Elfu Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) la ultimul concediu din austria am mers 28-29 decembrie Bucuresti-Viena aproximativ 16 ore si apoi 3-4 ianuarie Salzburg-Craiova aproximativ 15 ore. Am preferat sa traversez Romania noaptea din motive de drum liber, mers constant@90 la ora. Oprit doar la benzinarii pentru pipi si redbul. Cam 4 doze la fiecare drum. Ma pregatesc moral pentru o vacanta la Paris prin primavara/vara. Cred ca o sa bag Bucuresti - Viena si apoi Viena - Paris. "> Edited January 15, 2008 by Night Elf Link to comment
el cid Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Cluj-Augsburg . Plecat la 00.10-ajuns la 16.20. Pauze scurte-max.10min. Augsburg-Luxemburg-Rouen 08.00-23.15 cu 3-4 ore invarteala in Luxemburg. Avantaje : -iesirea rapida din tara prin Bors-Oradea + autostrazile+NAVIGATOR GPS. Recomand si pe aceasta cale sistemul gps . Link to comment
clreny1980 Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Salutare la toata lumea. Ma bag si eu cu experienta de care am avut parte iarna asta. Am bagat aprox. 2000Km Iasi - Lodi (Italia) in 36 ore din care 4 ore pauza (atipeala, alimentare, haleala, "tufis"). La intoarcere am repetat acceasi performanta dar cu 1 ora mai putin. Partea faina a fost ca era sa raman pe autostrada, intre Budapesta si Debrecen, datorita atat a GPS-ului cat si a dorintei mele de a tranzita Ungaria fara alimentare. Dupa experienta, atat la dus cat si la intors am iesit din uz (atat eu cat si bondarul) o zi. Pentru doritorii de informatii cu privire la taxe, drumuri pe ruta sus amintita, s.a mici info, astept mesaje. Cu respect la toti. Link to comment
tonys Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Vara trecuta 1300 Km - Cluj-Giurgiu-Sofia-Salonic-Gerakini (Halkidiki) am facut in jur de 16 ore cu cateva opriri scurte. Link to comment
raskala Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 12h, ruta Brasov- Mangalia; nu mai vroia sa intre in alta viteza decat a 2-a.N-a fost chiar asa rau, exceptie cand ma depasea cate un biciclist (cu carut de butelii legat in spate). Link to comment
keluboss Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 salonic - atena si retur 800 de km, plect la 7,30 dimineata din salonic, ajuns la 1 la atena, vizitat atena, la 7 pm inapoi spre salonic unde am ajuns pe la 2 am Link to comment
john Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 1. Vama Veche - Bucuresti - Brasov - Fagaras - Transfagarasan - Bucuresti plus cateva ocolisuri, intre 1000 si 1100 km, de la 5 dimineata pana pe la 10-11 seara. 2. Asta nu e fara oprire dar e fara somn: Joi dupa serv - Bucuresti - Vama Veche - Bucuresti - Craiova - Bucuresti (vineri pe la pranz inapoi la serv), seara Bucuresti - Vama Veche, sambata dupa amiaza: Vama Veche - Albena si imprejurimi (cam 300km cu ceva rataciri, nu aveam Bulgaria pe GPS si am inteles ca e cam varza harta oricum) - Vama Veche, sooooooomn duminica. (stufstock) 3. Dortmund - Viena, somn, Viena - Bucuresti. Link to comment
nrares Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Decembrie: Cluj - Monte Carlo Ianuarie: Frankfurt - Cluj Februarie: Cluj - Mallnitz si retur peste 7 zile Mallnitz-Salzburg-Cluj Link to comment
Triaz24 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 am plecat din Karlsrhue-Germania la 7:30 dimineata si am ajuns in Brasov la 4:30 tot dimineata-km parcursi 1860. Link to comment
Mircea Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Eu nu va inteleg... am facut si eu vitejii din astea cu peste 700 km in Romania si am jurat ca nu mai fac, dar le-am facut in interes de serviciu si fortat de imprejurari (trebuia sa fiu a doua zi la munca sau la vreo intalnire importanta). In concediu imi planific astfel incat sa nu conduc mai mult de 7 ore cap coada, iar la maxim 2 ore fac o pauza (de un sandwich, o cafea, un suc, sa ma intind etc). In fond, ma duc in concediu sau ma duc sa ajung acolo rupt de oboseala? In ton cu topicul: Buftea-Constant-Giurgeni-Ianca-Viziru-Ramnicelu-RAmnicu Sarat-Focsani-Buzau-Ploiesti-Buftea cu un logan de 1.6 eram rupt cand am ajuns seara acasa. Buftea-Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Capitan Andreev-Edirne-Cannackale in doi soferi, cu un seria 5, plecat la 5 dimineata si ajuns dupa amiaza la 4 in Cannackale, stat o zi, apoi retur plecat la 10 din Cannackale si ajuns pe acelasi traseu la 9 seara in Buftea. Rupt, chiar daca am condus cu schimbul datorita drumurilor proaste din Bg (2006) si suspensiei sport a BMW-ului... Buftea-Bacau-Buftea-Bacau-Buftea, intr-o singura zi (de fapt plecat pe la 6 din Buftea si ajuns noaptea pe la 1. Contrar a ceea ce zic unii pe aici, nu sunt un fan al condusului noaptea in Romania, din cauza pericolelor nebanuite ce te pasc pe sosele la tot pasul... Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Eu ma duc in concediu sa ii dau in goarna pe drum dupa care sa fac prapad la bar. Ce e atat de greu? Si ce e atat de complicat sa faci 700 de km intr-o singura zi in Romania? (+ vizita la linia de productie a clientului). Link to comment
vlad_andrei Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Bucuresti(Berceni)-Urziceni-Buzau-Rm Sarat-Focsani-Adjud-Bacau-Piatra Neamt, aproximativ 370 km fara oprire, dar asta pentru ca eram presat de timp. De obicei imi plac pauzele de cafea . Link to comment
EM!L Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 din Karlsrhue-Germania [...] in Brasov Am "executat" şi eu Hamburg - Braşov în ~24h... Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Galati-Varna (BG)-Galati (~700 km), intr-o singura zi, dar cu o ora de somn in masina in Varna, dupa care n-am mai avut probleme pana acasa. Galati-Liesti-Ramnicu Sarat-Ploiesti-A2-Ramnicu Valcea-Targu Jiu (600 km), cu Matizul (se simte Matizul la drumuri lungi comparativ cu alte masini). Sibiu-A2-Bucuresti-Buzau-Liesti-Galati (2 zile dupa), vreo 650 de km, dar cu o ora de somn in masina in Buzau, tot cu Matizul. Stiu ca sunt putin offtopic ca ma pun la incarcat cate-o ora la drumuri dintr-astea, dar altfel nu as fi avut cum sa mai scriu pe aici. Cum simt ca mi se inchid ochii, prefer sa trag pe dreapta si sa dorm o ora, mai mult nu-mi trebuie. Cafele, gimnastica, sunt inutile la mine. Arad-Sibiu-Bucuresti-Galati, 800 de km, dar cu Passat-ul. Ar mai fi Viena-Salzburg-Viena, 700 de km total, fara nici o problema. Deh, autostrada. Link to comment
Mircea Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Afara e usor sa conduci fara somn peste 1000 km, pentru ca exista infrastructura, in Ro dupa 700 km esti rupt. Daca mai ai si beneficiul unei masini care iti aplica tratamente demne de un cocktail in shake (ajutata si de drumuri evident), devine o aventura. Link to comment
adrian_r5 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Cel mai mult am mers Atena - Timisoara (1255 km which 799 km on motorways zice ViaMichelin) ... iar in tara am facut de citeva ori Timisoara - Deva - Alba Iulia - Sibiu - Bucuresti - Mamaia (sau retur)... se simte Matizul la drumuri lungi comparativ cu alte masini. Viena-Salzburg-Viena, 700 de km total, fara nici o problema. Deh, autostrada. Asa este ... se simte putin Matiz-ul ... da' am facut cu el Ljubljana - Viena - Budapesta - Szeged - Timisoara (vreo 950 km ... am plecat la ora 14:05 din centrul orasului si am ajuns acasa pe la ora 2 noaptea) si n-am avut probleme de oboseala ... da' asa cum zici si tu "autostrada". In ceea ce priveste Salzburg-Viena ... nu sint probleme ... da' am prins in 01.08.2008 niste blocaje prin zona ca am facut 18 ore de la Munchen la Timisoara: Afara e usor sa conduci fara somn peste 1000 km, pentru ca exista infrastructura, in Ro dupa 700 km esti rupt. Ai perfecta dreptate ... drumurile noastre te termina ... Timisoara - Dr. Tr. Severin sint 220 km da' s-a intimplat sa-i fac si in 6 ore din cauza starii ca dupa bombardament in care se afla de multi ani. Link to comment
luisspeed Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) Ai perfecta dreptate ... drumurile noastre te termina ... Timisoara - Dr. Tr. Severin sint 220 km da' s-a intimplat sa-i fac si in 6 ore din cauza starii ca dupa bombardament in care se afla de multi ani. Si sa vezi cand faci distanta asta in 2 ore si 10min. pe drumul care e asa cum e... Si sa nu fiu offtopic, cam 1900KM cu jumatate de ora de cafea, si mici pauze de..2-5 min pt wc. Iar cu pauza de o ora si jumatate de somn, Tr. Severin -Madrid. Si de departe cel mai obositor drum a fost Tm-Buc-Sev-Buc-Tm(Am dormit 2 zile neintors dupa el) si daca fac un calcul scurt la nr de km,bate undeva la...1700..Facuti de la ora 2 noaptea pana noaptea urmatoare la 3, 3jumate.. Edited March 20, 2010 by luisspeed Link to comment
