octavian30ro Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 In vederea stabilirii unor contacte intre posesorii de matizuri din zona Buzau, propun creare unui asazis club, prin intermediul caruia sa ne exprimam ideile. (am incercat sa exprim ceva dar cred ca a iesit cam naspa). Oricum, astep idei de la voi. Link to comment
Adi_Iacob Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Nu vreau sa pic ca musca in lapte, dar tinand cont ca nu este organizta macar o intalnire Woo in Buzau, propun sa aranjam o intalnire Woo daca nu sunt prea nesimtit . Am dat un PM userului expero 16v pentru altceva, dar nu a raspuns, poate citeste topicul. Promit sa aduc si altii la intalnire! Link to comment
octavian30ro Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 nu ar fi in principiu nici o problema pentru o intalnire woo, totusi mai astept matizisti. Link to comment
Adi_Iacob Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 In regula, pot sa astept, as faca ceva lobby dar nu am nici un coleg proprietar de Matiz. Nu inca... Link to comment
bogdanelmv Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Baietii de la Buzau, o intalnire ? "> Salutari Link to comment
bogdanelmv Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 weekendul asta este planuit. weekendul viitor, sambata seara, oriunde vreti, de preferabil o parcare gen Galleria, acolo in spate. cu cati suntem mai multi, cu atat mai bine. era sa uit, un stiker gasesc si eu pe la voi ? multumesc si va salut Link to comment
Abram Burel Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Sambata viitoare puteti veni la... Varlaam Link to comment
bogdanelmv Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 La Varlaam vin in fiecare vineri. sunt innebunit dupa locurile alea, cu toate ca vin in interes de serviciu`. Ramane de stabilit, important e sa ne strangem mai multi. Va salut. Link to comment
Recommended Posts