VIPER Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Le-am luat alor mei un SEG adus de afara, am dat 3 milioane pe el, e superb, stie si DivX, si XviD, si ce va mai trece prin cap. Stie DVD cu mai multe DivX-uri pe el, etc, etc. Link to comment
cata73 Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 la 3 milioane e chiar ieftin...banuiesc ca stie si subtitrari/divx, si chiar daca nu cu un update de firmware probabil se rezolva.. e mult mai comod sa vezi filmele cu telecomanda in fata tv-ului decat pe scaun la calculator sau cu fire de la tvout la tv ...poneste calc...cauta fimul...deschide...da fullscreen...etc nu? Link to comment
VIPER Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 L-am luat in special pentru Tata, care vrea sa vada mai mare... Monitorul lor e doar de 17, asa, pe TV, se vede altfel. Stie subtitrari, stie chiar mai multe tipuri de subtitrari... Faina rau. Cred ca imi iau si eu una. Stai sa caut si o poza... Link to comment
VAXXi Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 ca de convertit nu prea merge cu doctor divx sau virtualdub ca sunt smecheri astia de la microsoft cu formatele personale Suportul pentru ASF a fost scos din versiunile mai noi de VirtualDub la cererea/reclamaţia Micromoale, ca atare soluţia este să cauţi o versiune mai veche. Link to comment
cata73 Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 (edited) am studiat probema...mari milogi astia de la microsoft... am descarcar virtualdub13c dar zice ca nu are nu stiu ce codec am descarcat inclusiv microsoft media encoder 9, dar ala nu-l face decar wma si...la un fisier de 200 Mb (vreo 15 minute) imi lua vreo 3 ore (cu procesor destul de slab, de 1,1, dar ...totusi) in sfarsit...nu e mare pierdere daca nu reusesc...sunt niste filmulete cu charlie chaplin... da vroiam sa fiu sigur ca nu merge ASF pe e-boda... astept sa vad daca o sa citesca divx6 care cica l-ar lansa prin martie...poate printr-un update ceva...desi daca va avea cerinte mai mari decat procesorul actual din e-boda...atunci nu avem ce face...ei ziceau ca o sa sparga piata cu formatul asta (divx6)...calitate DVD cu compresie mai mare cu 33% decat divx pro 5.2...suna promitator Edited February 4, 2005 by cata73 Link to comment
Recommended Posts