mike.omega Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Salutare! Iata ca imi vine si mie randul la deschis topicuri de intalniri. Buuun, za problem e ca pana acum prognoza meteo prevesteste ceva zapada(Vanatorule, iti trimitem la pachet cu tot cu frappe!) ceea ce n-ar fi rau, poate isi testeaza unii pneurile de iarna @Immortal: daca vrei a fi pescuit din drum, da un semn sa iti tai calea! Sa ne vedem cu bine! Link to comment
Ghengy Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Salutare! As veni si eu - daca ma primiti - sa va arat o oferta din TABARA VIATA. 6 zile de SUPER ADRENALINA. In cazul in care pozele v`au starnit interesul, va pot da mai multe detalii. Link to comment
mike.omega Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 Noi primim pe oricine doreste sa participe Ai participat cumva la vreun Team Building de curand?! Scapi intreg de astfel de manifestari? Link to comment
adostar Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 @Ghengy - Unde e tabara asta? Link to comment
ga^dele Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 se anunta o intalnire extrem de figuroasa. daca e ne vedem direct inauntru si langa un calorifer. Link to comment
Ghengy Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Tabara se afla in Statiunea Straja situata la 1.500 m altitudine, Masivul Straja, in Muntii Meridionali, intre Defileul Jiului si Rezervatia naturala Retezat Godeanu, in apropiere de orasul Petrosanu. Orice intrebare este binevenita. Va raspund cu drag. Link to comment
paul_marines Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 prognoza meteo prevesteste ceva zapada(Vanatorule, iti trimitem la pachet cu tot cu frappe!) ceea ce n-ar fi rau, poate isi testeaza unii pneurile de iarna Salutare tuturor si nu in ultima masura celor care aduc adrenalina cu galeata de la munte la mare. Eu am adrenalina mea zilnica de tumbe pe autostrazile zonei, care mai de care mai gaurita si mai demna de nick-ul meu. Si cum zise Mikey. m-am capatat cu un set de pneuri M+S Goodyear noi pentru "avion" pentru ca la noi vine sezonul ploios si masinile devin submarine. Se pare ca MCojo trebuie sa mearga si vara cu cele de iarna in speranta ca poate intra pe mocirla si vor face toti centii. Despre C-lung de la Moldova mai pe o data viitoare cand ma voi intoarce. Dreamlike @ multzam buddy pentru compasiune, dar lasa ca se reporteaza cu o proxima ocazie. Link to comment
Ba1atu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Poate reusesc sa ma afisez si eu la intalnire, asa, ca pentru prima data (sounds like fun!). Ma tenta un autocolant, dar... de cand cu amenzile...mai vedem. Link to comment
mike.omega Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 (edited) Din pacate autocolante nu avem, adica are Dreamlike dar nu e in oras Ma gandesc sa rezolv cumva problema asta, o sa vorbesc cu Mircea Edited February 21, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) Am autocolante si voi veni pe 10 martie. Poate sa vina la intalnire de doua ori ca n-o fi foc. @Ba1atu - Daca vrei doar sa-ti afisezi autocolantul nu e mare scofala, il iei si pa, daca vrei sa faci parte din marea familie dwc, asta e cu totul altceva. Edited February 21, 2007 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 Sa inteleg ca trebuie sa fac pregatiri de botez?! Link to comment
raskala Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Sambata asta sigur nu ajung dar cealalta fac tot posibilul sa fiu acolo. Apropo, Mike, nu vinzi masina? Nu de alta dar vreau sa-mi iau Tico si nu se mai gasesc bune decat "pe sub mana". Link to comment
mike.omega Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 Am vazut un rosu, vopsit a n-a oara cand am fost la carbotest cu dacia! Fusese masina de distributie la Coca Cola, cica avea numai 280.000 si nu se umblase in motor. Biata masina arata groaznic, a mea sau a lu Topseru zici ca-s noi pe langa aia. Mai cerea si 2000 de euroi, asa ca vezi ce cumperi! Daca vad unul, bun de luat in seama, iti transmit! Pe al meu nu il vand Link to comment
Ba1atu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 @dreamlike: nu vreau doar autocolant, ci chiar vreau sa ma implic, atat cat pot si eu. Daca o sa am posibilitatea, o sa vin la intalniri de fiecare data. @mike.omega: botez? sper sa scap fara contuzii Link to comment
andrew Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) Ma anunt si eu pentru sambata @Ba1atu: Eu am scapat fara contuzii, dar am lipsit la cateva intalniri.. poate s-au schimbat regulile. Si inca o chestie, daca ajungi la 5 si nu e nimeni.. mai asteapta putin. "> Edited February 22, 2007 by andrew Link to comment
dreamlike Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Sa inteleg ca trebuie sa fac pregatiri de botez?! Bineinteles, sa aduci toata recuzita, te rog. Nu de alta dar vreau sa-mi iau Tico si nu se mai gasesc bune decat "pe sub mana". Eu am inteles ca se dau numai pe sub mana si sunt mai scumpe ca unele noi (ca pe vremuri cand luai dacia noua cu 70 000 lei si o vindeai dupa 2 ani cu 100 000 lei). Link to comment
ToPser Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) Autocolante am eu ,sunt 50% sanse sa vin la intalnire cu Loganul sau cu Tico ,cu ce vreti voi > Edited February 22, 2007 by ToPser Link to comment
paul_marines Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 sunt 50% sanse sa vin la intalnire cu Loganul sau cu Tico ,cu ce vreti voi Cred ca Topser a vrut sa va sperie, altfel daca schimbam putin continutul problemei rezultatul poate fi diferit dupa cum urmeaza: sunt 100% sanse sa vin la intalnire, 50% cu Loganul sau cu 50 % Tico , cu ce vreti voi Si ca sa comentez putin asa de partea cealalta a baricadei, cum imi sade mie bine, intreb si eu de ce nu veniti 200 % - impreuna cu junior - 100 % Topser cu Loganul si 100% Junior cu Tico? ) MCojo - amice multam fain tare de telefon si pentru ca tot te preocupa cauciucurile vara / iarna , am o veste buna pentru tine. Am gasit copacul din care se vor plamadi viitoarele tale incaltari la "vishinica" , insa o singura dilema mai am. De care marca sa fie? Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 @Dreamlike: nici nu stii ca intre timp mi-am mai luat niste "jucarii" @Safari: Topser ne sperie de fiecare data cand spune ca vine la intalnire Acuma pe bune, daca vin Topserii vin si eu cu kit-ul de ambreiaj sa ne dam cu parerea Link to comment
Ba1atu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Pai daca se anunta atata lume, trebuie sa vin neaparat. De asteptat, o sa astept, nu e problema, dar ati auzit, cica o sa ninga... Link to comment
Immortal Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 <-- raises hand! @mike, ma pescuiesti? Link to comment
Ghengy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Pai... am putea sa facem deja lista ? Ma primiti si pe mine sa va stresez umpic cu tabara mea ? Link to comment
mike.omega Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 <-- raises hand! @mike, ma pescuiesti? Normal! Mi-e dor de gropile de pe Hasdeu Link to comment
ga^dele Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 si eu ma prezint...topserii vin si ei..asa stiu eu. Safari ce-i cu copacul...se extrage latex din el ? Link to comment
Recommended Posts