marius_eugen Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Am sa incerc sa ajung si eu ... si poate voi avea si eu parte de o intalnire linistita ca data trecuta v-ati facut de cap pe seama noastra ! > De la o vreme sunteti cam sadici ... unii au cosmaruri si probleme si voi faceti haz de problemele lui ... Eu am avut parte de o intalnire f tehnica data trecuta railor ! Link to comment
bogris Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) acum cu botezu nu stiu ce sa zic.. am mai ajuns la intalnire si anu trecut... da doar o data.. acum, o sticla de suc o sa aduc ...as lua si un animal cu mine.. da astia de la daewoo nu mi-au dat dact gigantu... (cateii erau cumva la obtionale? ) Edited February 21, 2007 by bogris Link to comment
florin_pch Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Pai mi'aduc eu bestia dar nu maine ca nu vreau sa va speriati asa din prima. Maine suc...bere? Daca am probleme cu locatia poate ma intalnesc cu senna si ma tin dupa el "> Link to comment
Vali Negoescu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 In sfirsit reusesc si eu sa mai deschid intalnirea de joi... chiar ma mir ca nu s-a "simtit" nimeni pina acum )Eu ma anunt prezent... ca prea v-ati distrat bine data trecuta! Buna seara! M-am inscris si eu in clubul vostru insa nu stiu cand sunt intalniri... Ma poate ajuta cineva? Va rog Link to comment
Ami Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Buna seara!M-am inscris si eu in clubul vostru insa nu stiu cand sunt intalniri... Ma poate ajuta cineva? Va rog uite aici: http://www.daewooclub.ro/forum//index.php?showtopic=7092 Link to comment
xenna Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Sau poti sa te tii si tu dupa Senna si veniti in coloana Link to comment
Senna Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Locatia tot nu e bine explicata, intrucat inca se mai incurca noii membrii, chiar daca au xenoane Eu la 9 fara 10 plec din Cismigiu, din dreptul liceului Lazar si zic sa ne vedem la 9 fara 7 in dreptul statiei de metrou Izvor? Sau la 9 in parcarea de la Tineretului, la intrarea in parc (vizavi de liceul Sincai). Depinde de unde veniti voi. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Pleci la 9-7=2 ZUZU, nu? Link to comment
closchkutza Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cred ca o sa apar si eu..dar nu stiu pe la ce ora..o sa plec de la piata presei pe la 18:20, nu stiu cam cat o sa-mi ia sa gasesc locatia, daca o gasesc . Link to comment
Alezz Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Ajung pe la 19:00 dar nu stiu daca stau mai mult de 20:30. Link to comment
SeanJohn Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 As veni si eu cu un tovarash k abia ne-am luat un Matiz si vrem sa mai schimbam si noi o vb despre el, sa cunoastem lume si sa ne simtim bine.Am inteles k la 21:00 in Tineretului se intampla tot dar problema acum este cum ne bagam noi aiurea in seama cu lumea avand in vedere ca n-am mai fost la intalniri... Link to comment
NFS Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Pai daca nu vorbesti si live tot cu k si cu sh, totul e mai simplu! Link to comment
SeanJohn Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) scuze da nu sunt un forumist inrait ca sa dau atentie detaliilor si chestia cu abrevierile e un obicei prost cauzat de SMS-uri, pacat ca pot fi judecat pt asta. oricum daca exista reguli despre cum ar trebui sa arate un post pe acest forum va rog dati-mi link-ul... Edited February 22, 2007 by SeanJohn Link to comment
