Jump to content

Montaj Mp3 Player

Recommended Posts

Buna ziua! Nu va suparati,pt. a instala un mp3 player in locul tank-ului la un Cielo 1997,ce modificari la partea de mufare tb facute?S-ar gasi un adaptor pt ceea ce ar trebui?Cu toate scuzele de rigoare,am deschis acest topic pt ca nu am gasit ceva relevant in domeniu pe aici.Multumesc!

Am montat un SONY explod pe un cielo din 2003.

NU am folosit mufa masinii (ca sa o imperechez cu cea a aparatului), si nu stiu daca vei gasii vre-un CD-player pe piata , la care sa ti se potriveasca mufa masinii...

Eu am scos pinii din mufa CD-player-ului , (mi a ramas doar carcasa de plastic, care am aruncat-o) si i-am infipt in mufa masinii (s-au potrivit), dupa care am izolat bine cu banda (dupa fiecare pin introdus, se mai da un rand de banda ).

Acum mai ramana sa gasesti (potrivesti) cablurile.

Masina e cablata pana in spate (pt cele 2 boxe spate) , iar in fata , are boxe.

Acum, te uiti ce culoare au cablurile care duc in spate, (bagi capul prin portbagaj,... si le gasesti usor) , desfaci protectiile din bord, de la boxele fata, si eventual le scoti putin afara, vezi ce culori au cablurile ... iar rosu si galben si negru sunt alimentarea.

Cam asa le-am "dibuit " eu ... tin sa-ti mentionez, ca fiecare cablu are alta culoare. Citesti instructiunile din cartea aparatului (vezi ce culori au pt. fiecare boxa ), si le imperechezi.

Eu zic ca e bine sa respecti si cele 2 cabluri de la FIECARE boxa, care are plus si minus.

(Am montat aparatu' acum vreo 2 ani, deci nu mai tin minte culorile ... ca ti le-as fi spus eu ... sorry!)

Iar la alimentare PARCA galbenul e 12V plus permanent, iar rosul e 12V plus accesorii, iar negru sau maron (gros) e masa. DACA GRESESC, SA MA CORECTEZE CINEVA !

Osa iti ramana un cablu in plus, care nu il folosesti... mi se pare , si plus cablul cel mai gros de antena, care e separat.

Cam atat , daca mai ai intrebari , si ma pricep, da-mi un P.M.

BAFTA !!!

Edited by bayla
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...