hitman Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 In contextul actual, lumea a devenit din ce in ce mai cainoasa. Posibil ca sa intram in tot felul de probleme nasoale care necesita judecari, sfaturi juridice, etc. Cum putem sa ne alegem un avocat astfel incit sa fim feritzi de probleme? Adica ceva de genul: 'Domnle' ia legatura cu avocatul meu?'Cum putem deosebi un avocat bun de un panglicar? Am vazut ca pe site sint si juristi (ex.:E16V) Poate ne ajuta si ei? Io par examplu am avut tot felul de experientze urite cu notari hotzi. Si vreau sa evit asta pe viitor in cazul avocatziilor. Link to comment
VIPER Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Eu am, adica familia are. E o avocateasa supertare, are toate gradele posibile in meseria ei (mai sus cred ca devine procuror), e vipera/caine/scorpie, rade tot. De fiecare data cand am o problema, sau cand mi se da ceva la semnat, o consult! Link to comment
hitman Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 E o avocateasa supertare, are toate gradele posibile in meseria ei Inclin sa cred ca femeile sint mai potrivite pt. meseria asta. O constatare personala! Adica au toate calitatziile si rele si bune. Vipere e tinara avocata? Practic nu ma intereseaza virsta ei, dar am avut o experientza neplacuta cu o avocata care era mai in virsta si venea din epoca ceausescu si la propiu si la figurat! Link to comment
VIPER Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Pai are maxim 35 de ani, si e ... Ma rog, nu pot sa zic cum e, dar e! Are tot ce-i trebuie! Link to comment
ticolino Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 pana acu nu m-am gandit ca asa avea nevoie de un avocat. insa, in lumina socantei patanii a viceprimarului sectorului 3 (http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?p=29456#29456), ma gandesc destul de serios sa-mi fac o relatie avocateasca :? Link to comment
Shenck Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Fiecare avocat oricit e de bun, e pe bucatzica lui. Are cunstiintze despre alte parti dar el/ea e "bazat" pe o bucata. Asa ca in functie de necesitati e de folosit sau nu. Daca ai nevoei de ceva am cum sa te ajut. Detalii pe MP. Link to comment
hitman Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Fiecare avocat oricit e de bun, e pe bucatzica lui. Da ai mare dreptate! Deocamdata nu am nevoie dar e bine sa fiu pregatit inainte sa se intimple vreo nenorocire! :speriat: Link to comment
laurentziu83 Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Nu am, dar mi-a trebuit unul acu 2 saptamani cand am fost cat pe ce sa fiu prins ca am cumparat loc in camin. Eu tot ii trageam ca am ramas peste noapte, el ii tragea ca are dovezi si tot asa. pana la urma am apelat la pile-cunostinte-relatii ca sa-mi anuleze toata tarasenia. pentru idioti de paznici care te trateaza ca pe un nimeni chiar iti trebuie avocat sa stii ce sa scrii in declaratii. In rest nu cred ca am nevoie. Link to comment
Recommended Posts