Jump to content

Volum portbagaj

Recommended Posts

:oops: imi cer scuze... mi-a scapat :oops:

Pentru tico volumul este 145 l - 1050 l iar pentru Matiz 155 l - 480 l

Nu am inteles cum vine asta dar asta este ceea ce am gasit pe net.

Daca Tico are peste 1000l cu bancheta rabatata, cred ca Loganul (daca s-ar rabata bancheta) ar avea vreo cateva mii de l.

Am vazut la mare un Tico cu spatarele scaunelor din fata coborate, in care dormeau 4 inshi :shock: . Evident ca treaba se intampla in Vama :lol:

:-D nu erai tu ala care face caterinca de mine ca ar trebui sa imi para rau ca mi-am luat kalos in loc de matiz cand e vorba de carat?... ba da, ba da... ce teapa ne-am luat ca in tico incapeau mai multe :)

Matiz II

Raspunsul este foarte simplu, dupa parerea mea. Au luat diferite versiuni de exhipare la Matiz, dar niciuna cu bancheta rabatabila. Diferentele mici apar de la dotari (stiu eu... boxe sau ce o mai fi pe acolo, eventual bari de metal pentru alea echipate sa care...) nu de la rabata/nerabatat.

Problema ramane deschisa asa ca "manualul, va rog!"

Uite ce spun astia acum:

170 litri normal / 512 litri cu bancheta rabatata.

Probabil ca datorita faptului ca bancheta nu se mai poate rabata complet (de cand au introdus tetierele pe spate - versiunea originala nu avea) a scazut dramatic volumul portbagajului. :rotfl:

Eu stiam ceva de 910 litri cu bancheta rabatata. Ma inseala memoria?

Si daca are tetiere, ce? ca se scot si merge spatarul banchetei pina jos, fara probleme.

Cind mi-am luat masina, volumul portbagajului pe site-ul Daewoo.ro era dat 114l, acum e dat 170l ... probabil norma aia scrisa pe site se refera la masurarea volumului cu bilute de polistiren (valoarea de 114 probabil a fost masurata cu prisme), sau poate include si lacasul rezervei, fiindca, nu-i asa [©D.Graur] rezerva sta si ea in portbagaj :lol: :lol: :lol: