Jump to content

Intalnire Bucuresti, 01.03.2007

Recommended Posts

Hai sa va dau si eu startul la intalniri o data pe anul acesta.

Ramane de vazut daca eu voi fi acolo sau nu.

Ora 20:00, in spatele salii "Polivalenta", in parcare.

Sa aveti o saptamana plina de impliniri !

Sal,

Chiar am vrut sa ajung si eu odata la o intalnire, dar pleaca mama din tara in seara asta si nu mai pot ajunge.

La urmatoarea voi fi sigurrrrrrr.

La multi ani sarbatoritelor !!!

Serban,

Motto:

Cate forumuri gatati,

Noi suntem cu tatii frati!

Dupa ce am scapat de toate ambuteiajele newyorkeze formate peste tot in Bucuresti, in jurul ceasurilor 19:35, am descalecat in parcarea arhiplina cu o multime de luptatori: maestrul kilogramelor absolute - Alezz (desi impresia mea de pe retina a fost ca a inceput sa piarda din ele, semn ca Alezzu' iubeste :) ), gozilla scrisului cu spatele - Method, neprihanitul Pixel, vorbitorul cu electronii - Abram Burel si Novicele cu Ochelari. Chipul ultimului numit mi-a dat un semnal pozitiv la memorie, dar cautind rapid si adinc, am constatat ca nu reusesc asociez fizionomii mioape cu nume. Pe tine te cunosc, zic, ajuta-ma! Marynu, facu nenea la mine, dupa care da-i si posteaza: Ai Matiz? Vreau si eu sa ma ajuti sa-mi scot aeroterma, ca are un pacanit enervant. E de 1500 sau de 2000, nu stiu exact, ca nu am masurat consumu' Amper-Ora! Au urmat inca vreo 3-4-5 chestii pe care nu am reusit sa le adun in urechi, ca sa-mi dea o fraza coerenta, pentru mine. Te ajut cu mare placere, intrerup delicat logoreea ochelarista - si eu am, sic! Ochelari, adica! :) -, dar stai sa-mi apara un asistent. Ceea ce s-a si produs dupa citeva minute, in persoana Bebelushului. Ai treaba? zic dupa ce ne-am salutat. Raspunsul negativ al Bebelushului m-a facut sa-mi creasca speranta-n suflet si sa-l arunc in bratele deznadajduite ale Marynului. Am prins frinturi de cuvinte pline de incantare (baga-mi-as p**a in el de furtun, in p**da ma-sii cu pozitia ei cu tot, uite-o f*tuta de frunza) ceea ce ma facea sa cred ca omuletii erau pe directia cea buna. Dupa ceva vreme, s-au intors victoriosi printre noi, cu vagi urme de zimbet pe fata.

M-am intors catre sculptorul in electroni, Abram Burel, incercind sa port cu el o discutie normala despre un piuitor de faruri aprinse. Am dat-o-n tehnica adevarata, cu pozitii, cu faza lunga, cu fotonu' pe dreapta, cu fumat in masina... Ceea ce am inteles in final a fost ca, daca are timp, o sa ma aleg cu un piuitor electronic, normal, care incepe sa se dreaga la voce in momentul cind:

1. opresti motoru';

2. deschizi usa;

3. faci trei pasi in orice directie, mai putin pe/in masina.

Asta merge in orice conditii, ploaie, bruma etc. numa' sa ai ori o pozitie ("Pe a spate, pe la spate/Asa vor fetele toate", special pentru Laurentiu, sa traiasca), ori amindoua, aprinse, ori pe faza, nu conteaza care. Garantat by Abram Burel!

Pixelu', stimulat de munca intelectuala depusa peste zi, privind la urmele de frunze de prin copaci, exclama: Baaaai, mi-e o foame de ma ia cu lesin! Numa' iaurt mi-a picat azi in mina! La auzul afirmatiei debordind de sinceritate, am zimbit condescendent si l-am incurajat: Pixele, nasol daca-ti pica iaurtu' in mina... Ar trebui sa incerci si altceva, stii, ca-n bancul ala de la Erevan, preferabil cu o femeie, he-he!

