mike.omega Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Salutare, salutare! Iat-ne intr-o noua saptamana cu un nou weekend. Si ce facem noi in weekend? Intalnire DWC CT Ora 17:00, Cafe D'art! Dupa cum s-a mai spus si randul trecut: daca la 17:00 fix nu e nimeni, mai astepti 15 min! @Immortal: de data asta stai in plasa mea ori ba? Link to comment
dreamlike Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) Da' de ce bre schimbarati deja ora de intalnire? A inceput cumva sezonul sau vreti sa aveti timp de aspirator, mancare or other chores . Schimbati si martisoare? Edited March 1, 2007 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Altu si mai carcotas! Schimbam ora, schimbam martisoare, schimbam ce vrei tu (sau aproape ce vrei tu...) PS: ora asta s-a stabilit de vreo luna, de cand ai venit si tu ultima oara, remember? Link to comment
ToPser Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Propun schimbarea orei... La 15:00 era ft bine... Link to comment
VECTOR Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Propun organizarea unui referendum, ca e la moda... Link to comment
MCojo Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Intrucat nu se mai intuneca prea devreme, prefer ora 17:00 sau chiar mai tarziu. Link to comment
raskala Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Una bucata vot pentru mr. MCojo. Dar ora 17 pare foarte rezonabila evident tinand cont ca se intuneca mai tarziu. ToPser astept cu nerabdare sa vin la Med. sa vad masina, sau poate daca ai timp o vedem impreuna. Link to comment
paul_marines Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ma intorsei de la plimbare, prafuit si putin obosit, dar imi trecu. Cum sa nu-mi treaca cand vad atata adunare de seama la intalnirea saptamanala, insa la ore diferite? Cum bine spuse Dreamlike, care la covoare, care la piatza si care sa mai vina si din provincie. In continuarea ciclului de peregrinari GM du MONDE va atasez o mica poza care bine parca zice despre trasatura generala de amabilitate si amicitie de pretutindeni a acestui brand. Nu face exceptie de la regula si o mica zona din Africa de Vest. Poza nu este "aranjata" si sa-mi zica careva daca este necesar. Un bun exemplu ar fi Bacau - Gesara "Limba Soacrei". Sau poate nu, insa ii cunosc eu bine le trebuie 24 de ore sa schimbe 2 filtre de aer (motor + polen) si programare ca la Palatul Victoria. Cineva alte recorduri in bransa?? Salutare si frapeuri pe saturate la next intalnire cat eu ma bronzez pentru voi. "> Link to comment
mike.omega Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 (edited) Ora 17:00! @Safari: inseamna ca nu ai auzit istorisirea colegului de suferinta, M Cojo, de la reprezentanta Dacia! Edited March 3, 2007 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 (edited) Pa daca el inceput-o cu chevrolet eu o sa termin cu dacia... Ora 17:00.. Edited March 3, 2007 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 eu o sa termin cu dacia... Fugi "d-acia" ce tot te-ntreci cu gluma...DACIA? Trebuie sa fac rectificarea de rigoare, acum 2 zile am vazut pe strada un Renault Clio - primul si unicul de pana acum la capitolul acestui producator, ce-i drept in stationare. Am intrebat daca vor aduce si Logan, insa au declinat orice tentativa de infestare a Africii cu noul virus auto "Logan" care nu poate fi deocamdata tradus in dialectul local Kpelle. Or avea ei HIV/AIDS, H5N1, E-bola etc, insa pe acesta nu prea sunt sanse spre nefericirea lor. ("> Siii ziii asa MCojo, ne tradasi din dragoste pentru LOGAN???? Link to comment
raskala Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 :> dau explicatii data viitoare Link to comment
mike.omega Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 (edited) Si creste si creste! Cam asa se pare ca se intampla cu numarul de forumisti participanti la intalnirea din Constanta! Sambata asta in sfarsit am reusit sa-l pescuiesc pe Immortal si sa-l transport in deplina siguranta la locul intalnirii. Si cand dezbateam noi aprigi discutii benzina versus motorina si ne holbam la o sigla cu SDI vine la noi membrul cel nou. "Baieti, voi sunteti cu forumu?" zise "Noi suntem, Mikey!" si intind mana spre a saluta noul membru "Freespirit".... ei aici a inceput nebuloasa mea. Nu-l mai vazusem pe om pe forum sau daca-l vazusem n-am bagat de seama Trebuie sa recunosc ca m-am abtinut sa-mi exprim nestiinta gandidu-ma la diverse modalitati de cauta acest membru pe forum Booon si cand ne intrebam noi, dar MCojo pe unde cutreiera?! Vedem vizavi pe bulevard visina coapta indreptandu-se spre noi. Si cand propunea Immortal, hai inauntru! MCojo zice "NU!" nu v-am aratat?! Si stand eu sa ma intreb ce M Cojo adauga "mi-am vopsit/reparat barile". Dupa ce imi zic eu uau si caut diferente de nuante sau orice altceva propietarul de visina coapta ma opreste ca cica a studiat foarte atent masina inainte si dupa. Eh in cazul asta nu te poti pune cu propietarul nu?! Dupa ce ne-am invartit de cateva ori in jurul masinii am decis sa mergem inauntru unde am vorbit de toti si toate, nu dam detalii ca poate facem lumea curioasa si vine la intalnire Vin si poze Edited March 3, 2007 by mike.omega Link to comment
