DGT Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Sper intr-o masiva prezenta din partea membrilor activi si inactivi!Cafeaua o aduc eu!Sau ce preferati?Ceai Link to comment
EM!L Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Sa avem noroc de vreme buna, cum a fost azi! Asta in primul rand... apoi asteptam multi, multi membrii >- Link to comment
Lao Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 În Oltenia februarie are 29 de zile?! Link to comment
EM!L Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Eeeeh acu' . Se mai intampla! . E vorba de intalnirea de maine 1 Martie, ora 18:00, pe Maracana! Link to comment
guru Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 S-a modificat! Emil, pentru asta trebuie sa dai un martisor slab alcoolic Link to comment
EM!L Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Sigur >-. Punem funtita rosie la sticla . N-am inceput eu threadul si nici nu i-am pus titlul. )"> Maine poate mergem undeva la un suc/cafea/bere ...ca tot e vorba de martisoare! Link to comment
Alinutz Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (edited) Isi anunta prezenta in proportie de peste 50% si 2 bolnavioare ... masina mea si a lui Lexu' ... amandoua accidentate ("> Edited February 28, 2007 by Alinutz Link to comment
lexu` Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 A ta arata cum arata... dar a mea... Acum pot in sfarsit sa vad si eu capota, cu ajutorul aluia din fata mea. Link to comment
DGT Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Lexu,iara ai incercat duritatea metalelor?Masina ta este ghinionista!Iti povestesc mai multe deseara pe aceasta tema! Trebuie s-o schimbi! Link to comment
alexino Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Prezent si eu. tiboasca said: Sau ce preferati?Ceai Tort. )"> Link to comment
perfidus Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Vin si eu la intalnirea de martisor. Strang urari pentru Bicaz . Link to comment
Alinutz Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Eu votez ceai ! (cafea nu beau ) Link to comment
guru Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 A fost o intalnire record, ca numar de membrii prezenti si ca timp petrecut impreuna -peste doua ore. Matizul lui Alexino e pe cale sa devina Enterprise 2, cu ajutorul Maestrului Gizmo, care a montat un buzz -felicitari pentru maestria tehnica si pentru logistica impresionanta, de montaj. Au fost prezenti si Alinutz si Lexu' ,ale caror masinute au fost ranite in accidente. Insanatosire grabnica! DaewooClub Craiova, cauta de vreo trei luni un termos. Pana azi nu am avut succes, cand apare o Leganza alba, din care coboara un termos argintiu, plin cu cafea calda, insotit de Tiboasca, fratele geaman al lui Tolin La multi ani Tibi! "> In final, sa-i uram drum bun si distractie placuta la Bicaz, singurului reprezentant al Olteniei , Perfidus. Fotografiile sunt facute cu telefonul. Altele, mai de calitate, asteptam de la Alexino. Link to comment
EM!L Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Am stat si mai mult, dar asta seara cred ca am atins recordul ca numar de membrii prezenti! . La mai mare! "> Link to comment
alexino Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 guru said: Fotografiile sunt facute cu telefonul. Altele, mai de calitate, asteptam de la Alexino. Scuzati lipsa de promptitudine. Link to comment
Alinutz Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ufff ... trebuia sa puneti poze cu negrutza mea asa ... ranita ? ("> nu-mi ajunge ca o vad in fiecare zi in fata blocului, o mai vad acum si pe forum ("> Link to comment
dreaQ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ai lovit masina si ai stricat autocolantul Acum ai o problema... Link to comment
EM!L Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 @ dreaQ da' te-ai gandit mult? Lasa Alinutz ca o faci tu bine ... si atunci sa vedem ce mai comenteaza lumea. Link to comment
alexino Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ba cred ca autocolantul a fost vizat. Link to comment
Recommended Posts