LEVEL Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 very nice, insa... poze cu exteriorul ai ? Link to comment
EXE Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 asta e singura poza pe care o am. E super intr-adevar Link to comment
77kid Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Sorry pt deranj! O masina tare din Craiova va aduc in fata. sti de ude cumpar un eleron la fel? Edited February 27, 2006 by 77kid Link to comment
Tataee_^ Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Salutare, cine stie unde pot sa fac rost de pleoape ca in poza atasata, sau sa imi spuna cineva cum este prelungita capota peste faruri Link to comment
LEVEL Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 acelasi raspuns il vreau si eu!!!!!!!! Link to comment
SORAN Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) Ne e prelungita capota ci "calandrul" acela. Tinichigerie si vopsitorie...asa se face! Edited March 4, 2006 by SORAN Link to comment
Tataee_^ Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Shi asha zisu' "calandru" se moade demonta de pe masina? Link to comment
SORAN Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Sa spuna posesorii de Espero. Eu zic ca da ca doar nu a crescut acolo Link to comment
VIPER Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Bucata aia din fata pare facuta din fibra. Cred ca nu e mare branza de schimbat partea aia (care din amintirile mele de la Espero parca nici nu era tabla...). 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 E tabla si are niste suruburi care se vad cand deschizi capota. Pe dedesubt are si un silicon care il tine sa nu zdrangane. Daca nu iese doar desfacand suruburile alea atunci trebuie sa mai fie niste suruburi pe langa faruri. Nu mai tin minte exact. Link to comment
Esperatul Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Mai sunt si niste suruburi ascunse pe langa alea vizibile. Link to comment
Dj_Dark Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 exact...eu am incercat sa-l dau jos odata si parca imi aduc aminte ca trebuie dat spoilerul jos dupa care are 2 suruburi sanatoase prinse de sasiu...parca asa imi aduc aminte... Link to comment
Esperatul Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Nu trebuie dat spoiler jos neaparat, doar ca are 2 suruburi de 10 intr-o pozitie foarte incomoda. Link to comment
VAXXi Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Nice car Green Devil Link to comment
alx Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Nu-mi place disproportionarea intre marimea rotilor si restul. Link to comment
Gamerul Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Asa se intimpla cand se adauga pe o masina praguri si spoilere mai mari, fara sa se puna si roti mai mari... Link to comment
VAXXi Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Red Espero Espero Viper Link to comment
myllenyum Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Unde gasesc eu un spoiler de genul asta???? Am cautat de mi-au sarit papucii si unghiile de la degete si degeaba... Link to comment
soferucalm Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Sunt interesat de acea bară de ranforsare din compartimentul motor. În pozele de la începutul topicului am văzut-o la un doch 1,5. Mi se pare că nu este hand made. Aş încerca să o reproduc, dar mă tem că nu sunt calificat pentru aşa ceva. Link to comment
bogdan.marinoiu Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Sal De unde pot sa iau si eu ploape pentru espero??? Astept raspuns Link to comment
edypro Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Am gasit trei filmulete de prezentare pentru Espero . Daca mai stiti link-uri nu va sfiiti. http://espero.co.kr/images/aespero1.avi http://espero.co.kr/images/aespero2.avi http://espero.co.kr/images/aespero3.avi ia uite ce face o manuta priceputa din espero: Link to comment
banzay Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Poate culoarea aia pe masina originala... fara tuning... alte jenti. Mie espero mi se pare limuzina nu de tunat asa Link to comment
Dj_Dark Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Eu nu inteleg o chestie... Stopul ala spate dint-o parte in alta mi se pare un element distinct la Espero si personal, imi place foarte mult. Nu inteleg de ce lumea incerca sa il acopere. Poate sunt eu defect... Link to comment
Lucian M Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Imi place espero cam din toate punctele de vedere. Mi se pare o masina foarte reusita pentru vremea ei si inca o prezenta foarte agreabila pe strazi in prezent. Le mai slutesc unii, insa per ansamblu nu prea-si bat joc de ele. Cine a proiectat Espero are toata aprecierea mea! (si cred si a mai multor persoane, cel putin de pe forumul acesta). Link to comment
tolin Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 ia uite ce face o manuta priceputa din espero... ... Stopul ala spate dint-o parte in alta mi se pare un element distinct la Espero si personal, imi place foarte mult. Nu inteleg de ce lumea incerca sa il acopere. Poate sunt eu defect... Inca o dovada ca nu-i suficient sa ai o "manuta priceputa", in primul rand, iti trebuie altceva. Subscriu, a distruge semnul distictiv, de unicitate, al acestei frumoase masini (espero) este o dovada ca urasti aceasta masina si doresti s-o transformi in altceva. Link to comment
Recommended Posts