Ca tot veni vorba de femei, ieri, am venit si io ca omu', pregatit pentru minunatele cele 5-6-7 co-forumiste care mai apareau prin parcare. Ei bine, copii si frati, nu a fost nimeni dinspre partea feminina, spre dezamagirea mea si a altora. O fi avut fiecare martisoru' ei acasa, ma rog, da' chiar asa, sa raminem cu snuru'n aer? :(

Lucmanu' a intervenit in decor in jur de 8, cu cravata, pepsi la asorteu si privire de Bacovia.

Intre timp am aflat ca Insane s-a dus pe pluta si in locu-i si-a facut aparitia mult mai agresivul Speed Demons. Asta ne-a anuntat Alezzu', fost "in corpore in-sane", mare demon de sosea, acum. Ce sigla or avea? se trezi Methodu'. Tot vreun kinezism aruncat pe capota, afirma altul. Discutia s-a curmat oarecum brusc, sub privirile "insane" ale Alezzului: Inca nu ne-am decis! Oa-ha! Greu cu pozele astea reprezentative, va dati seama ce imbirligaturi dracesti se vor naste pe capote! Da' Marius ce face ma cu kinezistica aia a lui? Ala acolo o lasa, ca i-e frica sa nu o ia cu vopsea cu tot si o sa-i ramina Scufita ca 101 dalmatieni, cu vedere la tabla chioara, he-he! Terminam si cu subiectul asta si ne intrerupem din meditatii asupra cluburilor diverse de speed, deoarece am sesizat un Matizac ce incerca sa scape de sub urmarirea fioroasa a bemveu rosu, tocmai la noi, in parcare. Vrrrruuuum, parcheaza Matizache, scaaaartz, pune frina bemveu cu mari expresii fotonice de culoarea lichiorului de curacao pe sub podele.

Probabil ca soferul avea sindromu' lu' Arriere, ca s-a oprit subit si la fel de brusc a bagat in spate, numa' bine sa fie pupat in dos de o Dacie rupta-n spate! Vreo 2 centimetri a lipsit sa nu se produca penetrarea si sa ne uitam cum luminitele albastre de sub bemveu ajung pe linga scaunul soferului de la Dacie! Ceva glumite, strigaturi, oaau, ce misto s-a oprit, baaa, de cind ti-a luat ma-ta carnet si alte politeturi schimbate intre membrii masinilor, semn ca se cunosteau nu numai din vedere. S-au deversat din masinete vreo 4-5 flacai si vreo 3 fetite, luind-o la tremurat de la contactul cu aerul. Lucmanu', Pixelu', Methodu', timizi ca puii de caprioara cind dau cu nasu'n frunza de codru, se facusera mititei cind au zarit o mare parte din copilasii masculini ca vin catre noi: Baaa, astia or fi de la noi? Care noi ba, zic, ca sintem vreo patru forumuri adunate aci, aproximativ cu acelasi personal, he-he! Asa e, facu altul, e ca pe planeta Moldova, avem de tatii: auto, fun, gps si gpl, he-he! Numa' fetele n-au venit, mi-aduc eu aminte de martisoare...

De notat asa, in treacat, ca Alezzu' a plecat intempestiv, fara sa ne faca din minutze, semn ca, birfea lumea, a intrat sub condurii unei domnite! Si asta de ceva vreme! Abia acum ne luminam la interior, o fi papucu' greu de il striveste asa pe Alezzu, lasindu-l fara kilograme. Lume rea, Alezzule, ce dreacu' sa-i faci, oricum, asa cum nici iarna nu-i ca vara, fara tine nu e la fel, ma!

Revenind la flacaii vajnici, proaspeti sositi si care ne-au strins in trecat la falange, l-am recunoscut pe Fitze, subtirel de tot imbracat, motiv pentru care n-a facut purici multi printre noi.