NFS Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Scuza-ma, n-am vrut sa te judec, am incercat mai in gluma mai in serios sa-ti spun ca pur si simplu incercam sa pastram un anumit standard pe acest forum. Sunteti bineveniti la intalniri, care apropos, sunt la 8 nu la 9 Link to comment
SeanJohn Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Nu-i nimic.Eu imi cer scuze ca m-am grabit sa scriu postul si n-am stiut.Pai inseamna ca ne vedem pe la 8 in parc.Merci.Bafta! Link to comment
bogris Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 totusi.. ramane 7? cine vine la 7?... ca mai a si CL pe la 9 fara un sfert.. nu de alta... Sper sa nu gasesc parcarea goala la 7.. Link to comment
closchkutza Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Se pare ca vom fi cativa 'noobi' . Link to comment
Lucman Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cred ca apar si eu pe la 7 Link to comment
MethodRO Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Tot cu bolidul rosu vii? Link to comment
alinus Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Eu astept primavara, vara...oricum temperaturi mai acceptabile...nu v-am vazut de ceva timp...dar, recuperez eu...sa aveti seara buna!!!! Link to comment
NFS Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 ...dar, recuperez eu... Adica ce faci, mai precis? Vii mai devreme la intalniri sau ramai sa stingi lumina?!? )"> Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 (edited) Motto: Imi amintesc cu placere cand intalnirile aveau totusi un caracter auto pronuntat. Satori, Feb 20 2007, 01:37 PM Nota redactiei: Pacat ca n-ai venit pentru ca aceasta editie a fost presarata cu momente veritabile cu caracter auto! La ora la care va scriu, unu' la radio este exasperat de pasele inapoi ale lui Steaua si vorbeste insipid, fara punctuatie, "ar trebui sa jucam ofensiv", "se joaca incet-incet pe contra", "Badea putea sa speculeze", "caaartonaas gaaalben pentru Badea in acest moment, cam multe cartonaaase galbeene pina in acest moment" etc. Habar n-are ce-i de capu' lui, da' baga la greu, fara pic de nerv, na, normal, e 1-0 pentru ai lor. Ma rog, sa revenim la ale noastre, cu fotbalul ne-am cam lamurit. Cind sa apuc pe dealu' la Polivalenta, a fost cit p-aci sa incalec un Matiz alb, EGR pe numele lui (parca aveam si noi ceva pe la Matiz, cu numele asta, nu?). Cred ca avea volan pe dreapta, dupa cum mergea de incrincenat pe sensu' meu. Scap de asta si dau de un nene ce cobora in viteza de maraton, in tricou si sort!!! Oau! Mare ti-e gradina Doamne, vezi ca unu' tocmai l-am intilnit! Si eu si Matizache ne-am strins la piele/tablaraie cind l-am vazut p-ala cum alerga in februarie, noaptea... Sa fi fost un sfert de ora peste opt, local time (ZUZU, cum zicea Senna, he-he!) cind, pe linga numerosii din parcare, mi-au sarit in ochi cei trei muschetari, trei virgini, timizi, ce nu-si gaseau locul si pe care daca-i adunai nu faceai nici un sfert de Alezz, asa, ca sa am si o unitate de masura. Era vorba de Zeus, Closhcutza si Freemind. Incet, dar sigur, copilasii au intrat decisiv in conversatii, daca nu in atomsfera, macar! Am depasit momentul Dumas si m-am dus mai incolo salutind MaridD, Alezzu, Bebelushu si Marius Eugenu'. Din prima, MariD s-a autosesizat ca joia trecuta nu a fost cum zisese Alezz, a lins-o singura, saracuta, ca nu a avut companie (pacat mai Alezz, toata ne era in tine, nadejdea, ma, nadejdea!). Era vorba de inghetata, unde mai pui ca tot