Jump to content

Intalnire Constanteana Saptamanala

Recommended Posts

"Intalnire pe plaja la o baie in mare"... ca tot vremea e ca vara... :P

Daca tot ziceti ca a venit vara si la voi , hai sa vi-l trimit pe Pancho, colegul meu de birou, sa bea un frape cu voi. Pasiunea lui este birotica si mai ales imprimantele laser, de unde aduna mici insecte foarte hranitoare. Mai rau este ca de fiecare data cand scot ceva la printer imi este teama sa nu-i ramana pete de la toner :D , daca cumva print-job-ul il prinde inauntru. In rest e pasnic si alege hartia potrivita pentru treburile zilnice. Poate cineva il infiaza macar ca background. :) )

Vad ca de cand un Canon in Africa si unul la Sibiu nema' poze? :mda:

post-2099-1171104992_thumb.jpg

post-2099-1171105024_thumb.jpg

Ca sa nu va mai certati pe scule si sa nu va mai jucati atata cu ele, subscriu si eu: intalnirea s-a tinut, am participat eu, Mike si MCojo si ne-am simtit minunat (cel putin eu). Nu stiu in ce stare era scula lui Mike dar masina mea era cea mai murdara din oras pentru ca venisem de la Cluj pe o vreme de sa nu scoti nici cainii afara si nu am avut timp sa o spal. Acum, desi am facut-o bec, e in aceeasi stare pentru ca tocmai am coborat din Paltinis unde ningea abundent iar carosabilul era sub orice critica.

In rest, numai bine tuturor si ne vedem dupa martisor.

Edited by dreamlike
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...