Jump to content

Sambata?

Recommended Posts

Sa faci bine sa-ti treaca domnule Ado.

Trebuie sa-mi vezi oglinzile.

Am vorbit cu Uskat si se pare ca nu poate sa vina, pen ca munceste. Dar ne-a invitat la Focsani. Amatori? :D

Sorry Breakman ca nu te-am vazut la timp. Dar te-am vazut, sa stii!

1. volanul si butucul stau in porbagaj. Dar pana la Bicaz vor fi la locul lor. :)

2. Oglinzile au iesit exceptional, nici n-as fi crezut. Le-au vopsit la marea arta, zici ca-s noi. De fapt sunt cele mai curate de pe toata masina.

Singur n-as fi reusit niciodata sa le fac asa.

Pretul la intalnire il veti afla :D

Domnul cu Cielo rosu, v-am vazut si astazi, tot p'acolo. Stii tu unde. Ai vreo frumusica in zona?

Super ideea cu remorcile, si chiar avem pe acolo locuri frumoase. Venim, dar sa fie vremea ca lumea.

Cu incalzirea m-au convins mai multi amici ca nu e mare sfaraiala. Mai bine electrice, cu joystick. Dar trebuie motorase de Espero am inteles...

Din lipsa de garaj incalzit si cu curent electric le fac acasa. Am o varianta la curte dar pe gerul asta e sinucidere curata sa lucrezi afara.

In general lucrez pe palier si le bag in casa doar ca sa nu le las afara. Nu stiu daca ar fi cineva interesat sa le fure dar preventiv daca plec de acasa le bag in casa.Unele intra de buna voie altele demontate si montate inauntru. De exemplu cadrul asta a incaput fara roti.Rotile le-am montat inauntru pt ca trebuia sa mai iau niste masuri.Si bineinteles ca daca-l dau afara o sa trebuiasca iar sa-l demontez. Oricum cand stiu ca barca asta ma asteapta sa o iau merita sa stau cateva zile intre fiare

post-954-1172300814_thumb.jpg

Edited by gigi-kent

Intrucat bomba clasica, aka Campus, a intrat in renovare, nu stim cat timp, am mutat locul de intalnire putin mai la vale pe straduta, in alta, ceva mai inghesuita si mai friguroasa, sau poate asa a fost azi, la cele minus 7-8 grade cat erau afara dimineata, dar am stat foarte bine si aici.

KumKum si-a udat noua masina, mi-au admirat baietii claxonul, am admirat noile oglinzi EXE ale lui Moshu,(eu mai putin, ca imi era foame :( ) am discutat despre chiptuning, monitoare, raliuri si alte alea si pe la 1 si jumatate am plecat la casele noastre.

Eu am vazut-o in parcare pe a lu' KumKum. E frumoasa si m-am abtinut sa scriu concluzia asta cu cheia pe portiera, asa cum au sugerat baietii. Dar abia m-am abtinut totodata sa nu scriu pe ea cu deshtu' chestia aia clasica "SPALAMA", intr-un cuvant, ca baietasii de cartier :D M-am abtinut pen' ca a mea e in aceeasi stare de jeg.

In afara de subiectele insirate de LAurentiu, s-a mai discutat - foarte important - despre telecomenzi de alarma, cum se defecteaza ele si ce e de facut cand se intampla: de exemplu eu tai firu' la sirena cu patentul pe care l-am uitat in masina, de altfel singura scula din portbagaj. Laurentiu are alta metoda, smulge firul din sirena direct, si, daca nu reuseste il taie cu dintii. Restul n-au mai zis ce fac, pentru ca au fost prea impresionati de aceasta metoda. S-a mai discutat despre butonul valet, ce e el si daca exista prin masina, mai ales unde.

Si, foarte important, Sorinrec si-a luat tigari. Dar nu ne-a servit si pe noi :) )

Si s-a mai sporovait despre amenzi, radare si detectoare, inclusiv contestatii la amenzi.

Iar KumKum ne-a facut cinste. Daca stiam mai beam o Cola de aur :D

A fost fain, mai ales ca este un bar pentru nefumatori care mai fumeaza cate una ca sa nu se lase deodata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...