sprite Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Hai, ca e marti. Care vine joi? Eu, ca de obicei, dupa 22:00... Link to comment
Vlad Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 problem: Joaca Steaua joi .....asa ca nu cred ca apar!!! Link to comment
Instinkt Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Joia asta apar si eu, dupa o absenta de 2 saptamani. De-abia astept sa va revad... Link to comment
Shenck Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Ati vazut ce s-a facut in ex parcarea de la Palat. http://www.daewooclub.ro/download.php?id=1014 Link to comment
sprite Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Mda... Ce tiganeala... S-a dus dracu' toata linistea si pitorescu', dom'le! Acu' pa bune: poate n-avem loc de masinile astora de isi dau copii in "alea"! Link to comment
VAXXi Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Sau poate le confundă, şi în loc să le urce în alea de jucărie, o să se urce în Matiz (scuze, sunt rău, dar nu m-am putut abţine; că mi-am făcut în fine netu' ). Link to comment
sprite Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Sau poate le confundă, şi în loc să le urce în alea de jucărie, o să se urce în Matiz... Opa! Chiar asa! Ia sa vezi ce ne fugaresc puradeii p-acolo joi! Link to comment
Leutzu Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Hai mai ca la orele alea puradeii de chestii d-ale dorm, iar daca nu dorm ii trimitem noi la cuclare. Joi fac cinste cu cate un pahar de cola la fiecare din voi. Sper sa nu fiti prea multi PS. Aduceam 3 sampanii...dar suntem soferi. Link to comment
ovidiuc Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Pai ne intoarcem cu taxiul acasa. Link to comment
Instinkt Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Joi fac cinste cu cate un pahar de cola la fiecare din voi. Sper sa nu fiti prea multi Cu ce ocazie leutzule ? Link to comment
FLEX Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Dragii mei, sa ma iertati, dar am belit-o! Zic sa incercam pina in primavara sa gasim un loc mai bun, ca de asta s-a cam ales praful, bag de sama! In noile conditii de vecinatate, reiterez rugamintea de a rula cu ochii in 4 si cu viteza redusa pe alee, precum si evitarea oricaror manevre dubioase. Link to comment
zalmoxis Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Alo la ora 20 e inkis !!!...Asta 1 doi think pink ca sa zic asa cu cine vin puradeii la park !?!? Ei da cu MAMICILE !?!?deci macar avem peisaj ca mamicile nu se duc la culcare la ora 20!: Link to comment
strumfuadi Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 ete fleoshk, ca shi'or trimite puradeii acasa shi raman ele sa se dea in mikimaushi, ce sa zic... vise zeule...vise.. Link to comment
ovidiuc Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Lasand la o parte mamicile(Zeu iti suna cunoscut o vorba cu o vrabie? ) si eu zic ca in curand nu o sa mai avem loc pe acolo.Pacat ma invatasem cu locul,dar cum orice invat are si revers trebuie sa ne punem capetele luminate la contributie si sa gasim alt loc.Joi sa auzim propuneri. Link to comment
sprite Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 ...trebuie sa ne punem capetele luminate la contributie si sa gasim alt loc.Joi sa auzim propuneri. ...pai, am gasit! Urcam pe alee inspre Sala Polivalenta si ne oprim in parcare! Este la circa 50 de metri inainte de sala... Incap circa 100 de masini, e luminata si goala! Am fost aseara pana acolo in recunoastere! Ce ziceti? Link to comment
VIPER Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ideea e ok, eu o sustin mai ales ca am fost acolo si e luminata si la 11 noaptea. Nu stiu daca nu ne fugareste insa cineva pe acolo (gardieni, jandarmi, body-guarzi), sa nu zica de noi ca suntem vreo secta/gashka etc... Parerea mea... Link to comment
Shenck Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Sint concerte iar vara e prea mare agitatie acolo. Link to comment
hitman Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Don' Alx la ultima intilnire te-am asteptat sa vedem si noi un Logan de aproape. Dar ne-ai tras tzeapa! :speriat: :? Link to comment
Shenck Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Don' Alx la ultima intilnire te-am asteptat sa vedem si noi un Logan de aproape. Dar ne-ai tras tzeapa! :speriat: :? Sar sa-l apar pe Alx M-a sunat Duminica. A aparut o confuzie datorita OREI SERVERULUI si mesajului de final a lui FLEX care suna cam asa ceva: ne vedem miine domnilor Link to comment
Instinkt Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Un alt loc de intalnire ar putea fi chiar in fata Palatului Parlamentului. In mijlocul pietei. Circulatie este doar pe margini, deci nu ar fi probleme... Link to comment
VIPER Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 UOU (vorba reclamei). Nu stiu de ce, dar am retineri cand e vorba de locuri vizitate si vizate de orice organizatie cu iz militar (vezi aparatorii de la Palatul Parlamentului)... Nu am nimic pe constiinta, dar nici nu-mi place sa dau explicatii ce fac acolo si de ce, etc... Link to comment
NFS Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Daca ne stringem la Parlament vine si televiziunea sigur! O sa creada ca pichetam. Link to comment
NFS Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 vezi aparatorii de la Palatul Parlamentului) Mah, tie ti-e sa nu te ia in armata! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ah, ce imi faceti? De abia v-am gasit saptamana trecuta pe intuneric si acum vreti sa va mutati? Link to comment
Recommended Posts