rarej33 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 este din 98, 83cp, motor 1.5, cutie manuala 5+1 trepte modificari facute, sau ce sunt in plan pentru vara am scos resonatorul, acuma face mai mult zgomot, parca si trage un pic mai bine... urmand sa pun un filtru sport conic in aripa dreapta am schimbat casetofonul cu un cd-player jvc, schimbat boxe fata cu unele magnat, pe spate am ovale jbl cuplate la o statie mac audio 4100 parca, impreuna cu un tub tot jbl de 250w in plan pt vara mai sunt niste roti pe 15` cu caucioace de vara si eventual o suspensie sport o sa incerc sa fac niste poze mai calumea, numa sa prind o zi cu soare sa o spal astept idei, sugestii, impresii etc Link to comment
EM!L Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Frumoasa .Sa o stapanesti sanatos! Imi place mult culoarea si faptul ca nu vezi prea multe Lanosuri pe sosele! Din '98 doar 51k km are? Sau n-am observat eu bine? Bafta in continuare cu planurile de modificare! >- Link to comment
rarej33 Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 (edited) da, are km putini ca pana acum un an a fost folosita doar pentru concedii, si alea predominant in afara tarii...deci doar o data sau de 2 ori pe an... este in tare f buna pt cat de veche e stie cineva cumva ce arcuri s-ar potrivi...clar nu vreau sa se ridice, sa o coboare 1-2 inch ar fi ok sa zic, perfect ar fi daca s-ar putea sa ramana cum e doar sa fie mai tare suspensia...primu pas as zice ca sunt amortizoare pe gaz, dar si niste arcuri mai tari parca ar trebui Foloseste te rog majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited March 3, 2007 by Mircea Link to comment
rarej33 Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Cam asa arata acum, cu volan sport, arcuri sport si jenti pe 15' Link to comment
bebelushu Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 (edited) Sa o stapanesti sanatos. Vrei sa o dai? Eu am gasit-o si aici: http://www.autovit.ro/html/6/8/3/9/676839.php Edited November 18, 2007 by bebelushu Link to comment
rarej33 Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Da, e de vanzare, need more power Link to comment
Recommended Posts