singura si-a cumparat-o, biata fata! Pai na! cin' te pune sa stai departe de cercul care este? Ha? Altfel vorbeai acum daca faceai alegerea corecta! Moment cu caracter auto Marius Eugen si-a impartashit cu darnicie cunostintele despre alarme cu caracteristici unice, turbine de jdecaiputere, plase de tintari, modele de tapiterie la Solenza (unu' din cei trei muschetari avea un Cielo, de doua luni luat only), ce mai, a fost ca un D'Artagnan pentru cei trei nou veniti. Acest moment a marcat prima atingere a punctului auto de pe ordinea de zi a intilnirii. Leutzu, fara atasamente, batea si el tot spre auto cu Dann, acest utra-rara avis a intilnirilor. Ceva mai spre salcie, Lucman - regulamentar, tigara + sacou + cravata + mima plictisita de cotidian, Zalmoxis - neregulamentar, venit probabil din teren, probabil era joia fara sedinte de bloc, fara cravata (e-n masina baa, da' sa nu-ti dau subiect, d-aia nu e la git), tuns proaspat (avea eticheta HH pe geaca, Haircut-Head, cred), Sharpe, BogdanG cu caciula cu moatze de curcan, Method cu ochii pe motzul lui Bogdan, NFS, Ami, Emi si un nene cu Emi. In atmosfera relaxanta ce domnea printre si prin noi, Lucman il luase deoparte pe Sharpe si-i demonstra practic care-i pozitia ideala in masina ca sa-mparti vintu'n doua. Sharpe s-a convins repede cum e cu impartirea si a promis sa exemplifice si el cit de curind, adica cu Bogdan, ca Sharpe era soferul. Cu tiptil pe ea, Maniaka il scosese pe Maniaku la plimbare, intr-o permisie pentru buna purtare, primind la iesire un sacou masura pentru camioane (105 cu a-ntaia, sau asta era greutatea?) care-i venea ca turnat pe fizicu-i exagerat. Au stat cit le-a strins Maniaku minutele la baieti. Alezzu’ a facut oficiile de sofer, ca Maniaku avusese ceva probleme pe un contrasens si acum traia din aduceri aminte. Uitindu-ma lung dupa masina Alezzului, sa tot fi fost noua fara douzeci cind imaginea despartirii mi-a fost tulburata de Tigrutza, care facea precum un pokemon scapat din bila, tremurind aprig de frig. Vroia si ea in masina (noi am zis ca putea oriunde, ca ne intorceam cu spatele), la volan (oaaa, wild girl!), dar Leutzu, neam de dac, darz, vroia sa o mai caleasca nitel si se uita cu satisfactie cum ii danseaza fetei paltonasul pe fizic si incaltarile pe beton. A fost supusa la un test pentru a avea acces in masineta. Leutzu: Stii unde-i frina? Tigrutza: La mijloc! Publicul: Si magarul o are tot la mijloc! Pina la urma a ajuns acolo unde si-a dorit, ca "asa face toate", vrei nu vrei, tot vrei! Privind ca lupii la norii ce se chinuiau sa imbrace ciobul de luna ce sclipea deasupra-ne, Sharpe, Bogdan si Zalmoxis si-au cuplat releele de "inauntru". Ba, zic, aratind spre Sharpe si Bogdan, voi doi si cu batrinii ce mai vreti la caldurica! Ca si cum as fi schimbat polaritatea la un motoras de c.c., Zalmoxis tuna in noapte: Ba, ia plecati dreacu' d-aci, ca ma influentati negativ, eu vreau in natura, ca mai am destul pin' la pensie! Vreo 5 ani, facu unu' din multime. Zalmoxis zicea ceva de multiplu, da' nu prea l-am crezut. Ma rog, el se tine cumva, da' nu i-ar sta rau nici cu baston, he-he! Spunea ca mai are pina sa treaca la baston de lemn, momentan se descurca cu ala imbracat ca interioarele masinilor prietenelor lu' Senna... Degeaba am insistat asupra lui, NFS a fost neinduplecat in decizie! Isi pusese din timp sa sune ceasul biologic in sensul ca trebuia sa pieptene catelu' si sa alapteze bebelu', ceea ce l-a facut disparut pe la 9:00 peme. Asta l-a determinat