florin_pch Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 (edited) Am cautat subiecte de genul asta dar nu am gasit decat o discutie despre wallpapere facute de noi. Ne poate indruma cineva catre un site cu wallpapere woo? Sau poate ne puneti la dispozitie colectia personala? "> edit: Am revenit cu cateva wallpapere cu Nexia (eu am cielo si asta caut de zor ) Edited February 27, 2007 by florin_pch Link to comment
steph Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Sa-l impuste cineva pe ala alb. Link to comment
Cumnatu Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 (edited) Din lateral lasa-l sa traiasca dar din fatza si din spate sa il taie cineva cu lama si sa puna sare... si-a batut joc de masina ! fftopic: Edited February 27, 2007 by Cumnatu Link to comment
florin_pch Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Eu acum am vazut ca are un fel de eleron pe capota Deci nu mai sare nimeni cu wallpapere? Link to comment
hawkeye Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Hmm, oare cum de nu s-au gandit astia cu dacii 13x0 sa-si monteze eleron pe capota? Eventual priza de aer pe portbagaj pentru mersul in viteza inapoi? That would rock big time! ) Link to comment
NFS Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Deci nu mai sare nimeni cu wallpapere? Pai, in afara de alea facute de noi... si ai vazut ca nu s-a prea inghesuit lumea sa creeze ... nu-ti poate da nimeni decat din cele gasite pe net, treaba pe care poti s-o faci si matale cu Google Images, parerea mea. Link to comment
dreaQ Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 2 copy/paste. Na wallpaper ) Personal am renuntat la wallpaper de ceva timp. Acum am black si ...atat. Link to comment
florin_pch Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Asta mi se pare super. Daca ar fi fost si alta culoare cielo-ul...dar o sa ma mai joc eu prin photoshop, poate mai lipesc niste chestii, culori sau alta masina Link to comment
Recommended Posts