polofox Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Am montat un sistem de senzori de parcare la Aveo sedan,isi fac treaba bine,e parerea nevestei.O investitie utila,si chiar draguta )"> Link to comment
bayla Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Salut. Chiar ma intrebam daca au vre-un efect ... Da' pe ce sistem functioneaza? Avertizare acustica persupun... sau ??? Link to comment
Lao Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Sunt diferite modele: doar cu semnalizare acustică, la vreo 80-90 ron, cu avertizare sonoră şi vizuală: pe un display cu 2 culori, roşu şi galben, sau cum am eu, cu display încorporat în oglinda retrovizoare. Arată distanţa rămasă până la obstacol şi în ce parte eşti mai aproape de acesta. Link to comment
zeneseu Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 (edited) Cred ca e utila investitia dar...are si un mare dezavantaj:nu mai poti impinge masina din fata sau spate sau chiar stalpul cand parchezi masina. Guilty )"> Edited February 16, 2007 by BH ZNS Link to comment
hitman Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Am montat un sistem de senzori de parcare la Aveo sedan,isi fac treaba bine,e parerea nevestei.O investitie utila,si chiar draguta )"> Ce culoare are sistemul de senzori de parcare? (Mii de scuze, da' la un asemenea post nu am reusit sa ma abtin) Link to comment
Recommended Posts