Sniper Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Caut 2 embleme pe care sa scrie "executive" (cele de pe aripi) de o luna jumate. Deja nu mai stiu unde sa caut... Chiar asa de greu sa fie de gasit avand in vedere ca vorbim de un amarat de Cielo facut in Romania... Asadar la ce magazin ma indrumati??? Multumesc anticipat. Link to comment
mad_voly Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Vad ca esti din Bucuresti. Daca nu ai gasit la magazinele de piese cielo atunci cauta la serviceuri mai mari gen Autonet, City Center etc. Imposibil sa nu gasesti Link to comment
andreis Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 1. Raman urme pe vopsea daca le dau jos? 2. Cu ce le pot lipi inapoi? Link to comment
EM!L Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Daca sunt cele din fabrica, raman urme, ce insa pot fi indepartate usor. Incearca pe la magazinele de piese auto, sunt niste adezivi speciali ce adera la tabla vopsita fara sa lase urme. Link to comment
Banderas_232003 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 salut am dezlipit toate emblemele de la cielo de pe capota spate si as vrea sa le lipesc din nou unde pot gasi un adeziv durabil care sa nu "atace" vopseaua? De asemnea unde pot gasi emblemele cu "GLE" de pa aripi? Am vazut pe mai multe cielo in oras aceste embleme "gle" in format abtibild si nu in relief. Multumesc Link to comment
Englishman Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 E simplu . Cauta banda dublu-adeziva Bison. Se gaseste la maganizele de obiecte eletrocasnice, de constructii, etc. E de departe cea mai buna solutie. Nu ataca vopseaua DELOC si se pot da jos la nevoie. Link to comment
Banderas_232003 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 multumesc foarte mult de ajutor am sa caut...stiu de marca bison de la siliconul pentru obiecte sanitare Link to comment
Banderas_232003 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 am executat operatuinea cu banda dublu adeziva marca 3M si totul pare foarte bine merci de sfaturi Link to comment
Recommended Posts