_romulus_ Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Azi, prima intalnire din luna martie. Ne intalnim deseara, in acelasi loc. Seba, daca ajung inaintea ta, iti ocup locul Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Il cedez pe al meu. De luni sunt in Orsova, in drum spre Bucuresti. 375 km in 6 ore, jumate din drum noaptea, cu tentative de zapada (fulgi mari). Drum carnsebes-baile herculane : jalnic. Uneori nu prea iti dai seama unde e carosabilul si unde e aratura. Nu stiu daca merg la Bucuresti cu masina. Nu am mai condus niciodata acolo. Dar cine stie? Distractie placuta deseara "> Link to comment
Raul Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ne vedem . Seba am oferta in buzunar; noroc ca mi-ai amintit. Ti-o aduc diseara. Sorin o sa-mi lipseasca melodia de la bricheta ta ). Sa conduci preventiv Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 )"> O sa o inregistrez si eventual sa o pun aici cumva la semnatura. Esti oricum primul care a spus ca ii place. O sa ma intalnesc si cu tipul care mi-a facut-o cadou. Sa vad daca ii place si lui cum suna Ziceam de strazile IN bucuresti. Acolo nu stiu cum si pe unde sa ma orientez nici pe jos Imi amintesc prima tura de oras la Mures: dintr-o data se facuse asa de cald... (desi eram intr-o dacie veche). Dar doar conducad inveti. Link to comment
_romulus_ Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 )"> O sa o inregistrez si eventual sa o pun aici cumva la semnatura. Mai bine nu!!! Link to comment
Raul Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Am uitat sa pun ghilimelele . Era ceva de genul... " o sa-mi lipseasca" Link to comment
Seba Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) "Seba, daca ajung inaintea ta, iti ocup locul" ("> Edited March 1, 2007 by Seba Link to comment
_romulus_ Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Hai maaaa! Asa ma stii? ) ) Si cateva poze... Link to comment
_romulus_ Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Avand in vedere ca joi e 8 Martie, ce facem? Ne adunam, sau ramanem langa consoartele noastre? Sau mai e varianta sa ne adunam si sa ne aducem si consoartele. Sa nu ne poata reprosa ca le-am lasat singure )"> Link to comment
Raul Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Eu planuiam sa vin sa-ti aduc un cd cu pozele si sa merg apoi la impartit de flori. Am in plan sa ma duc eventual si pana la Cluj. Link to comment
_romulus_ Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Azi nu particip, din 2 motive: 1. Azi e chef la servici si se consuma... 2. Am rezervare de la 20 la restaurant. Imi scot si eu nevasta in lume... Raul, bricheta ta (cea galbena) e la mine. Probabil de la Salard, de la ultima oprire O tin in masina, ti-o restitui cu prima ocazie. Link to comment
Raul Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ok atunci anulam intalnirea de azi? Oricum nu veneam numai sa aduc cd-ul. Am ceva vizite de facut Link to comment
azzureus Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Se pare ca v-ati ales cu inca un membru la intilniri Link to comment
Raul Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Salut! Bine ai venit printre noi! Asta in caz ca despre tine e vorba Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Raul, daca ai ramas fara bricheta... Sunetul e acelasi Inca la Orsova. In ultimul weekend din luna e posibil sa ajung la Bran. Poate plec mai repede sa fiu joia la Mures la intalnire. Dar inca nu stiu. Link to comment
azzureus Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Citeva poze de la intilnirea de ieri... Tipic pt. Romania: un om lucreaza din greu, si 5 se uita la el si chibiteaza... Link to comment
Raul Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 ) Dragute pozele dar trebuie adaugat ca o refuzat ajutorul. Nu puteam sa-i luam placerea omului ca dupaia sa nu se poata bucura la fel de realizare. Sorine bricheta ta inca-mi bantuie gandurile. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ma gandeam eu ca iti lipsea Am ramas in pana de gaz ieri Dar bateria inca rezista Link to comment
azzureus Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Mai baieti, eu fiind mai nou pe aici, pun si eu o intrebare de blonda: se mai tin intilnirile daca ploua? Ca ma uit peste prognoza de maine si zice ploaie... Care e procedura oficiala in acest caz? Link to comment
_romulus_ Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Da, cu precizarea ca ne refugiem in magazin, printre rafturi . In principiu, ne intalnim indiferent de starea vremii. Doar ca atunci cand e urat afara, ne bagam la vizitat magazinul. Eu voi participa. Raul, maine iti aduc jucaria cu factura cu tot Apropo... nu stiti careva, au deschis magazinul ala cu animale de la etaj? Link to comment
azzureus Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Baieti, din pacate azi n-am mai putut ajunge la intilnire. Pe la ora 17 ma anunta socrela ca i s-a stricat aspiratorul, si ca ii trebuie altul, ca sa termine azi curatenia. Ce nu fac eu pt. soacra mea draga? Repede, fuga la Real, pe la 5 si ceva. Din pacate, n-am gasit acolo mare lucru la Altex-ul de la etaj, si pe la 6 am plecat de la Real la Selgros. Am ajuns inapoi pe la 8 si ceva doar... Am zis ca nu mai are rost sa vin la ora aia, ca nu mai gasesc pe nimeni. Asa ca ramine pe saptamina viitoare... Link to comment
Seba Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Am plecat pe la 21.00. Eram prin Real si prin Flanco-ul de la etaj. Ne vedem saptamana viitoare. Link to comment
_romulus_ Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 Saptamana asta nu particip. Voi fi la Bucuresti sau in drum spre casa. Distractie faina! Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Daca reusesc sa ma trezesc mai de dimineata la Orsova vin cu bricheta. Cu tot cu pauza de tigari fac cei 375 km in max 7 ore. Am inteles ca iar e jale pe drumul spre Herculane, dar daca plec pe zi poate mai evit gropile. Link to comment
Recommended Posts