Larincov Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 salut...imi cer scuze daca am postat in thread gresit! Rog moderatorii sa mute topicul unde ii e locul daca am gresit! Am o intrebare... Aveti idee daca Chevrolet Lumina are curea sau lant de distributie? Si daca imi puteti spune la cat timp trebuie schimbat/a! Multumesc! Link to comment
Larincov Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 este din anul 1990 ,,,daca mai aveti nevoie de alte detalii zi mi te rog Link to comment
VAXXi Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Pai nu, asta-i tot. Se pare ca e pe lant distributia: Chevrolet Lumina Timing Chain Kit 1990 - 1994 [CTC3048K] - 35$, kitul cu totul Cloyes Timing Chain - 22$, doar lantul Curelele se schimba de obicei la 60 mii km, unii producatori merg pana la 90 mii km; in cazul lanturilor, n-am gasit nici un interval anume, decat ca se schimba tot kitul atunci cand refaci motorul Link to comment
Larincov Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 merci mult de tot pentru informatie! Link to comment
Recommended Posts