si pe Lucman sa-si revizuiasca agenda de intilniri, s-a aranjat infatisare, a mai scos o tigara, haina pe umeras si dus a fost cu sticla lui de Pepsi cu tot. Pixelu' vorbea la telefon cind a sosit si numai vigilenta povestitorului l-a impiedicat sa continue pupaturile cu tot CCL-ul, dupa ce tocmai trecuse de Ami. Nu venise cu salopeta cu capu' de artzar pe piept si dupa citeva minute o daduse si asta pe microbu' foamei! Inca doi "bibani", SeanJohn si Funkie au nimerit dupa indicatiile si timpii dati de Senna (stiti cu zicea, la 9 fara zece la Lazar, la fara sapte la Podu' Izvor etc.). Funkie, aflat probabil in arderi intense, baga vedere la bicepsi (tricou cu mineca scurta!!!) si nu parea sa-i pese de gecile si caciulile noastre. Noi, astilalti, normalii, gindeam cu invidie ce singe poate avea baiatu' in el, lucru ce-o punea pe Ileana intr-o visare adinca, adinca, adinca... Ileana s-a trezit neplacut din vis la indemnul cotului lui Leutzu, care incepuse din nou sa se hirjoneasca cu Tigrutza. Ba, voi ce dreacu' faceti, va jucati sau va imperecheati? Ne imperechem! rise Leutzu. Mincinosule! ii fripse Tigrutza una dupa ceafa. Leutzu, dorind sa-si consume excesul de energie intr-un fel, a initiat un ritual cu Tigrutza, a luat-o pe sus si a inceput s-o vinture prin fata noastra. Methodu', mai rapid in miscare si atent la ce se petrece pe linga persoana proprie, a apucat sa ia la palme posteriorul Tigrutzei, oferit de Leutzu voluntar sau nu, spre plesnire. Simtind planeta sub picioare, Tigrutza intr-un gest reflex, a catat cu genunchiul "greul voinicului" Leutzului, dar acesta, vigilent si grijuliu cu partile moi (he-he!), a parat elegant. Fara sa-si dea seama cam care-i treaba, Tigrutza s-a trezit intr-o clipita sfidind gravitatia, cu capu'n jos si picioarele catind catre stele! Spre dezamagirea noastra, Leutzu nu a vrut sa o paseze sa ne jucam si noi de-a "na-ti-o tie, da-mi-o mie", preferind s-o dea la sobolani, in tufisuri, decit colegilor de suferinta... Noi i-am promis ca numarul aruncarilor, va fi egal cu cel al prinderilor, da' n-a vrut, frate! Dupa ce s-au mai potolit savanienii astia doi, mi-a alunecat privirea pe Method, care isi pierduse moaca intr-un zimbet larg, relaxat. Ce ai ma? il intreb discret. Ti-aduci aminte de copilarie? Noooo... Ii mint p-astia ca am seminte in buzunar si ei, in cautarile lor, ma mangaie... Cum asa? imi inflori nedumerirea-n fiinta. Am buzunarul spart, heeeeee... incheie Methodu' cu o vedere ampla la dantura. L-a tulburat la zimbet BogdanG care tot punea placa cu masa. Ba, zic, vrei sa te ciucurim? (De la melodia lu' Tarkan tam-ni-ni-ni ciucurim-ciucurim) Numai in euro accept, sorbi asta dintr-o cutie de bere. Da' in c*r nu accepti? sosira simultan citeva intrebari masculine. He-he, ai boalii circotasi, sint cu urechile ciulite non-stop, nu poti sa te intorci si zdrang! ai luat-o! O pereche de faruri normale, da’ degraba miscatoare prin cadru, a trecut de la v=80 km/h la v=0 in citeva secunde, vreo doua ca numar, fapt ce ne-a facut sa ne intrebam, daca nu cumva tipul din masina tocmai si-a tras un parbriz cu ochi. S-a adunat de prin masina, Lacetti pe numele ei de fata, reusind oarecum sa realizeze un intreg, nen’tu Senna, cu o urma de parbriz pe fatza si rasarind in mijlocul nostru in forma de mare CasaNova (sora alora de ne fac la ape in Bucuresti). Legendo vie, am zis noi catind cu speranta sa mai apara cineva, unde-i restul? Raspunsul exploratorului universurilor paralele si realitatilor