estelle Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Salut! M-ar interesa si pe mine de unde pot cumpara un set de huse speciale pentru matiz pe culoarea megru cu galben. Eventual sa aiba si acoperamant volan si centura. Multumesc Link to comment
aiptek Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 De asa ceva as fi interesat si eu.Daca aflati de unde sa imi dati un PM Link to comment
Laurycã Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Huse negru cu halben mi-am cumparat din Metro numai pentru scaunele din fata si am dat 80 de ron; acum imi pare rau de afacere. Poate postez maine niste poze sa va faceti o idee. Link to comment
aiptek Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Dar de ce iti pare rau?Se murdaresc repede, asta stiu , dar sper ca nu sunt ca si husele care le am acu pe matiz, un fel de maieu negru cu rosu care s-au intins ca si guma de mestecat, tebuie sa le arunc ca arata ridicol Link to comment
adostar Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Nu te supara dar chiar arata ridicol! Link to comment
aiptek Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Stiu, tre sa imi cumpar huse mai de treaba Link to comment
Recommended Posts