VIPER Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Am mai vazut eu prin Bucuresti si prin tara limuzine lungi, dar ca cea de aseara, zau ca nu!!! 3 osii (2 in spate), alba, 6 geamuri pe lateral (toate la fel de mari, nu gemulete mici!!!), luminitze, nebunii. Era cat toata intersectia de la Shell/McDonalds de la Muncii (Costin Georgian, nu Pasajul Muncii). Rog pe cine o mai vede si poate poza, sa o faca macar pentru mine... Era de 2 ori + cat Espero! Gata, am gasit si o poza, ea este! (poza nu e facuta de mine...): Link to comment
ovidiuc Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Da am vazut-o si eu in acea zona in jur de ora 20.00 Link to comment
aztec Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 sa vezi distractie cand a vrut sa faca viraju' de pe victoriei pe campineanu... na' reusit decat din trei manevre si dupa cei de pe contrasens au plecat care incotro sa-i faca loc... la ce bun daca merge numai drept calumea' Link to comment
cchrism Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Corect, tot mai bun un Tico sau Matiz cu care sa te strecori in Bucuresti. Link to comment
iso Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Bai frate ... e de neam...prost , nu , foarte prost . ... si e OTN (obiect terestru neidentificat) Link to comment
emilv Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 mai bine ii faceau un burduf la mijloc ca la troleu... Link to comment
Shenck Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 mergea si d'o shina ceva... Link to comment
VAXXi Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Sunteţi geloşi aia nu e făcută pentru drumurile noastre, dar dacă se cere la noi... -> 350 coco pe zi pentru un H2... ce mare brânză Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 De asta vorbeati? Link to comment
Recommended Posts