perpendiculare pe a noastra, a sosit ca un gong de sfarsit: Nu mai sint legenda! Semnul ca ceva se rupsese pe undeva, era evident. Senna nu mai era ce-a fost, pentru ca si portbagajul masinii a ramas inchis, de unde deducem ca personajele feminine il faceau bun si darnic. In timp ce ne consolam la idee, Espero alb al Zmeului s-a parcat la intrare. Zmeul, setat pe “mute” de cineva (noi il banuiam pe Satori), a intrat intre noi, n-a schitat nici o miscare musculara pe fata si s-a retras oarecum la umbra, butonind din cind in cind la un dispozitiv cu ecran luminos. “1-0, 1-1” mai baga el din cind in cind de pe linga vreun far stins, facindu-se ca este cu noi. “2-1, 2-1” vorbea cineva cu el. “Sefu’, pina acu’ e bine, se discuta si de masini, da’ mai des despre ce-i suspectam, de femei si tantra... O sa continui sa transmit din teren... Roger out!” Si noi ne-am facut ca nu-l vedem, ca eram curiosi sa vedem ce transmite la baza. Zalmoxis, aproape nebagat in seama, ii soptea ceva Ilenei despre MDF-uri (masini de f...t, de “frezat”, adica, imediat v-a sarit mintea la termeni de nescris! Nu v-aduceti aminte ca era tuns?) si ABP-uri (prin anumite zone, pentru cei care au facut armata, erau cunoscute si ca AZP-uri). Ileana se pierduse cu privirea-ntr-un neon si ofta: Baaa, ce m-as... plimba, sa dea dreacu’! Abia astept Bicazu’ ala, trei zile nu ies din camera, parol! Iesind putin din atmosfera intima, Regina si-a adus brusc aminte ca venise de la tara (Oltenita, pentru cei noi) cu doua pungi (he-he!) cu seminte taranesti (he-heeee!) si acum nu mai tinea nimic in minutze, decit un brat aproape inert, ce ducea din cind in cind o tigara pentru copii la gura Zalmoxisului. Nu le-a mai gasit, semn ca cineva avusese mare nevoie de “d-alea mari, da tzara”! Senna a revenit printre noi pentru scurt timp, cu intrebari despre inaltimea lui Zalmoxis. Zeule, tu cit ai? In ce? facu asta ochii ca ridichea. In inaltime, continua Senna candid. Acuma, ca ai venit singur, unu’ nouazeci, replica Zeul cu subinteles. Cind erai cu Fordul ca, depasisem doi metri, si eram cu pantofii sport, continua Zeul sporind nedumerirea lui Senna. Auzi, schimba Zalmoxis subiectul, nu ai pe cineva, fro cunostinta recenta, cam de la ziua ta, care are o masina de vinzare, da’ asa, cu piele pe dinauntru, ca vreau sa-mi schimb si eu tinuta. Nu mai pica astea la cravate, trebe musai sa-mi schimb masina! Senna se uita atent la el, se gindi putin la trecut si raspunse: Zeule, crezi ca poti sa faci fatza? Masinii, macar? A urmat caderea Marelui Zid Chinezesc sub risetele noastre! Zalmoxis si-a gasit alinarea in bratele Ilenei: lasa-i mama, eu te inteleg, ce-mi trebuie mie, stii ca d-aia ai si tu nevoie! Daca nu ne intelegem noi, ai pretentii de la astia de treizeci, aflati la criza virstei? Ca tot veni vorba de criza de 30, chiar el, Senna a marturisit ca se simte in criza si noi am resimtit-o de citeva ori aseara. Totusi, poate fi destul de nervos pentru virsta lui. Noroc ca-i trece repede, he-he, si nici nu se infige prea bine! Asta am prins-o din zbor, ca Senna sau masina lui nu se infige bine, da’ cred ca masina iese din discutie, no? Din cind in cind, un L’organ ne facea prezenta cind pe sus, cind pe jos. N-avea de ce sa se ia de noi, ca centurile erau in masini. Dorind sa evite alte ritualuri, Leutzu si-a luat Tigrutza si a dus-o la caldura, demarind in tromba cu puterea gepeleului. E pe GPL? facu noutatea cu bicepsii p-afara... cum il chema... Funkie, asa! Era si greu sa-ti dai seama ca e pe