bayla Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 (edited) Salut! Se anunta ceva spectaculos joia asta ? Hai ca incerc sa ajung si eu, ca saptamana trecuta nu am putut sa vin . Edited February 12, 2007 by guru Link to comment
lexu` Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Baieti... imi pare rau, dar nu pot sa vin pentru ca plec la Bucuresti. Daca aveti o lista cu ce v-ar trebui (autocolante, suporti) astept sa postati aici si incerc sa fac rost cand ma intorc. Asa ca postati. Nu stiu daca am inteles bine, dar cred ca cineva a facut o lista. Sa o posteze aici atunci. Link to comment
guru Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Nu o are nimeni, dar daca ai lansat oferta, deschidem un topic separat cu aceasta lista, continuam acolo. Link to comment
DGT Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Tot la 18 se tine?tot acolo? Link to comment
guru Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Da, tot acolo. Sa speram ca nu ploua. Daca va ploua, propun sa ne intalnim acolo, si poate ne retragem undeva, la o cafea. Link to comment
perfidus Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Hai ca s-a'ndreptat vremea, promit sa fiu mai punctual de data asta Link to comment
alexino Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Astazi, din pacate, nu pot ajunge. Sa aveti vreme buna. "> Link to comment
EM!L Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Salutare! Stiu ca n-am mai venit de ceva saptamani, si mi-e d'asta, dar am fost ocupat cu examenele... iar acum cand am terminat cu totul m-am ales cu o accidentare ce ma pune in imposibilitate de a conduce... De indata ce ma voi face bine promit sa reapar la intalniri. Cel mai probabil joia viitoare! Va salut! Link to comment
guru Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Azi a fost eveniment! Printre noi (adica, Perfidus si subsemnatul), au fost persoane insemnate, pe care foarte rar le vezi - Tiboasca si SMSorinXP! Salutam! "> Restul lumii pe unde umbla? Absent motivat, doar Alexino - La multi ani tatalui! Link to comment
perfidus Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Ca sa fim corecti, sa-l punem si pe Alinutz prezent chiar daca a stat doar 5 minute, si-i uram bafta la ultimul examen ! Link to comment
guru Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Mea culpa! Cand am venit eu, nu mai era, asa ca l-am trecut absent, din oficiu! Bafta la examene! Link to comment
Alinutz Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Mama ei de bafta, ca o aud, dar nu o prea vad Imi cer scuze de scurta mea prezenta, dar sa vedem si partea buna macar am trecut ... Emil insanatosire grabnica ! Link to comment
EM!L Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Multumesc mult! De indata ce ma fac bine... cel mai probabil pana joia viitoare( [-O Va salut, numai bine! Link to comment
Gizmo Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Salut Eu iar nu pot sa vin doua saptamani la rand (una a trecut) . Tura asta a doua ... ca m-am saturat de ea pana peste cap. Numai bine. Link to comment
denis_best Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 (edited) A ramas tot in fiecare joi la institut? Sau s-a schimbat locatia? Hai s-o facem vinerea ... e mai comod Ce nu a vazut Parisul!!!! ) Te rog, foloseste majuscula, la inceputul propozitiei! Edited February 18, 2007 by guru Link to comment
guru Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Locatia este aceeasi, iar ziua, ramane cum am stabilit: joi Link to comment
Recommended Posts