Jump to content

ESPERO - poze cu modificări

Recommended Posts

E tabla si are niste suruburi care se vad cand deschizi capota. Pe dedesubt are si un silicon care il tine sa nu zdrangane. Daca nu iese doar desfacand suruburile alea atunci trebuie sa mai fie niste suruburi pe langa faruri. Nu mai tin minte exact.

exact...eu am incercat sa-l dau jos odata si parca imi aduc aminte ca trebuie dat spoilerul jos dupa care are 2 suruburi sanatoase prinse de sasiu...parca asa imi aduc aminte...

• 6 months later...
  • 4 months later...

Sunt interesat de acea bară de ranforsare din compartimentul motor. În pozele de la începutul topicului am văzut-o la un doch 1,5. Mi se pare că nu este hand made. Aş încerca să o reproduc, dar mă tem că nu sunt calificat pentru aşa ceva.

• 7 months later...
  • 9 months later...

Eu nu inteleg o chestie...

Stopul ala spate dint-o parte in alta mi se pare un element distinct la Espero si personal, imi place foarte mult. Nu inteleg de ce lumea incerca sa il acopere. Poate sunt eu defect...

Imi place espero cam din toate punctele de vedere. Mi se pare o masina foarte reusita pentru vremea ei si inca o prezenta foarte agreabila pe strazi in prezent. Le mai slutesc unii, insa per ansamblu nu prea-si bat joc de ele. Cine a proiectat Espero are toata aprecierea mea! (si cred si a mai multor persoane, cel putin de pe forumul acesta).

ia uite ce face o manuta priceputa din espero...

... Stopul ala spate dint-o parte in alta mi se pare un element distinct la Espero si personal, imi place foarte mult. Nu inteleg de ce lumea incerca sa il acopere. Poate sunt eu defect...

Inca o dovada ca nu-i suficient sa ai o "manuta priceputa", in primul rand, iti trebuie altceva. Subscriu, a distruge semnul distictiv, de unicitate, al acestei frumoase masini (espero) este o dovada ca urasti aceasta masina si doresti s-o transformi in altceva.