breakman Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Poate reusim sambata asta sa ne adunam mai multi!!! 1.Breakman Link to comment
Moshu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 1. Domnul de mai sus 2 Moshu Sunt in Galati si vin sigur. Tot la rotiserie si tot la 11,00. Link to comment
breakman Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Da da...sa auzim si resul!!!Care mai vine? Link to comment
adostar Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Daca pana sambata imi trece durerea de cap si gat vin si eu . Link to comment
Moshu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Sa faci bine sa-ti treaca domnule Ado. Trebuie sa-mi vezi oglinzile. Am vorbit cu Uskat si se pare ca nu poate sa vina, pen ca munceste. Dar ne-a invitat la Focsani. Amatori? Sorry Breakman ca nu te-am vazut la timp. Dar te-am vazut, sa stii! Link to comment
Maxim Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 apar si eu mai mult sau mai putin Link to comment
laurentziu83 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Vin si eu, sa cer solutii pentru calmat babetul cu auz extrafin de dedesubt. Link to comment
adostar Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 @Moshu - Lasa oglinzile...da volanul, volanul ! Unde e volanul ? Link to comment
KumKum Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ai montat oglinzile?Cum au iesit? Link to comment
breakman Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Nici o problema moshu am vazut semnul tau!!! ) Link to comment
Moshu Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 1. volanul si butucul stau in porbagaj. Dar pana la Bicaz vor fi la locul lor. 2. Oglinzile au iesit exceptional, nici n-as fi crezut. Le-au vopsit la marea arta, zici ca-s noi. De fapt sunt cele mai curate de pe toata masina. Singur n-as fi reusit niciodata sa le fac asa. Pretul la intalnire il veti afla Domnul cu Cielo rosu, v-am vazut si astazi, tot p'acolo. Stii tu unde. Ai vreo frumusica in zona? Link to comment
KumKum Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 @Moshu - Nu pui si incalzire pe ele pentru ca am inteles de la tine la o intilnire ca stii pe cineva care face chestii de genul asta. Link to comment
uskt2005 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Eu cand am vorbit cu Moshu chiar vorbeam serios...Deci la Focsani cand veniti? Link to comment
KumKum Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 @uskt Cred ca e o idee buna dar cred ca e mai bine sa se mai incalzeasca putin afara.Poate venim si cu remorcile dupa noi(femeile)si facem si un gratar pe undeva pe acolo,ce zici? Link to comment
Moshu Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Super ideea cu remorcile, si chiar avem pe acolo locuri frumoase. Venim, dar sa fie vremea ca lumea. Cu incalzirea m-au convins mai multi amici ca nu e mare sfaraiala. Mai bine electrice, cu joystick. Dar trebuie motorase de Espero am inteles... Link to comment
gigi-kent Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Mai ia nu mai vorbiti de remorci... Maine ma duc la cumparaturi dimineata...niste cornier, niste triple, niste cablu, o cupla... si sper sa ajung daca nu la 11 macar pe la 11 trecute... Link to comment
breakman Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Moshu: nu am nici o mandra pe acolo, ma duc spre servici si vin acasa si din cand in cand mai pun benzina ) Uskt: cu mare placere dar momentan este cam frig vorba lui kumkum. Link to comment
Moshu Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ma Gigi, ce-i in sufrageria ta? Sau ai biblioteca in garaj? Cum draku le bagi in casa, incap pe usa? ) Link to comment
gigi-kent Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 (edited) Din lipsa de garaj incalzit si cu curent electric le fac acasa. Am o varianta la curte dar pe gerul asta e sinucidere curata sa lucrezi afara. In general lucrez pe palier si le bag in casa doar ca sa nu le las afara. Nu stiu daca ar fi cineva interesat sa le fure dar preventiv daca plec de acasa le bag in casa.Unele intra de buna voie altele demontate si montate inauntru. De exemplu cadrul asta a incaput fara roti.Rotile le-am montat inauntru pt ca trebuia sa mai iau niste masuri.Si bineinteles ca daca-l dau afara o sa trebuiasca iar sa-l demontez. Oricum cand stiu ca barca asta ma asteapta sa o iau merita sa stau cateva zile intre fiare Edited February 24, 2007 by gigi-kent Link to comment
laurentziu83 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Intrucat bomba clasica, aka Campus, a intrat in renovare, nu stim cat timp, am mutat locul de intalnire putin mai la vale pe straduta, in alta, ceva mai inghesuita si mai friguroasa, sau poate asa a fost azi, la cele minus 7-8 grade cat erau afara dimineata, dar am stat foarte bine si aici. KumKum si-a udat noua masina, mi-au admirat baietii claxonul, am admirat noile oglinzi EXE ale lui Moshu,(eu mai putin, ca imi era foame ) am discutat despre chiptuning, monitoare, raliuri si alte alea si pe la 1 si jumatate am plecat la casele noastre. Link to comment
adostar Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Poze? @KumKum - Asteptam un topic cu noua masina . Link to comment
laurentziu83 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Poze nu avem azi, din cate stiu eu. Link to comment
KumKum Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 @adostar-Vine,vine in curind pe ecranele calculatoarelor voastre, dar mai dureaza putin sa pot sa o fac frumoasa ca pe frigul asta nu o spal ca nu vreau sa pling pe linga ea ca nu se deschid usile. Link to comment
Moshu Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Eu am vazut-o in parcare pe a lu' KumKum. E frumoasa si m-am abtinut sa scriu concluzia asta cu cheia pe portiera, asa cum au sugerat baietii. Dar abia m-am abtinut totodata sa nu scriu pe ea cu deshtu' chestia aia clasica "SPALAMA", intr-un cuvant, ca baietasii de cartier M-am abtinut pen' ca a mea e in aceeasi stare de jeg. In afara de subiectele insirate de LAurentiu, s-a mai discutat - foarte important - despre telecomenzi de alarma, cum se defecteaza ele si ce e de facut cand se intampla: de exemplu eu tai firu' la sirena cu patentul pe care l-am uitat in masina, de altfel singura scula din portbagaj. Laurentiu are alta metoda, smulge firul din sirena direct, si, daca nu reuseste il taie cu dintii. Restul n-au mai zis ce fac, pentru ca au fost prea impresionati de aceasta metoda. S-a mai discutat despre butonul valet, ce e el si daca exista prin masina, mai ales unde. Si, foarte important, Sorinrec si-a luat tigari. Dar nu ne-a servit si pe noi ) Si s-a mai sporovait despre amenzi, radare si detectoare, inclusiv contestatii la amenzi. Iar KumKum ne-a facut cinste. Daca stiam mai beam o Cola de aur A fost fain, mai ales ca este un bar pentru nefumatori care mai fumeaza cate una ca sa nu se lase deodata. Link to comment
breakman Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Bine spus laure si moshu.Tin pe aceasta cale sa-l felicit pe kumkum pentru noua achizitie(km fara probleme, doar benzina).Sa ne vedem cu bine(si sa traiti bine) vorba lui Baselu'. Link to comment
Recommended Posts