VAXXi Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Incep aici un sir de poze cu Espero-uri "tunate" cum zice lumea... Link to comment
VAXXi Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Motoare colorate :-D Link to comment
VAXXi Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Unul care-mi place mult, cu motor de 2000... Link to comment
VAXXi Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Diverse modificari de interior si exterior Link to comment
VAXXi Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 O tanti si "Evolution Espero Racing Type R" - Link to comment
iuzar Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Daca ar merge jivina cum trebuie i-as face si eu ceva modificari...estetice...dar deocamdata ma lupt sa o fac sa mearga...superbe jucariii Link to comment
hellcat Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 vaxxi, ti-am suscitat cumva interesul pt. cautat poze? f. bine daca ai internet bun, vezi pe site-uri japoneze. e treaba serioasa. Link to comment
VAXXi Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Nu, pozele le-aveam salvate de cand am luat masina, dar erau pe un HDD de care uitasem. O sa-ncerc si la japonezi (nu cumva vrei sa zici coreeni ?) dar e mai greu cu cititul acolo Link to comment
VAXXi Posted October 31, 2004 Author Share Posted October 31, 2004 Si inca un set de poze. Link to comment
alexutup Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Si cum facem sa schimbam lumina din bord...!??!?!?ha ca in poza de mai sus Eu unul mi-am schimbat toate ledurile din butoane (alea verzi) cu unele albe. Culoarea luminii percepute este acum alb neon...Frumos...si inca ceva am ascuns leduri in scoicile de la manerele de deschidere a usilor ...am sa fac niste poze sa le postez pentru cei interesati Link to comment
NFS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Mie nu prea. Eu vad Espero ca pe o masina eleganta, de domn. Nu mi se pare ca se preteaza la "sportivitati". Link to comment
VAXXi Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 D-acord cu NFS: nu e genul de maşină pe care să pui tatoo-uri, eleroane şi alte năzbâtii, ci o vopsea închisă, geamuri fumurii şi eventual nişte crom Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Crom????? Pe masina mea? Sa nu va prind!! Un eleron ar merge parca. (poate nu neaparat ca asta) Bodykit-ul o face sa para mai zdravana! Mie spoilerul normal imi da senzatia ca se indoaie prea usor. Link to comment
khhamsin Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Rocky, zi-mi si mie cum ai schimbat ledurile din bord. E complicata operatiunea ? Ca m-am cam saturat de verde... Link to comment
RoCkY Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 De complicat nu e complicat. Eu acum le am rosii cu butoanele de pe langa bord albastre. trebuie sa dai bordul jos si se da destul de usor . cam in 30 de min ar fi gata. eu am pus leduri din alea cu lupa de se folosesc la pozitii in far. le-am luat din vitan (in jur de 300 000 2 buc). pt bord iti trebuie 4 din alea si un bec micut pe care am pus un capison rosu. cam asta ar fi in principiu. pt butoanele de pe langa bord am folosit leduri albastre mici. Momentan nu am o poza sa-ti arat cum se vede dar o se o postez cat de curand. Link to comment
khhamsin Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Eeeh... Dau bordul jos, o nimica toata... Eu nici nu-l gasesc din prima cand il caut ! Oricum trec pe la service sambata si le zic baietzilor sa-mi arate cum se face manevra, ca SIGUR stric ceva. Merci frumos ! Link to comment
test_driver Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Mie nu prea. Eu vad Espero ca pe o masina eleganta, de domn. Nu mi se pare ca se preteaza la "sportivitati". <{POST_SNAPBACK}> Eu o vad ca masina sport, bine ca nu are doua usi, ca nu o mai aveam, tata vroia ceva cu 4 usi. Acum e a mea. Link to comment
hellcat Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 (edited) un espero de la nemti proprietaru' zice ca a pus spoiler spate de calibra, spoiler fata dintr-o bara de skoda octavia. cauciuc de 215/45 R16, janta 7J si eleronul cica ar fi cel original de audi 80. eu zic ca spatele n-arata rau. Edited January 3, 2005 by hellcat Link to comment
VAXXi Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 spoiler spate de calibra Alea 4 guri de eşapament sunt jenante la un motor de 4 în linie Link to comment
hellcat Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Alea 4 guri de eşapament sunt jenante la un motor de 4 în linie <{POST_SNAPBACK}> nemtilor nu li se pare jenant. o fi adeptul "curentului simetric". Link to comment
VIPER Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Sincer, decat o tzeava cat gura de canal, mai bine 2/4 simetrice, mai mici! Link to comment
VAXXi Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Sincer, decât 4/2 mai mici, din care una singură scoate fum ... mai bine una cât gura de canal care are şi sunet îmbunătăţit Link to comment
Recommended Posts