Jump to content

E-boda DV 555x sau altele cu divx

cata73

Recommended Posts

sper sa nu se supere nimeni ca am deschis acest subiect dar...de o luna incerc sa cumpar asa ceva si nu au pe nicaieri, am vorbit si la rosal, poate in 21-22 oct o sa scoata altele la vanzare.

ei spun ca au cere foarte mare si nu fac fata, acum mai nou cica au schimbat si blocul optic,

ce parere aveti despre ele?

cred ca l-am luat prin aprilie (?!?)

sincer nu imi amintesc cum e subtitrarea ceea ce inseamna probabil ca nu am avut probleme cu el :) si nu, nu am facut vreun update.

am vazut doar cateva filme la el pentru ca in general ma uit la compudator unde am tot 5.1 dar e mai flexibil. :)

deci eu faceam o paralela intre chipul din dvd si proc din calc.

la calc e simplu: daca nu merge filmul, bagi codecul care iti trebuie, bineinteles daca suporta procesorul, ca daca este un 386 nu o sa mearga divx de ex...

la aceste dvd cu divx, intrebarea era viteza cu care pot procesa datele (cred ca asta este esential), pentru ca daca este suficient de rapid banuiesc ca poate permite si codecuri viitoare mai puternice...sau gresesc?

Am si eu DV555X si sunt f. multumit. Upgrade-urile au mers bine pana acum, si se zvoneste ca urmatorul upgrade va rezolva si restul micilor nemultumiri ramase (ID3 tag la MP3, afisarea mai multor caractere din numele lungi de fisiere etc.) Parerea mea e ca merita diferenta de pret fata de alte playere de pe piata noastra, atat datorita performantelor, cat mai ales service-ului localizat si, pana acum, prompt (toate lucrurile promise au fost realizate prin upgrade-uri).

DV555X stie QPEL, ca de altfel orice player cu MT1389.

deci eu faceam o paralela intre chipul din dvd si proc din calc...

la aceste dvd cu divx, intrebarea era viteza cu care pot procesa datele (cred ca asta este esential), pentru ca daca este suficient de rapid banuiesc ca poate permite si codecuri viitoare mai puternice...sau gresesc?

Si la astea este tot la fel. Se face upgrade si daca procesorul are putere suficienta sa decodeze formatul, se poate suporta respectivul format. Eu am asa un player de MP3 care stie si WMA, chip SigmaTel, de la Creative, si publicul tot cere la Creative sa implementeze si decodorul de OGG, dar astia nu prea vor ca... nu prea au chef sau nu-mi dau seama. Deci chiar daca putere de procesare este trebuie sa se si vrea.

am inteles...acum...nu prea imi dau seama daca sunt solicitate mult la formatele actuale (divx, xvid) sau mai este loc si de mai mult, ca peste un an poate sa apara cine stie ce, am auzit de ex ca in japonia a aparul divx HD, sau cam asa ceva, ceva de definitie foarte mare...pe asta o sa il citeasca?

Ieri am scris la cei de la E-Boda si uitati ce mi-au scris. Sper sa va ajute.

EU:

Intentionez sa achizitionez un DVD-Divx player. M-am hotarit la modelul DV-555X.

Va rog sa imi spuneti, daca nu este o informatie confidentiala, sa mai astept in vederea lansarii unui alt model mai performant in viitorul apropiat?

EI:

Va multumim pentru alegerea facuta!

Tinand cont ca DVD Player-ul DV555X este updatabil din punct de vedere software, acesta nu se poate uza moral foarte curand. De aceea nici nu este nevoie sa producem un alt aparat in viitorul apropiat.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru orice lamuriri suplimentare.

Am fi onorati sa va avem in rindul clientilor nostri.

Va multumim,

Baciu Neluta

Manager

SC Rosal Electronics SRL

Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 1-3

Sector 3, BUCURESTI

Tel: 021.255.63.59

Fax: 021.255.41.75

www.e-boda.ro

PS: Am vazut in actiune un astfel de DVD si va spun ca la prima vedere mi-a placut. am inteles ca se poate cumpara si direct de la ei,... banuiesc cu un pret mai bun... eventual 6mil.

Eu unu , mi-am cumparat acu' un an :roll: ... Domotec MS 2310DVD la vremea aia cu 3.800.000lei care "inghite" tot mai putin DivX . Acu' la Metro urmasu' e 2.500.000lei dar nu'mi pare rau de banii dati in plus ca merge de rupe si are calitate buna la redare .

Cinstit nu m-a interesat DivX-ul pentru simplu' motiv ca pot(puteam) sa-mi fac copii in format DVD si vreau sa vad filmele NUMAI in calitate super(la aceeleai costuri cu DivX) si fara sa-mi fac probleme ca miine se "schimba" DivX-ul .

Deci pina la urma fiecare alege ce crede ca i se potriveste ... :wink:

• 3 months later...

intre timp au trecut vreo 4 luni de cand l-am cumparat...merge bine...inlocuieste perfect video (doar ca nu inregistreaza, da poti inregistra cu calc, decat sa dai vreo 18 milioane pe un DVD recorder)

vreau sa iau niste filme ASF de la cineva si nu stiu da ca le "vede", stie cineva?...ca ASF...in fond am inteles ca este tot mpeg4

ca de convertit nu prea merge cu doctor divx sau virtualdub ca sunt smecheri astia de la microsoft cu formatele personale

oricum m-am cam tapit cu pretul (la Flanco l-am luat cu 6,5 mil, iar acum tot la Flanco este ...5,8 mil)