MCojo Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Hehe si am ajuns la ziua intalnirii si trebuie sa spunem celor care nu ne cred ca ne vom intalni si azi la locul stiut la ora 17... Comentarii si poze dupa... Link to comment
sebian Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Credeam ca v-a lovit crivatul si v-ati baricadat prin case Link to comment
MCojo Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Cred ca topicul de saptamana viitoare se va intitula : "Intalnire pe plaja la o baie in mare"... ca tot vremea e ca vara... Link to comment
paul_marines Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 "Intalnire pe plaja la o baie in mare"... ca tot vremea e ca vara... Daca tot ziceti ca a venit vara si la voi , hai sa vi-l trimit pe Pancho, colegul meu de birou, sa bea un frape cu voi. Pasiunea lui este birotica si mai ales imprimantele laser, de unde aduna mici insecte foarte hranitoare. Mai rau este ca de fiecare data cand scot ceva la printer imi este teama sa nu-i ramana pete de la toner , daca cumva print-job-ul il prinde inauntru. In rest e pasnic si alege hartia potrivita pentru treburile zilnice. Poate cineva il infiaza macar ca background. ) Vad ca de cand un Canon in Africa si unul la Sibiu nema' poze? Link to comment
mike.omega Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Traiesc! >- De maine revin si eu pe linia lu netu! Super intalnirile! Link to comment
mike.omega Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 La cererea publicului postez 2 poze de la intalnirea de sambata trecuta PS: sapt asta ne-a bagat frigu-n case si nu ne intalnim Link to comment
ToPser Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Mike, aveai obiectivul murdar ? Link to comment
sebian Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Nu, cred ca sunt poze mai vechi, puse la deruta...de fapt intalnirea nu s-a tinut ... Link to comment
mike.omega Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Pozele le-am facut pe lumina slaba si de aceea, dar de fapt ce stau eu sa va explic? Am apasat pe boton, lucru deloc greu, nu-i asa Sebian? Link to comment
sebian Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Gresesti, dragule...eu mai fac o miscare, il setez pe automat Link to comment
mike.omega Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Mai bine zis, faci 2 miscari: pasul 1: scoti scula; pasul 2: setezi scula pe automat Link to comment
sebian Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 iegzact asa, maestre...se pare ca de cand esti student ai invatat cum se lucreaza cu scula )"> Link to comment
dreamlike Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 (edited) Ca sa nu va mai certati pe scule si sa nu va mai jucati atata cu ele, subscriu si eu: intalnirea s-a tinut, am participat eu, Mike si MCojo si ne-am simtit minunat (cel putin eu). Nu stiu in ce stare era scula lui Mike dar masina mea era cea mai murdara din oras pentru ca venisem de la Cluj pe o vreme de sa nu scoti nici cainii afara si nu am avut timp sa o spal. Acum, desi am facut-o bec, e in aceeasi stare pentru ca tocmai am coborat din Paltinis unde ningea abundent iar carosabilul era sub orice critica. In rest, numai bine tuturor si ne vedem dupa martisor. Edited February 14, 2007 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts