Jump to content

Matiz Cu Motor De 1000 Cmc ?

Recommended Posts

Am auzit ca la Spark la variantele mai dotate ar fi sub scaunul din dreapta un sertar pentru pus diverse chestii. Stie cineva ceva de genul asta sau mi-a soptit mie o pasarica aiurea? M-ar tenta sa pun asa ceva la Matizul meu.

OK EVERYBODY!!

Sunt foarte fericit, ca am vazut in sfarsit CU OCHII MEI nu unul, ci doua Matizuri 2, chiar aici in CJ, la nici 50 m de casa!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Holbandu-ma in amandoua, mi-am confirmat cele spuse anterior despre interiorul masinii...cat despre detalii de motorizare, sa stiti ca-i pandesc pe proprietari, si daca am noroc sa ma creada ca nu-s un nebun care vrea sa le fure masinile, atunci o sa va aduc detalii proaspete despre M2 de la sursa... :veneratie: :->

CHEERS! :banana:

• 8 months later...

In 2000 s-au fabricat intr-adevar Matizuri II la Craiova 8 bucati , dar nu s-a obtinut licenta de la compania mama Daewoo .

Masinile au avut motor de 800 cmc , acelasi ca cel montat pe Matiz Euro 3 , interiorul a fost aproape identic cu Matizul obisnuit .

Matizurile II fabricate in Korea si exportate difera la interior fata de prototipurile asamblate la Craiova .

Matiz cu motor de 1000 cmc nu s-a asamblat in fabrica la Craiova si foarte probabil nici nu se va asambla .

sunt o gramada de asemenea matiji pe mobile.de. Stiu ca s-au fabricat in Polonia atat cu motor de 800 cat si de 1000 si din ce am vazut prin poze difera putin bordul. Am vazut si prin Romania vreo 4-5 in ultimii ani, probabil aduse din vest.