adrian_r5 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Strasbourg - Timisoara - "1348 km which 1194 km on motorways" - plecat luni la 13:15 si ajuns marti dimineata la 4:30 (ambele ora Romaniei). Link to comment
Viktor Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Peste o mie de km dintr-o bucata, am "bagat" si eu de nenumarate ori (de foarte multe ori) dar, atentie! Poate fi periculos, nu o faceti la ambitie sa-aveti ce scrie. Cele spuse mai sus, e doar un "aviz" incepatorilor si celor cu putini km parcursi. Link to comment
tolin Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 De ce profesionistilor le este impusa limita de 4h continuu si 8h in total per zi ? Link to comment
augustinionut Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ca asa au vrut ei, ca oricum le iese banu? Link to comment
Nenestean Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 1800 km ... sighet - Hamburg 18 ore. cu dacia Link to comment
Viktor Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Aproximativ 6000 km (si-am zacut doua zile ) intr-un fum. Budapesta - Italia (nu retin zona) - Budapesta - Bucuresti - Vama Veche - Bulgaria (Varna) - Budapesta . Tre sa recunosc ca am avut doi insotitori . Pentru Italia un nene care ... mai bine statea acasa (ce a si fost inlocuit la revenire in Budapesta) iar pentru Bulgaria, o scumpa doamna de care imi fu mila sa o obosesc la covrig, asadar, una peste alta si fara a exagera, mai bine de 4000km mi-au revenit cu virf si incarcat . Link to comment
Recommended Posts