand am schimbat consola cu butoanele de la sofer. buna ,cat ai dat pe consola de la sofer Link to comment
kyller187 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 consola de la sofer costa 130 de lei...mi-am cumparat eu in primavara si in 2luni sa stricat... Link to comment
Recommended Posts