Fitze, zic, baietii si fetitele sint colegii tai de joaca de la bloc? Da, zise Fitze amabil, au venit sa-i monteze Abram Burel... si n-am mai auzit, ca si-a pierdut subit volumul. Pe toti? intreb eu nedumerit, incercind sa-i numar. Nu, raspunse omu', numa' pe ala cu bemveu. Atunci am observat ca AB disparuse din cercul nostru multicultural. Venea agale, cu o servieta in mina, precum profu' de mate la teza. F*te-i dom'profesor, da-le pe numere! rasunara voci din galerie. AB, a zimbit profesional si s-a apucat de dezmembrat felurite parti din masina.

Revenind la Fitze, s-a apucat sa arunce o intrebare despre temporizatoru' de la capacu' ambramburistic de face lumina sa paleasca. Cum AB era bagat jumate in portbagaj si jumate sub capota bemveului, i-am oferit un raspuns cu vreo doi termeni tehnici, dintre care al doilea era "Abram Burel", moment in care Method si Lucman s-au autosesizat si mi-au pus mina pe frunte, sa vada daca am probleme cu supraincazirea. I-am calmat, raspunzindu-le ca nu poti fi fun all the time, mai trebuie sa te ocupi si de probleme specifice, nu?

Un nene din gasca lui Fitze s-a intimplat printre noi si a inceput sa ne intrebe chestiuni auto, despre nu stiu ce tacanit se aude in fata, la el la Cielo, ca a fost la service si i s-a spus, normal, ca "asa face toate"! Omu' era nedumerit, deoarece, citez " la mine la servici nu face toate asa, numai a mea!" Pixel, fin cunoscator de limba romana si nu numai, a zimbit discret si s-a retras sa savureze momentul. Multimea ramasa, i-a raspuns ca tocmai fusese un nene cu Cielo, foarte priceput la clapete si ar fi putut sa-l ajute, da' a disparut prematur dintre noi, la o intilnire cu o posesoare de martisor! Ca sa nu mai auda tacanitul din fata, i-am sugerat ori sa schimbe soferul sau ocupantii locului din dreapta, ori sa tina dintii strinsi si sa dea drumu' la caldura. A parut mai mult decit multumit de raspunsuri si s-a intors la el, la colegii de joaca.

In vreme ce ne uitam fiecare la ce i se nazarea, Alx-u', in forma de kile mari, zile mari, adica, si abia asteptind sa o taie la Bicaz, si-a facut aparitia cu o masa pentru Sebian, pentru ca asta trecuse de la 3 pe zi, la una pe zi, furnizata de familie! Il rodea putin pizma pe Alx ca Sebianu' se subtiase un piculet la fizic, fapt ce el nu mai reusise de la ultima incercare, din vremuri demult apuse, he-heeeee... Ba, ce dreacu', n-are nimeni de potol, ceva, seminte, prajituri? izbucni Alx cu gindul la silueta proprie. Tu n-ai adus ceai? facu catre mine, gindindu-se probabil la silueta Sebianului. Au inceput pe urma aprigi discutii cu turbine, forumuri ceferiste, presiuni la roti dezumflate si alte dracii sustinute indeaproape de BogdanG, Bebelushu si Method. Sharpe luase urma codrului si plecase in haiducie pe linga gagicutele de la scara lui Fitze.

Lucmanu', statea cu pepsu'n minuta linga Clio, singur si rece ca Luceafarul de noapte de la ora 18:00, cu un zimbet pe fata ramas de la o convorbire telefonica proaspat incheiata. In spiritul ospitalier al DaewooClub, m-am dus la el, ca prea era fun! A tras din tigara, a eliberat fumul spre cer, si s-a uitat la parcarea aproape plina, ca era optimisit: Uite ba, in parcare: noi si cu cainii aia, ce zac pe dale! Lasa bre, Lucmane, ca si cainii aia au problemele lor, he-he!

