da(m)n Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Am observat de cateva zile ca stopurile pe spate imi sunt aburite destul de tare. Nu-mi pare normal la o masina de nici un an. Ce probleme pot aparea? ( sa stiu daca ma duc acum peste ei la service sau mai astept pana cand fie se agraveaza situatia fie ma apropii de terminarea garantiei - si le fac atunci) Multumesc. Link to comment
ovi_jer Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Verifica intai sa nu ai o sursa de umezeaza in portbagaj. Link to comment
da(m)n Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Mersi ovi_jer - ai dreptate - acum 2 saptamani a curs din lichidul de spalat geamuri . E posibil sa fie de-acolo. Am sa tin sub observatie fenomenul. Link to comment
ovi_jer Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Scoate mocheta afara si tine portbagajul deschis cateva ore in zilele inosrite. Link to comment
Abram Burel Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Deci soclurile de becuri de la tripla nu au garnituri de etansare! Ce tare! Deci sunt lipite bine sa nu intre apa din afara si intra vapori dinauntru Link to comment
lauamd Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Scoate totul din portbagaj şi apoi soclurile becurilor. De preferat să fie o zi călduroasă şi nu prea umedă sau ca să meargă mai repede după ce scoţi becurile introdu un feon în orificiile becurilor pentru uscare. Link to comment
da(m)n Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Multumesc pentru raspunsuri - nu e asa grav ca sa trebuiasca sa scot becurile ( cred - cel putin nu deocamdata ). Am scos tot din portbagaj - am sters tot ce era pe-acolo si am lasat sa se zvante in soare. Sa vedem - voi mai lasa deschis portbagajul - insa oricum - deja azi se vad rezultate - mai sunt doar cateva picaturi pe partea superioara - acolo unde nu sunt becuri. Link to comment
johnny72 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ca sa nu mai deschid un topic nou, aveti idee ce se poate face in cazul in care farul din dreapta este aburit ? Sa merg la service, se poate schimba pe garantie ? Link to comment
Alinutz Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Da, am inteles ca l-ar schimba, dar trebuie sa te rogi un pic de ei Link to comment
Recommended Posts