Jump to content

Intalnire joi 21.10.2004 ora 20.00 Palatul Copiilor

Recommended Posts

Sau poate le confundă, şi în loc să le urce în alea de jucărie, o să se urce în Matiz :twisted: (scuze, sunt rău, dar nu m-am putut abţine; că mi-am făcut în fine netu' :P ).

Hai mai ca la orele alea puradeii de chestii d-ale dorm, iar daca nu dorm ii trimitem noi la cuclare. :)

Joi fac cinste cu cate un pahar de cola la fiecare din voi. Sper sa nu fiti prea multi :)

PS. Aduceam 3 sampanii...dar suntem soferi.

Dragii mei, sa ma iertati, dar am belit-o!

Zic sa incercam pina in primavara sa gasim un loc mai bun, ca de asta s-a cam ales praful, bag de sama!

In noile conditii de vecinatate, reiterez rugamintea de a rula cu ochii in 4 si cu viteza redusa pe alee, precum si evitarea oricaror manevre dubioase.

Lasand la o parte mamicile(Zeu iti suna cunoscut o vorba cu o vrabie? :roll: :lol: ) si eu zic ca in curand nu o sa mai avem loc pe acolo.Pacat ma invatasem cu locul,dar cum orice invat are si revers trebuie sa ne punem capetele luminate la contributie si sa gasim alt loc.Joi sa auzim propuneri.

...trebuie sa ne punem capetele luminate la contributie si sa gasim alt loc.Joi sa auzim propuneri.

...pai, am gasit! Urcam pe alee inspre Sala Polivalenta si ne oprim in parcare! Este la circa 50 de metri inainte de sala... Incap circa 100 de masini, e luminata si goala! Am fost aseara pana acolo in recunoastere! Ce ziceti?

Ideea e ok, eu o sustin mai ales ca am fost acolo si e luminata si la 11 noaptea. Nu stiu daca nu ne fugareste insa cineva pe acolo (gardieni, jandarmi, body-guarzi), sa nu zica de noi ca suntem vreo secta/gashka etc... Parerea mea...

Don' Alx la ultima intilnire te-am asteptat sa vedem si noi un Logan de aproape. Dar ne-ai tras tzeapa! :speriat:  :?

Sar sa-l apar pe Alx :D

M-a sunat Duminica. A aparut o confuzie datorita OREI SERVERULUI

si mesajului de final a lui FLEX care suna cam asa ceva: ne vedem miine domnilor :D

UOU (vorba reclamei). Nu stiu de ce, dar am retineri cand e vorba de locuri vizitate si vizate de orice organizatie cu iz militar (vezi aparatorii de la Palatul Parlamentului)... Nu am nimic pe constiinta, dar nici nu-mi place sa dau explicatii ce fac acolo si de ce, etc...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...