NFS Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Abia disparu Leutzu catre conjugarea in doi, ca sosi Pepinno cu albitura lui sport... Moment cu caracter auto autenticOdata cu Pepinno au aparut si discutiile despre: - optionale la masini (“ba, de ce nu se-nchide usa”, “am nevoie de un set de limbi” - Zalmoxis) - motoare (“un var de-al meu avea motor 1.6 de 2.0 litri pe Golf” - Leutzu, “ba, faci cai din turatie, clar, nu?” - Zalmoxis) - vinzari masini (“vreau sa scap de ea, fir-ar a dreacu’, o urasc” - Pepu’ Hai ca le-ai cam amestecat Link to comment
Tigrutza Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Hai, mai, ca dupa ce "abia disparu Leutzu", tocmai se intoarse Leutzu... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Leutzu a fost cam rapid. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ai boalii sa fiti! Am avut o zi turbata la servici si am bagat printre picaturi! S-a corectat! Link to comment
mari.d Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ai boalii sa fiti! Am avut o zi turbata la servici si am bagat printre picaturi! S-a corectat! Hai bre Obi ca faci fata sa creada ca Leutzu a revenit Misto cronicuta, chiar daca ai cam intors unele, altele >- Link to comment
Ami Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Lasa, bre Obi, ca te corectam din prietenie! Ca doar nu e altul ca tine in cronici ale intalnirilor, cat de fidele posibil, fara a abandona formatul printabil ( pardon, publicabil pe forum!!! )! Link to comment
ileana Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Inca doi "bibani", SeanJohn si Funkie. Funkie, aflat probabil in arderi intense, baga vedere la bicepsi (tricou cu mineca scurta!!!) si nu parea sa-i pese de gecile si caciulile noastre. Ne imperechem! rise Leutzu. Mincinosule! ii fripse Tigrutza una dupa ceafa. Am buzunarul spart, heeeeee... incheie Methodu' Zmeul, setat pe “mute” de cineva Ciucurei si bere Danturi mai ascunse sau la vedere Stati linistit, s-a consemnat tot! Link to comment
freemind Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 cred ca mie doar mi s-a parut ca-i frig... Link to comment
Recommended Posts