BogdanG, sub protectia anonimatului, a venit in cercul nostru de doi, sa faca niscaiva schimburi culturale si de alta natura. Aflind ca are reportofoane digitale, m-am infiintat la el in masina, cu ciucurii lui cu tot si am luat la palme feluritele modele de inregistratoare, care cu casti de 1 dolar, care cu casti de 6, de 8, toate sunau la fel, da' ca sa nu se duca suparat acasa, i-am spus exact ce vroia sa auda. Fiind un afacerist dur si mai avind de lucru la acoperis, pe mine m-a pricopsit cu casti de 1 dolar, da' am primit bonus un dispozitiv de satisfacut priza, he-he, era sa scriu, boalii, altceva! :D Ma rog, el i-a zis adaptor de priza, "stecher de la american, la standarde europene". Are ceva limbarita la el, Ciucurica!

In timp ce bagam teste si negocieri cu Bogdanu', am pierdut-o pe MariD si o data cu ea s-a dus si sansa de a oferi martisor macar unei membre :( ...

Tot in timpul testelor a aparut si Pepu' cu masina aia fata de care nutreste sentimente extreme si, din prea multa ura/dragoste sau ce boala o fi, i-a tras peste aripi si niste genti de opspe, fapt ce l-a facut pe Sharpe sa fie aproape-aproape de catalepsie! Noroc ca tragea adinc aer in piept, ca deja ochiu' ii batea puternic pe lentila. Ba, sa nu dea dreacu' sa lesini p-aci, ca respiratie gura la gura ti-o face asta, Ciucurici, ca cu el ai venit, noi iti facem altceva, incuraja audienta Sharpele livid. Ma ocupam de Sharpe, ii luam pulsul la urechi, cind am observat singurul personaj feminin prezent in parcare in noaptea aceea, anume, Pepa, motiv pentru care m-am si infatisat la geamu masinii zisa :I hate you fa!", cu un martisor! Pepu venise si el doldora de martisoare si n-a reusit sa dea nici unul, cred, nu stiu daca o fi prins-o pe MariD.

Tocmai ce faceam proba la reportofon, ca a aparut XXLu' cu un nene, cred ca acelasi care-l insoteste in peregrinarile nocturne. A bagat un ochean la gentile Pepului, ceva conversatii da turbine, da xenoane si mai stiu eu da ce al'ceva si s-a carat cu tot cu punga de seminte despicata logitudinal, pe burta!

Ma concentram putin asupra la ce-mi recita Methodu' despre nu stiu ce restaurante din Constanta, convingindu-ma inca o data ca vorbeste exact la fel cum scrie. Freemind, venit proaspat, cauta de zor subtitrarea la ce vorbea Methodu'. I-am explicat ca in cuvintul "Scoia" ori e litera "c" in plus, ori in minus, limba romana necunoscind un asa cuvint, inca si de restaurant.

Rapusi de frig si singuratate, dezamagiti oarecum, dar cu speranta in suflet ca cei ce n-au fost ieri seara in parcare se vor distra de minune la Bicaz, la 22:00, am dat "taierea" catre case. Mai eram insotit de Sharpe, Bogdan, Freemind, Method si Bebelushu.

Cind sa plec, m-a agatat Bebelushu sa ne dam cu masinile sa vedem la care bat amortizoarele mai tare. Am castigat detasat... La si un sfert am lasat parcarea pentru altii, eventual Opelu' de Noapte...

Un C1300 (cazan, adica; stiti ca nu am ura de rasa, da' asta arata ca dreacu'!!!) mi-a atras atentia in drum spre casa, din pricina unui led albastru montat la busonul de benzina! Cita imaginatie! Cind savuram momentul, ca un facut, un frigider inchis la culoare, cu doua dungi albe pe bornau si pe dos, era sa-mi faca model de Fram pe usile din dotare! Nici de data asta n-am injurat, ca eram prea bine dispus de consensul pe care-l traisem si diversitatea subiectelor abordate la intilnirea multiforum... Chiar daca e auto, pe benzina, motorina, gpl, se vorbeste de toate cele, chiar si de gps-uri si mai e si fun, he-he!

Hai, iubiti-va ca viata-i scurta si incalcita, stiti doar...

Weekend placut va doresc restului de neparticipanti si petrecere frumoasa celor de la Bicaz!

Edited by Obi_wan_Kenobi
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...