NYD Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Salutare. Maine trebuie sa plec la Satu Mare. Sunt din Giurgiu, am sa plec cu trenul si am sa ma intorc cu masina care mi-o voi cumpara de acolo (Opel Vectra C ) .Problema este ca e prima oara cand fac drumul. Ceva idei, sfaturi despre cel mai bun traseu, ce ar trebui sa evit sau pe unde sa merg ca sa ajung repede si bine.Luni in jurul orei 12 plec de acolo. multumesc ...si numai de bine Link to comment
NFS Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ruta optima furnizata de Sony map. Link to comment
sebian Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 le stie sony...asta e cel mai bun drum...incearca insa sa pleci mai devreme, e ceva de mers si e destul de circulata portiunea Cluj-Sebes-Sibiu, si valea oltului... Link to comment
Wolfman Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Transfagarasanul nu e inchis in perioada asta? Link to comment
_romulus_ Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ba da. De ce? eu, dupa cum vad, traseul e dat pe Valea Oltului. Link to comment
nrares Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 E inchis dar n-am inteles de ce intrebi. Ruta facuta nu trece pe Transfagarasan. Link to comment
Wolfman Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Just, la prima vedere am crezut ca ruta e prin Transfagarasan... Link to comment
NYD Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Am inteles drumul distantele in km cum le aflu? Este vreun site cu SONY MAP ?? Link to comment
NFS Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Uite si distantele din SonyMap Online poti sa te uiti pe www.viamichelin.com Link to comment
Wolfman Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 650 de km, pe traseul din poza. Link to comment
ticodriver Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 In realitate e cam 690 km, desi si Via Michelin tot 650 da. Link to comment
cpop Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Cam tarziu, probabil, dar postez. Pitesti - Satu Mare, 510 km din centru Pitesti in centru Satu Mare. Cea mai buna ruta este pe Valea Oltului, Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Turda, Cluj Napoca, Zalau, Satu Mare. Drumul este bun, atentie la radare intre Turda si Cluj, in Aiud, in satele din jurul Zalaului. Timp, mers normal, 90-100 km/ora, 7 - 7,5 ore. Prin orase, cel mai bine NU pe centuri, soseaua e de toata jena. Probabil dureaza ceva mai mult, dar nu-ti rupi masina. Atentie mare noaptea, mereu se gaseste cate o caruta intarziata si fara lumini, intre Satu Mare si Alba Iulia. Drum bun, Link to comment
Recommended Posts