Mulix Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Salut, Am cautat pe forum insa nu am gasit nimic referitor la acest subiect. Se poate iesi din tara cu masina avariata? Mi-am planificat de ceva timp o iesire din tara pina in Bulgaria si ieri am avut surpriza sa gasesc masina lovita in parcare. Portiera dreapta spate este zgiriata si portiera dreapta fata este infundata binisor, se inchide bine insa daca ploua intra apa in masina. Am primit autorizatia de reparatie de la politie pe care am lasat-o la asigurator in schimbul notei de constatare a pagubelor. As vrea sa stiu daca se poate iesi din tara in conditiile in care declar la intrarea in Bulgaria avariile si prezent nota aceea de constatare si copie dupa autorizatia de la politie.. La politie mi s-a spus ca pot iesi din tara atita vreme cit am autorizatia si la asigurator mi s-a spus sa vorbesc la politie. Am sunat la politia de frontiera si mi-au spus ca pot iesi din tara atita vreme cit avariile nu sint majore, insa exista sanse sa fiu oprit de catre politia de frontiere bulgara. Ati avut vreo experienta de genul acesta? Ati intimpinat greutati? Sint curios pentru as miine as vrea sa plec. Link to comment
Lucian M Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) Pai nu poti sa scoti finitia interioara si sa impingi cat de cat tabla (dinspre interior)? Cand vii inapoi in tara, ii dai un shut si revine la pozitia "imbotita". Misto raspuns, nu Acum, pe bune, in cateva minute o indrepti cat de cat si nu s-o mai cunoaste asa evident. Edited February 9, 2007 by Lucian M Link to comment
Mulix Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Nu am avut probleme la iesirea din tara. Nici macar nu m-au intrebat de portiera si nu am fost nevoit sa arat actele. Atasez poze si cu portiera in cauza. Link to comment
mugur Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Eu am venit de afara in Romania cu o masina lovita si tot asa nu m-a intrebat nimeni nimic. Link to comment
Recommended Posts