adostar Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ce legatura are loganul cu AVEO ? Crezi ca e asa de mare aveo in 5 usi ? O fi limuzina si eu nu stiam... Sa revenim cu picioarele pe pamant 8300 euro nu as da pe un spark nici sa aiba aur pe el . Link to comment
Lucian M Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Diferenta intre Spark/Matiz si Aveo/Kalos 3/5 usi este stabilita de urmatoarea operatie aritmetica: 3,88-3,49=0,39 m (aproximativ, n-am stat sa vad exact lungimea exacta). Stiu doar ca aceasta diferenta de lungime nu e (prea) mare, latimea e si ea cu ~16-17 cm mai mare la Aveo. Diferanta la pret iarasi nu e prea mare. Adevarata diferenta e la consum, dar nici aici nu e asa semnificativa. Asa ca- fiecare cu banii si opiniile lui. fftopic: - de ce nu-ti iei logan, ca ramai si cu bani, ai spatiu mare etc? ) Fiecare dam sugestii, insa omul asta are si el destul cap sa inteleaga ce-i trebuie si pe deasupra si 2 ochi sa citeasca topicurile specifice modelelor prezentate mai sus. BAFTA !!! Link to comment
xxgeoxx Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 (edited) Multumesc mult pt raspunsuri , dar azi am vazut pe site-ul www.daewoo.ro ca au introdus 3 VARIANTE NOI de Matiz , din care una cred ca este ( dupa abrevieri ) cu gpl !! Sunt extrem de curios sa vad datele tehnice ale acestor modele , pt ca deocamdata nu apar pe site ; poate este vreo varianta cu motor de 1000 cmc !! In concluzie , deocamdata intaietate are Matiz !! Apropos : ce parere aveti despre Matiz-ul cu GPL ??? Edited February 11, 2007 by xxgeoxx Link to comment
Lucian M Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) Nenea, nu te supara, da' unde vezi matale aici - http://www.daewoo.ro/modele/matiz/tehnic.php - Matiz cu GPL ? BTW, stii care-i culmea zgarceniei? Sa pui GPL pe Tico ). Fara suparare, nu bat nici un apropo, chiar imi place masinuta (cel mai misto tico vazut de mine a fost cel al lui Peppino). Stiu ca ieri si azi a fost sarbatoare, dar nici in halu' asta, nu de alta, da' mai citesc si altii si poate blocheza sit-ul DAEWOO Romania ) . Si inca ceva: care ar fi cele trei variante noi de Matiz ?????!!!!!! Ca tot astea sunt inca de la lansare, nu s-a schimbat decat norma euro a motorului, de la euro II la euro III si micile diferente de putere si consum odata cu trecerea aceasta. Edited February 11, 2007 by Lucian M Link to comment
xxgeoxx Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 (edited) Lucian M said: Nenea, nu te supara, da' unde vezi matale aici - http://www.daewoo.ro/modele/matiz/tehnic.php - Matiz cu GPL ?BTW, stii care-i culmea zgarceniei? Sa pui GPL pe Tico ). Fara suparare, nu bat nici un apropo, chiar imi place masinuta (cel mai misto tico vazut de mine a fost cel al lui Peppino). Stiu ca ieri si azi a fost sarbatoare, dar nici in halu' asta, nu de alta, da' mai citesc si altii si poate blocheza sit-ul DAEWOO Romania ) . Si inca ceva: care ar fi cele trei variante noi de Matiz ?????!!!!!! Ca tot astea sunt inca de la lansare, nu s-a schimbat decat norma euro a motorului, de la euro II la euro III si micile diferente de putere si consum odata cu trecerea aceasta. Uite-te la PRETURI si citeste bine ce scrie acolo !!!! Ce naiba inseamna E AC LPG ??? http://www.daewoo.ro/preturi/ Edited February 11, 2007 by xxgeoxx Link to comment