gepele, dupa mirosul flatulant lasat in urma. Ce misto se aude motorul, are putere chiar daca e cu gaz, continua Sean Connery sau Paul sau John, in puii mei! Nu e motoru’ ba, facu Emi, are un disc inregistrat cu “vrrruuummm-vruuuummm” pe care-l pune cind pleaca si juri ca e motor! Ce dreacu’ ai vazut Tico cu reactie? Abia disparu Leutzu catre conjugarea in doi, ca sosi Pepinno cu albitura lui sport, urmat de Remix cu geante de aliaj. Ah, si cu Witch... Sharpe a bagat repede ochiu’ pe gentile Remixului, da’ alalalt (ochiu’, adica, ca Bogdan visa shaorme mai incolo) era bagat pe masina. Uite ba la astia, intai se pupa si pe urma se dau jos, facu Sharpe cu lentila aburita de invidie. Witch isi scosese la inaintare sapca tip Che Guevara si tot fredona ceva cu “republica del aerosol”, cam asa ceva. Il alinta tandru pe Remix cu apelativul “faierualu’ meu”, iar Methodu’, nefiind nici el strain pe domeniu, o intreba daca nu cumva vrea si-un antivirus adevarat. Am pierdut din vedere discutia pentru ca urma alt Moment cu caracter auto autentic Odata cu Pepinno au aparut si discutiile despre: - optionale la masini (“ba, de ce nu se-nchide usa”, “am nevoie de un set de limbi” - Zalmoxis) - motoare (“un var de-al meu avea motor 1.6 de 2.0 litri pe Golf” - Leutzu, intors de la conjugare, “ba, faci cai din turatie, clar, nu?” - Zalmoxis) - vinzari masini (“vreau sa scap de ea, fir-ar a dreacu’, o urasc” - Pepu’ Moment consecutiv cu caracter auto Zalmoxis vroia un “16” (4x4) sa se asorteze cu cravata lui favorita, aia portocalie, de soim al patriei (ee-heeee, ce vremuri iereau, ce dreacu’ stiti voi, ba!), Pepu’, cu ochiu’ pe o bucata de bord ce afisa 112 km, se bucura ca-i scazuse consumul! Ne-am mirat, ca noi ne laudam cu cine-l are mai mare! Era prea frig pentru demosntratii si ne-am prins ca vorbeam fictiune. In jurul orei zece, a aparut si “speranta” noastra (ea amarturisit), anume Xena. Din comoditate, plicitseala sau cine mai stie ce motiv cu ochelari, nu s-a mai deplasat pina in coltul cu Zalmoxis si Method si a ciripit catre ei: Heee-eeei! Va fac cu mina baieti! Normal, cu ochii mirati de declaratie dar rizind cu pofta, astia, n-au asteptat sa le spuna de doua ori si au tabarit pe ea sa o inspecteze la minute. Nu ne bagam ba, ca are bataturi, hotari Zalmoxis, retragindu-se la locul sau. In toiul inspectiei manuale a Xenei, a aparut sesionarul nostru verde, pe numele lu Steph, foarte sportiv imbracat, cu un pulovaras prin care-i vedeai celulele epiteliale. Ba, iar ai fugit de-acasa? Ai scapat iar de sub supravegherea alor tai, nebunule, l-am luat noi in primire. Abia ne mai linistisem la conversatie ca hop! navaleste BogdanG precum unu’ care suna la 3 dimineata la interfon: Xena, nu vrei sa facem miscare? Xena izbucni, in urma unei iritari vizuale mai vechi, redeschise recent: Ba, nu vreau nici o miscare, de nici un fel, nici sa maninc, nici sa fumez, nici inainte, nici dupa, cu NIMENI! Clar? Sub privirile de laser ale razboinicei, Bogdan s-a topit precum fulgul de zapada in palma. Ia te uite cine a veniiiiit! facu Method indicindu-mi mai vechea noastra cunostinta, Opelul Astra, care cata sa mearga tot la locul de claxonare subita. Ba, iar ati venit sa va f**eti in parcarea noastra? se ridicara mai multe voci din popor. Dintre masini, isi facura aparitia Steph, Zeus si Closhcutza, oarecum mirati. Nu vorbeam cu voi ma, cu aia din Astra, voi stati acolo, vedeti-va de treaba, he-he! De mentionat ca Steph a avut un caracter auto foarte pronuntat, a