lascarica Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) Bat toate recordurile Iasi-Roman fara oprire Sinteti dusi sa fiu al naibii. Iasi-Bucuresti-Iasi cu frecare de menta prin Buc. vreo 5h; dupa 800km seara eram pe net, dar trezirea a 2 a zi a fost la 12 Drumurile de la noi sint f...re de obositoare. E85 e parfum... Combinatia gropi, sate, bizoni in trafic, camioane la greu, iar sate pline de carute, politie de kkt face toata "distractia"... Prin Europa nu am iesit dar daca e ca in SUA e obositor de plictisitor pe autostrada...800mile le faci fara probleme daca ai pe cineva sa nu te lase sa adormi Edited March 20, 2010 by lascarica Link to comment
Salex Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Nu e chiar ca in SUA insa oricum, drumuri de gen Bucuresti-Viena, Arad-Innsbruck le fac frecvent (in 10-12 h) fara sa ma simt deloc darimat. Autostraziile central-europene nu prea te predispun la somn, dupa 1200km inca te simti in forma si 6-7 ore de somn te repun pe picioare Desigur, dupa ce razi vreo 3 beri Link to comment
danutza Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Cel mai mult am 940Km intr-o zi.Traseu :Cluj-Arad-Timisoara-Arad-Abrud-Beius-Deva-Cluj.Plecat din Cluj la 3 dimineata si intors la 7 seara.Masina este un Logan Van 1.5DCI la care te omoara zgomotul motorului datorita antifonarii slabe. Link to comment
andreiorga Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Am vazut pe la inceputul forumul ceva de 2450 km in vreo 24 de ore...hmmm INCONSTIENT si totusi nu prea plauzibil. Asta inseamna o medie de vreo 110 km/h..sa fie adevarat? oricum 1550 km [ Munchen - Pitesti 18 ore - asta include opriri (URGENTE) si mancare la Mc in Sibiu]. Am dormit 2 zile. A putrezit salteaua sub mine )"> Oricum va recomand sa nu va mai aventurati. Aveti o viata! de ce sa se termine in vreun santz sau pe sub vreun tir ? Si ca sa intelegeti va recomand sa cautati pe enciclopedia video ( youtube ) "unfall autobahn". Dupa ce veti vedea cateva filmari GARANTAT va veti mai gandi cand veti avea de facut un drum mai lung Link to comment
ileana Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Hai sa ma laud si eu. Oltenita - Iasi - Costinesti, aprox 1000 km, cu 2 pauze ptr sex, cel mai revigorant la drum lung Link to comment
paul_marines Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 (edited) 1070 km Constanta - Sibiu si retur in 24 de ore. Am plecat undeva in februarie la 20 00 din Constanta si cu o medie de cca. 80 km/h am ajuns sa alimentez la 00 30 in Brasov. Spre Sibiu am rulat linistit si undeva dupa Fagaras era sa ies in decor datorita oboselii. Am ajuns in Sibiu dupa un somn de 1 ora undeva la 0400, iar plecat la 0900 am plecat spre Constanta prin Bucuresti. Desi am iesit din Bucuresti undeva la 1500, cu greu m-am tarat spre Constanta unde am ajuns undeva la 1900. Am dormit o zi intreaga si tot am resimti oboseala. Nu as mai reface experienta. Anul trecut am facut doar 820 km Constanta Arad cu plecare la 0230 din Constanta si ajungere la 1630 in Arad. Dupa ce am iesit din Bucuresti la 6 00 am, am mers lejer cu pauze fara a face excese pana la finalul primei etape. Singura recomandare, daca simtiti oboseala nu faceti ambitie, opriti-va si va odihniti suficient sa ajungeti intregi la destinatie. Edited March 25, 2010 by safari hunter Link to comment
sorin1983 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 In 2008, Bucuresti-Baia Mare(plus vreo 20 km mai departe), plecat la ora 8 dimineata ajuns la 6 seara, la 10 seara plecat inapoi si ajuns a doua zi la 11.30 in Bucuresti. Cu o dacie 1310 din 94. La vreo 4 zile repetata istoria dar cu somn noaptea si plecat inapoi a doua zi dimineata. Link to comment
ytip Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 In 2008 cam am luat un Opel Astra din Wurzburg pana in Bucuresti 2100 km aprox in 28 ore cu pauze si multe energizante si multa odihna inainte...cam greu. Link to comment
Recommended Posts