andreis Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) Intr-adevar.. dupa legalele de la Cluj care s-au lasat cu ceva scandal din cauza organizarii proaste, se mai incearca ceva .. organizatori au fost cei de la TeleEuropaNova. Initial stiam ca e vorba doar de masini de vtm, neinteresant, zic in mintea mea, deci nu iau camera, nu iau aparat, dar hai sa merg pana acolo, totusi. La fata locului o multime de concurenti cu diferite masini, de strada, de vtm, de remat , ce mai, de toate felurile. Concursul s-a desfasurat in doua manse, fiecare concurent avand dreptul la 4 ture de kartodrom. Rulajul s-a facut in viteza I cam tot traseul (saracele masini..), dar putin spectacol a fost. Masini interesante: Mitsubishi evo 8 (cred, oricum, masina, dom'le), un audi a4 care a mers surprinzator de bine pentru masa sa, masina celor de la sfigmo (un fiat punto) aranjat nitel, un tico (cam terminat, e drept, dar condus bine, o skoda veche veche (cred ca avea motor in 2T) si s-ar putea sa mai fi fost, dar nu mi le mai amintesc. Revin. Masini autohtone: Logan, solenza, berline, olticituri.. Loganul, dar si solenta, nu stiu ce sa zic, mie mi s-au parut foarte slabe (e drept, un pic umed pe jos), nu cred ca cielo s-ar fi comportat mai bine in situatia data.. dar masina a fost gandita ca masina de familie.. Oricum felicitari pilotilor care s-au straduit. + -uri Lume destul de multa adunata, un numar mare de participanti, organizare relativ ok, traseul delimitat de public la o distanta decenta, politie, jandarmi(destui), salvare. - -uri Sunt, si ele, ca oriunde de altfel, dar prefer sa nu le mentionez pentru ca le consider subiective. Kartodromul, deh, e pentru karturi, eu zic ca a fost prea ingust pentru o masina, dar daca altundeva nu-i, nu-i. Ca o concluzie, a fost ceva, departe de o cursa adevarata, dar comparand cu nivelul la care se afla tipul acesta de intreceri (sa fie si legal) a iesit binisor. Daca a mai trecut cineva, azi, pe acolo si din intamplare are si niste poze il rog frumos. Edited February 11, 2007 by andy Link to comment
Recommended Posts