_romulus_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Avand in vedere ca pe topicul dedicat fiecarei intalniri se scrie un numar mic de posturi, cred ca e mai bine daca facem cate un topic pentru fiecare luna. Deci, desi e putin cam tarziu pentru intalnirea din seara aceasta, incepem de aici. Neobisnuit fata de intalnirile precedente, este posibil ca in seara aceasta sa avem musafiri de la daciaclub.ro. Sper sa fim cat mai multi pentru ca sa-i impresionam. Si propun, avand in vedere ca nu mai e asa de frig, sa stam mai mult pe la masini Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Nu am cum Eram ferm convins ca azi e miercuri. Inca nu m-am culcat si deja e ora 17. Bubui de somn dar mai am de lucru, ca am luat ceva mare ca sa fiu liber "Joi". Cu parere de rau, recuperez joia viitoare. ps: dau o bere la primul care spune miercurea viitoare ca e miercuri Pe bune Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Back to work. Deci azi e vineri. Cum a fost ieri? Link to comment
Seba Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Am fost 3. Doua Cielo si un Matiz. Link to comment
_romulus_ Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Sa pun si eu o poza. Sper ca saptamana viitoare sa nu mai uit sa aduc camera foto. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 (edited) Intalnire 15 februarie Promotie pentru cei noi, reducere pentru cei vechi: Aspirat masina aproape gratuit: Pentru cei vechi: 1 leu nou, 12 rate lunare. Pentru membrii noi: 100% free. Mi-am luat saptamana trecuta un aspirator de masina de la real. Poate il testam azi? Ma bate gandul sa-mi iau si husa de acolo, dar mai astept pareri de la voi. Apropo, azi e joi si vin "> Edited February 15, 2007 by sorin_frumuseanu Link to comment
_romulus_ Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Nu ti-a mers afacerea Ai avut concurenta Si doua poze... Link to comment
_romulus_ Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Din pacate, astazi, 22.02, nu voi putea participa. Imi vin musafiri de la Cluj si trebuie sa-mi fac datoria de gazda... Sa faceti poze sa vad si eu cum v-ati distrat Later edit: Tocmai am primit un telefon. Vizita anuntata se amana pe maine. Deci, azi particip. ps: dau o bere la primul care spune miercurea viitoare ca e miercuri Pe bune Stiu ca nu mai iau berea. Da vezi ca ieri a fost miercuri Link to comment
sorin_frumuseanu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Pot sa dau berea si azi Sa ma imbrac si vin. Link to comment
Seba Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Romica ai ratat-o. Uite aici. Link to comment
_romulus_ Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Probleme aparute cu nici 5 minute inainte de a pleca m-au retinut acasa. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, si daca eram deja plecat ar fi trebuit sa ma intorc. Nu-mi vine sa cred ce am ratat... Cine era cu matizul alb? Prima data la intalnire, nu? Si vad ca am avut si musafiri... Regret ca nu am participat. Sper ca saptamana viitoare... Link to comment
Seba Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ala alb e de fapt gri si e al meu...cine credeai ca are curajul sa parcheze pe locul meu langa stalp? Am "imbratisat" un membru Daciaclub. Link to comment
_romulus_ Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Mda... trebuia sa-mi dau seama dupa pozitia masinii fata de stalp. Clar ca numai masina ta putea fi... Si eu care ma bucuram ca avem inca un participant la intalniri... Link to comment
Seba Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Calitatea pozei e de vina. Link to comment
Executive Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Sper sa ajung si eu joi.Faceti si voi un efort si stimulati-ma! Saptamana asta n-am reusit sa merg pentru ca am avut casa plina cu teroristi. > Romi ,am vazut ca m-ai tras la "chip".M-ai facut erou.Raman dator. Link to comment
_romulus_ Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Luna februarie s-a terminat, ce e aici, ramane spre amintire. Link to comment
Recommended Posts