laurentziu83 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 adostar said: Ce legatura are loganul cu AVEO ? Crezi ca e asa de mare aveo in 5 usi ? O fi limuzina si eu nu stiam... Sa revenim cu picioarele pe pamant 8300 euro nu as da pe un spark nici sa aiba aur pe el . Da Ado, eu am avut Matiz si acum am Clio, sunt in masura sa compar Spark-ul cu Aveo dpdv al condusului prin oras. Este o MAAARE diferenta dintre a merge cu un Spark prin oras si a merge cu un Aveo. E ca diferenta dintre anvelopele de iarna si anvelopele all season: cu primele te descurci onorabil pe drumuri inzapezite, cu cel de-al doilea tip stii ca poti sa mergi linistit si vara, dar iarna nu sunt la fel de bune ca si primele. Primele insa nu sunt prea bune vara. Cam asa e si cu Spark-ul sau cu Aveo. Eu nu mi-as cumpara masina mai mare ca Matizul in viitorul apropiat, deoarece merg destul de putin extraurban si in oras nu-mi place sa tarai dupa mine mai mult fier decat este necesar. Link to comment
adostar Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 @laurentiu83 - Offf...nu ma-am referit la Aveo din clasa Small Family Cars berlina, cred ca nu m-am facut inteles...cel cu 5 usi hatchback din cate stiu eu face parte din aceeasi calsa ca si matizul, superminis, ambele se descurca la fel de bine in oras. Link to comment
Lucian M Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 mda, geo, cam ai dreptate, m-am pripit in declaratii. Insa la specificatii nu scrie nimic cum ca ar fi pus GPL pe Matiz. Si mai e o vorba: nu cred pana nu vad cu okiu meu. Link to comment
Satori Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 adostar said: Ce legatura are loganul cu AVEO? Niciuna. Daca ai nevoie de o masina mica, cumpara o masina mica. Nu una mai mare, submotorizata si cu mai putine dotari doar de dragul de a cara 1 data pe an porcul de la tara si de a avea cutie de rezonanta mai mare pentru manele. adostar said: Crezi ca e asa de mare aveo in 5 usi ? Asa... cat? E mai mare decat Spark. adostar said: O fi limuzina si eu nu stiam... Ce legatura are asta cu subiectul? Iti place sa scrii de dragul de a scrie? adostar said: Sa revenim cu picioarele pe pamant 8300 euro nu as da pe un spark nici sa aiba aur pe el . Nici nu trebuie sa dai tu, trebuie sa dea el. Daca pe tine te satisface Matizul, asa cum este el, nu inseamna ca pe altii ii satisface. adostar said: @laurentiu83 - Offf...nu ma-am referit la Aveo din clasa Small Family Cars berlina, cred ca nu m-am facut inteles...cel cu 5 usi hatchback din cate stiu eu face parte din aceeasi calsa ca si matizul, superminis, ambele se descurca la fel de bine in oras. Si cu asta ai spus tot. Link to comment
Matizel Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 M A T I Z Pe motorul de Spark troneaza falnic sigla Daewoo Toba de spark incolacita nu recomanda nimeni Si ca sa imi cimentez teoria ieri de dimineata m-am infipt cu bara din fatza intr-un stalp de metal din ala mic ce margineste bordurile . M-am dat jos cutremurat...saracu Zica' nu avea decat numar indoit bine si suport pe interior putin spart. In rest absolut nimic !!! Sa ne traiasca o suta de ani ca tare sanatos e plasticu ala Slava Domnului ! Link to comment
cristi_vb Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Mie imi place spark-ul dar ma enerveaza la culme ca instrumentele de bord sunt pe mijloc. Daca le avea amplasate deasupra volanului cred ca mi-as fi luat si eu unu. In rest mi se pare super OK. Link to comment
Satori Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Asta e un rau cu care te obisnuiesti. Dar tot rau ramane. Link to comment
Recommended Posts