stat aproape tot timpul cu Closhcutza, a luat-o (l-a luat, ca e nene, Closhcutza, auzi!) la drive test, a ciripit intr-una pe limba lor, da’ numai despre masini au vorbit, howgh (intaritura indiana, din Winnetou - Karl May)! Ca tot nu mai aparuse de mult printre noi, Sharpe, care isi facea veacul intr-o miscare browniana, a intromisionat capul in CCL si a intrebat inspirat daca a zis cineva ceva de sex, semn ca ii lipsea baiatului. De ce ma, vrei? am sarit noi pe el. Citeva momente mai tirziu, Xena gindea cu voce tare: Cine e la spateleee meeeeu? Uite mainile, facu sugubat Sharpe. Xena, cu un zimbet de fina cunoscatoare si privind pe deasupra ochelarilor, lateral, catre NV: Auzi, da’ de ce vibreaza? Nu cumva si suna? Ha? In lipsa de prajituri si suce, ne uitam acum la Senna care isi exprima verbal experienta de la patinoar, cind “targheta” (am incheiat citatul) fete inocente ca el, daca nu si mai si, da’i picau in brate numa’ babe uitate-n patine de la colectivizare. Moment cu caracter auto Senna a vrut sa-si monteze becurile “night vision”, da’ nu le cumparase. Pe la zece si un sfert, Craiasa Albului cel mai alb (vezi reclamele), pufoasa la minutele la fel de dalbe precum mielutii de primavara, a intrat intimplator si ireversibil in Cerc, la noi. Sharpe era de servici la aparat si a luat la frecat manusile Iuliei, ca despre ea era vorba, probabil nedindu-si seama ca sint umplute cu minutele personajului amintit. Da’ cred ca s-a prins Sharpele, ca prea dadea cu foc, mai sa cheleasca pufu’ ala frumos, nu alta! Hotarit lucru, Sharpele tinjea dupa ceva, ii era dor... Scapata din frecarea Sharpelui, Iulia a trecut milimetric pe linga realizarea unei probe cu Zalmoxis sa vada poate asta sa-i bage stingatorul in triunghi. Au renuntat, ca era frig si Zalmoxis nu mai gasea stingatoru’. Imi inghetasera pantofii pina la nasturii de la pantaloni, cind am decis ca e momentul sa o tai. Parca nu se indura lumea sa plece, prezenta reprezentind un record pentru ora unspe! Vreo douazeci de suflete se tot intrebau pe unde sa se mai adune, inauntru, evident. Hai la Shutars, la Mutters, Hookers, hai la Daimond, pina la urma m-am aburcat in Matizac. Era fix 22:58! La Sincai i-am facut cu faru' lu' Senna, suparat ca nimeni nu vroia sa se dea cu el in Lacetti. La Budapesta, l-am mai zarit pe Zalmoxis ce alesese sa se duca sa faca nani. Asta a fost si de aceasta data. Am mai sarit din chestiunile auto, ca sint si topicuri specializate pentru asa ceva si cine vrea auto, nu se poate sa nu gaseasca la intilnire personaje gata oricind sa de o mina de ajutor. Sfaturi dam si noi, he-he! Hai, weekend placut tuturor! Edited February 23, 2007 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Senna Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Senna a vrut sa-si monteze becurile “night vision”, da’ nu le cumparase. Blue Vision, nenea! Nu le-am cumparat pe motiv ca n-au primit S"> Ce oameni... Link to comment
SeanJohn Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Foarte tare rezumatul lui Obi Wan. ))) Imi pare rau ca n-am stat mai mult dar cred ca va dati seama ca Phunk3r(Vlad) era inghetat bocna si nici eu nu mai aveam mult.Concluzie: sa vina naibii vara!!!Oricum, ne-a placut foarte mult, ne-am simtit bine si va multumim ca ne-ati primit cu caldura(Vlad chiar cred ca avea nevoie de ea )!Acum ramane pe joia viitoare cand am inteles ca neaparat trebuie sa ne inarmam cu cel putin o punga de seminte si o geaca mai groasa! Link to comment
Recommended Posts