Jump to content

Intalnire "ploioasa"

Recommended Posts

Chiar de nu voi fi prezent, nu vreau sa aud ca nu v-ati intalnit! Voi incerca totusi daca voi avea timp sa ma intalnesc cu membrii bucovineni sau cei ieseni...

Sa nu va prind ca nu voi citi comentariile si voi vedea pozele la intoarcere, ca vai de "cauciucurile" voastre. =))

P.S. Mike cam slaba miscare de cand ai net, huh?! Sau e cam "strangulat" UTP-ul ala?! :) )

Auzi la el!

Si cand vroiai sa dai jos pneurile de iarna si eu te-am oprit cum a fost?!

Intr-un fel e bine ca pleci din oras ca aveam sa-ti dau un frappe ca m-ai ajutat sa-mi comand piesele de la Nicu Barbu(au si venit :> ) dar daca pleci...

Utp-ul merge mai bine ca la bloc, deh, am scapat de retea, insa va merge si mai bine > :)

Revenind la topic: cine se poate prezenta sambata asta la ora 17:00??? Sper eu fara ploaie :-W

Mai am putin si pliec sprii miliagurilii cielii dulci... cauciucurile oricum nu le dadeam jos pana la intoarcere, in ciuda consumului marit pe care il genereaza.

Intalniti-va, beti un frappe si pentru mine... tu Mike nu scapi caci frappe-ul se reporteaza si se adauga si dobanda... con tutto... =))

Chiar de nu voi fi prezent, nu vreau sa aud ca nu v-ati intalnit! Voi incerca totusi daca voi avea timp sa ma intalnesc cu membrii bucovineni sau cei ieseni...

Sa nu va prind ca nu voi citi comentariile si voi vedea pozele la intoarcere, ca vai de "cauciucurile" voastre. =))

P.S. Mike cam slaba miscare de cand ai net, huh?! Sau e cam "strangulat" UTP-ul ala?! :) )

Daca treci prin bucovina PM

Daca treci prin bucovina PM

Ma bag si eu la PM ca tot acolo am absolvit liceul si ma mai atrag locurile pline de amintiri. Poate punem de o intalnire Moldoveneasca ori pe Rarau ori pe undeva mai pitoresc dupa recomandare. This is not a joke. [-X

Sub titlul: "Si se intalnira si se vorbira si se despartira" prezentam intalnirea din seara aceasta.

Pe un frig de nu iti vine sa lasi afara nici motanul, sau soparla dupa caz, am purces a strabate km prin trafic si soferi nervosi catre locul de intalnire.

Drumul strabatut a fost mult mai lin dar in acelasi timp mai vioi deoarece ticozaurul se poate mandri cu un kit de ambreiaj nou si o revizie la motor. Aceste lucruri se traduc printr-un raspuns mai bun al ambreiajului si al cutiei(are lichid nou) dar si motorul trage mai usor, Parca-mi place! :P

Buuuun, revenim! Ma apropiam de Cafe D'art si ma asteptam sa-i vad pe Methodu' si pe Gadele(singurii participanti in afara de subsemnatul) desbatand probleme de interes national, de genu: probleme in service. Dar nu... a trebuit sa astept, la caldurica in masina, aparitia Gadelului. Dupa o scurta discutie cu acesta am aflat ca nu numai la Expo... poti avea probleme cu service-ul mai sunt si unii care-si spun "Sageata" dar pe limba britanica.

Nu trece mult si apare spargatorul de club de pe locul 2, Methodu' cu Opelu'. Pentru curiosi eu sunt spargatorul de club de pe primul loc, cu Dacia :mrgreen:

Am hotarat repede-repede sa intram in Cafe D'art si acolo am prelungit discutiile despre doamne si domnisoare la volan, aventuri pe sosea si planuri de viitor.

Pe saptamana viitoare!

PS: evident, fara poze!

@Safari: dezvolta subiectul :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...