raskala Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Atat ? Speram la ceva poze cu masinile, poate si cu a noului membru. Link to comment
mike.omega Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Poze vor aparea cand vom avea mai multa lumina Link to comment
paul_marines Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 (edited) Atat ? Speram la ceva poze cu masinile... poate si cu a noului membru. Amice fii atent la semafor sa nu te calc pe verde Aceste 2 produse imi sunt adresate si se reporteaza la fiecare intalnire la care nu pot participa. Oare pe cand un PC cu upload de miros sau mai mult cu sharing de frape si pizza prin UTP sau wireless?? Edited March 3, 2007 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Si eu care speram sa preferi bluetoothn, nu de alta dar asa ne puteam folosi de telefonul lui MCojo Link to comment
MCojo Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 (edited) Ce era in poza lui Mike fu' ce consuma Immortalu'... Mai jos insa se regaseste frappe-ul baut de subsemnatul in cinstea lui Safari Hunter... Si asa fu' la fiece intalnire... P.S. Mike de ce se vede mai bine poza mea cu telu' decat aia a ta cu hp-ul? ) Edited March 3, 2007 by MCojo Link to comment
free_spirit Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Salut ! Da, Mike, adevarul este ca nu am postat niciodata pe topicul asta si nici nu am postat de foarte multe ori, nici asa, la modul general dar...sunt de gasit pe forum . Una peste alta, intalnirea de ieri a fost interesanta si placuta.M-am simtit...acceptat Asa ca...o sa mai vin Data viitoare, am sa va povestesc si daca am rezolvat problema cu amortizoarele(asta in cazul in care am s-o rezolv S"> ) Link to comment
ga^dele Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 hehe, dragi prieteni, uite asa am ajuns is un bucuresti. Am montat turometrul buculas si cu dopul lui abram burel. o sa ma prezint joi ca reprezentant al constantei la intalnirea bucurestenilor si sper ca sambata viitoare sa ne vedem. salutari din partea mea si a colegului meu de camera MethodRo. cheers Link to comment
dreamlike Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Salut ! Data viitoare, am sa va povestesc si daca am rezolvat problema cu amortizoarele(asta in cazul in care am s-o rezolv S"> ) Data viitoare vin si eu cu probleme la amortizoare. Hai salutari tuturor! Mult a fost, putin a ramas si in consecinta vineri purced spre locul de bastina cu viteza de croaziera a unui matizaur nazdravan. Fuse, fuse si se duse! Gata, am scapat: eu de Sibiu si el de mine, pentru ca, sincer sa va spun, m-am saturat de capitala asta europeana pana peste cap. Cred ca si rahatul de sibian e acum european, ca in rest ... propun sa-i spuna "Jegosul oras santier european" pentru ca pe orice strada e un santier si cred ca nici in 5 ani nu termina astia ce-au inceput (poate doar daca vin japonejii sa lucreze). Acum ca mi-am exprimat putin frustrarea fata de orasul unde am locuit vreo 27 de ani, de vineri dupa-amiaza ma fac iarasi constantean, adica revin la manele si fite balcanice, ca de astea europene m-am saturat. Contati si pe mine sambata iar daca mai schimbati ceva dati-mi si mie de stire (un bip scurt ca sun eu - am minute :-> . Hai v-am pupat! Edited March 5, 2007 by dreamlike Link to comment
free_spirit Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 ...si poate vii si cu ceva...colante ?? Link to comment
paul_marines Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Contati si pe mine sambata iar daca mai schimbati ceva dati-mi si mie de stire (un bip scurt ca sun eu - am minute. Hai v-am pupat! Si noi pe tine Link to comment
dreamlike Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ...si poate vii si cu ceva...colante ?? Asa sa fie stimabile. @Safari - minutele tale sunt numai in retea ? Link to comment
Recommended Posts